ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko
no tak už je chvála bohu lepšie ;)
marijam
vôbec sa ti nečudujem ten smrad cigarety no fúj.
No ja dneska som rana vstala a moja mamina šikovná už obed navareny mala :) tak som si dala Francuzsku polievku ;) a teraz idem si spraviť čajík ;)
No a na obed ešte máme granadír tak si kúsokček dám ;)
Danka to Ti poviem..a dnes tam idem znova si ešte pre nejaké papiere a peniaze.. Mňa zo včera ešte stále bolí v hrudi pri dýchaní..:-/ Akože OBLÚKOM SA VYHÝBAM ZAFAJČENÝM PRIESTOROM LEBO MI TO NEROBÍ DOBRE A ROVNO MA POŠĽÚ DO TOHTO..NO NIE ĎAKUJEM NEPROSÍM!!!!!!!!!!! Nutne by som potrebovala nejakú prechádzku niekde vonku..do prírody..zájsť niekam do lesa :-) Lenže čo keď je také počasie aké je :-( Tak to nahradím aspoň ovockom a zeleným čajom..
naordinovali jej pohyb a zdravu stravu, pravidelne jest 5 až 6 krat denne, to čo robime my. ale vies aka bola pekna do tvare? joj skoda by jej bola, aj tie tri deticky co ma ...
no mirijam ty si asi musis dat po vcerajsku detox :) daj si vitaminky, bude to lepsie, ovocicko, zeleninka surova, vcera ti tie jedy toho vela pobrali . :/
Ďakujem danka za podoru...:-)
Ja som nekukala...a čo jej dali nejakú diétu či čo?
Teraz žujem sušené ovocie..nejaký mix som si kúpila minule v tescu..Neviem čo mám variť..nič ma nenapadá..mám mozog ako vygumovaný :-(
ja som bola tiez zhrozena, ved ked clovek vazi okolo 100 kil, malo by mu byt jasne, ze to asi nie je poriadku. dnes na nete najdes tolko informacii o zdravi, ze sa cudujem, ze takito ludia su , je to smutne.joj ale tak jej dcerka aka podarena, ze ako mamainka cvici ako ukazovala :) no a aj ten syn ako kvoli tommu trpel, chudák, deti samu posmievali. mohli by ukazat teraz ako sa jej vodi, ved to bolo natacane asi davnejsie. a inak co dnes papas?
ja mam granadir na obed, na olovrant zemlu so syrom, ale na veceru neviem zasa. vcera som mala nakoniec 2 volske oka so syrom a bielym rozkom ;)
danka ahoj ano ja som to kukala a bolo to strasne..kam to vedia ax ty ludia dotiahnut preboha ved 182kil?ved to je hroza a na svoje deti nemyslela?ze ked v 35rokoch umre co bude?strasne snad chudne dalej
ahojte baby:)
helus aj ja varim na dva krat :) vcera maso na smotane a halusky pre draheho a sebe grandír. mnamky mnam, tesim sa. a ja som velmi rada v kuchyni takze mne to velmi vyhovuje, že sa môžem "vyjašiť". ale aj priateľ je velmi rad v kuchyni, najradsej sme, ked varime spolu, vtedy to aj nalepsie chuti :)
mirijam: no tak robota v zafajcenej krcme nie je pre nikoho, to je otras, aby niekoho nutili byt 12 hodin v takom prostredi, to ti za tie peniaze naozaj nestoji. juj a ozratych dedkov smradlavych obsluhovat tiez nic moc. radsej si na tu babku vybav osetrovne hladaj nieco pokludnejsie . ty to zmáknes, nic sa neboj!
annika ahoj, takze ake bolo tae-bo? tricko bolo fajn? a ta ryba ako chutila? bolo to dobre? ja si to ttotiz neviem celkom predstavit, ako to chuti taka morska stuka. chuti to ako sladkovodna ryba, alebo inak?
Sloniatenko helouuu vitaj medzi nami spat! tyzden na 25% je vzdy lepsi ako mesiac na 0%. a urcite si to nepribrala spat, nemaj boja. pi v tychto dnoch vela vody, nech sa telo ocisti a neboj po svojich dnoch budes zasa fit, uvidís. metabolizmus treba nastartovat.
ja som bola vcera cvicit s tou kolegynou, no baby citim sa skvele, nemam svalovicu, iba take prijemen tahanie po celom tele. dnes idem zasa a odcvicim si to tak ako vcera. najprv sme behali 15 min, potom strepper 10 min (zahriatie). potom normalne s cinkami (ja jednokilove) sme robili na ruky a chrbat, potom vypady, a potom na brucho a este raz chrbat. boli to cviky ktore poznam z bodyworku a bolo to fajnove. nikdy by ma nenapadlo, ze ja budem vo fitku vyuzivat aj iny stroj nez je beziaci pas stepper a orbitek :)no ale co som zistila, ze uz naozaj nevyzeram tak roztrasene sadlovito, ale vyzera to tak pevnejsie :) tesim sa, ze vidim vysledky uz aj ja :)
a vcera som pozerala "jste to co jite". som skoro odpadla! 27rocna babena, velmi krasna do tvare, tri deti a 182 kilo! jej manzel chudy jak titntitko hadam nemal viac ako 75 kilo. a krasne schudla 20 kil, 34 cm z pasu. dufam, ze schudne tak ako ma. drzim jej palce. pozerali ste niekto?
krasny teplucky konecne piatkovy den vam prajem!
marijam annika dakujem ale annika ide ti to super som na teba a ostatne baby hrda.len ja som teraz za posledne dni dost jedla:rezne bounty toffife palacinky vecer pizzu..a par dni bez vecere..ale asi je niekedy dobre tomu dat pauzu a nestesovat sa za par dni ktore nejsu 100% ale 25% :) ale uz stacilo musim zacat.ale dnes mi je fakt blbo som unavena slaba ani ranajky som nedojedla neda sa...zjedla som polku chlebika kustek uhorky a trosku syra :( divne mi je dam si asi kavu no
sloniatenko, to sa vobec neboj, ze to, co si schudla, by si mala naspat :). ved si schudla tak vela!! a naviac uplne volne, bez nejakeho prisneho obmedzovania. takze neboj, ja si myslim, ze si nepribrala za tieto dni :). ja sa snazim, jem prikladne, cvicim, a vkuse to iste...
Dobré ráno kočky ..ja už som na nohách..vôbec sa mi nedá spať.
Sloniatenko si nafúknutá lebo máš svoje dni..to som aj ja lebo som ich už dostala..a ako balón...a kašlem nato. Včera večer bola ešte pri mne mama a doniesla mi také 4 pizzové koláče čo piekla..vsetky som ich zjedla..ale vôbec to neľutujem. Po včerajšom dni čo som skoro vôbec nejedla tak sa nečudujem, že som ich sfutrovala len sa tak zaprášilo.
Danielka4 dúfam, že dnes Ti už bude lepšie ;-)
A ďakujem za podporu :-)
Čo idete cez víkend jesť??