Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

Daniela4

dana660xz
ta moje brucho raz také raz také heh včera som zvracala ale ku večeru som všetko dobehla tak som mala toho veľa.
Včera som jedlá len samé polievky a polievky.
Ták ten kokteil mi mal dojsť ale nakoniec mi volali že je drahší tak som si ho neobjednala. Skúsila som volať ku nám do lekárne či ho nemajú ale musí ho objednať tak došiel by až za 2 týždne. Takže nič z toho ale našla som na nete jeden lacnejší tak čakám na peniaze a objednám si ho hneď ako budem mať ;)

Tak dneska ako vidím tu vládne Granadír ;) ja ho tiež milujem!

No tak a teraz sedím za pc a pijem kávičku mamka mi spravila no tak a mam v nej 1 a pol lyžičky cukru ;/ ach ale veď snáď si kúsok môžem dovoliť ;)

No a aj u vás je tak krásne ;) ?
Slniečko svieti u nás deň stvorený na prechádzku ;)

dana660xz

ahoj annika, este namam problem len klicim druhy den ten cicer, ale tak robim to ako ty ako vidim, takze hadam do pondelka budu klicky, lebo cicer sa vraj klici dlhsie nez sosovica. a na tu sosovicu som zabudla, nechala som ju namocenu asi 1,5 dna :) (sikulka), tak budem hlasit, ci sa dari.
sloniatenko, prajem skore uzdravenie! zazvorovy caj ti urcite neuskodi !

Annika1987

dani, ja to robim tak, ze sosovicu na noc namocim. potom nasypem do zavaraninoveho pohara, ale nie privela, lebo tie klicky zvacsia objem, takze maximalne stvrtinu pohara. obratim hore dnom s tym, ze namiesto vrchnaka gumickou pripevnim napr. gazu. kazde rano pred odchodom do prace a kazdy vecer po prichode domov to preplachnem vodou a polozim naspat. takto to robim tri dni a klicky su na svete a su vyborne :) s cim mas ty problem? mozno by som ti vedela poradit :)

sloniatenko

no ja dnes neviem dnes mi voobec neni dobre ani som nic nejedlalen. kulilimcek chlebu asi platok syru a kusok uhorky no nieco na mna asi leze ale uz mi skrkav bruchu ale nemam chut jest...

dana660xz

mirijam, ja sem tam nieco napeciem, drahy si vybera take kolace ze to robim aj pol dna. obycajne kolace moc nema rad, ale take zakusky a kremy a zelatiny, a viac druhov cesta, to moze :) nastatsie je to tak raz za mesiac, lebo pečenie moc nemusim :) ale jemu sa urcite viac zavdacim nejakou dobrou klobaskou alebo reznom nez kolacom. a so svojimi 102 kilami mu staci zakusok aj raz za mesiac :)))) mirijam a ty sa tak pekne o neho staras, ez by ta mal na rukach nosiť! :)

marijam

Danka ja sa vždy dostanem do švungu keď má prísť polovička..no kto by nebol no nie?? :-P
Baby aj vy svojím polovičkám sem tam vypekáte??

dana660xz

danielka aj ja mam granadir, budeme mat rovnkaky obedik :) a ako sa dari tvojmu bruchu? a co ten jahodovy koktejl? uz si ho skusala? chuti ti?
no ako vidim mirijam opat si vo svungu :) vo svojom kolotoci! bola som aurat v obchode a kupila som si eggcheese. tvori to 94% bielkovin z vajecneho bielka, helus to uz mala tiez, pisala ze je to hnusne, ale ja by som to rada zajtra na veceru vyskusala. konecne som to objavila v nasom terne :) idem pokukat nejake recepty. ak mi to bude chutit, mam postarane o vecere zasa na chvilku, kym sa toho neprejem :D inak prave sa snazim klicit cicer, som zvedava, ci z toho nieco bude.
annika ked tu budes povies mi ako to robis? lebo ja som skusala tu sosovicu a som na nu zabudla, takze nic :/ a teraz sa staram o ten cicer. namocila som ho na 15 hodin, potom oplachla, dala do misky, na misku na miesto vrchnaka dala gazu a prekllopila som to, ale tak aby to mohlo dychat. a nemam semiacka na sebe, je to velka miska priesvitna, su vedla seba. teraz to raz za 12 hodin preplachujem. robim to dobre prosim? dakujem za odpoved

marijam

Danielka4 no tak granatier urobíš co by dub! :-D Ten ja milujem :-) Ja si idem šošovičku uvariť nakoniec som sa rozhodla :-) Dnes ešte musím chlebík si upiecť...nejaký koláč a možno nejaké linecnké narobím kým mi príde polovička :-)