ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
49,5 kg :)) takze ten polcentimeter sa prejavil aj na vahe :))
pekny vikendik vam prajem
MARIJAM AJ TERAZ PRED SPANIM MAM ZAZVOROVY PRI SEBE V HRNCEKU.INAC INPROVIZOVALA SOM ZO ZAJTRAJSIM OBEDOM,POVODNE MALA BYT FAZULOVA POLIEVKA,ALE MAM TAKE MIS MAS S RYZOU.NA CIBULI SOM UDUSILA SAMPIONY,TROCHU BROKOLICE,ZVYSOK TRCAL V CHLADNICKE,POKRAJANU +1 CUKETU NA PLATKY,DOCHUTENE KARI KORENIE,SOJOVA OMACKA,VEGETA,CIERNE KORENIE,CESNAK A PODUSENE S TROCHOU VODY,A JE TO S RYZOU UZ V KRABICKACH NA VIKEND,A DNES VECER SOM MALA TEKVICOVE SEMIENKA ASI 2 VELIKE HRSTE-cottage,ale normalne musim prestat s nim,vobec mi uz nechuti,az sa mi hnusi,a to nie som vyberava.asi to nahradim jogurtom a acidkom,baby pekny vikend vecer si vas precitam az o 23 ale bez toho ani spat nepojdem,inac tento mini je katastrofalny,uz aby som mala svoje delo doma.
Ahojte :) Chcela by som schudnúť zo stehien.Ibaže na športovanie cvičenie nemám čas :/. Stále sa mi treba učiť. Nikdy nemám čas na svoje HOBBY. :/ Chcela by som schudnúť z tých stehien ale mám jeden problém, že musím ziesť niekedy niečo sladké.Bez toho to nejde :/ Prosím,pomôžte ako by som mohla schudnúť zo stehien .Veľmi si Vaše rady budem ceniť. :)Ďakujem;)
ahojte ja pri dnesnom zisteni 160/65 som dostala infarkt,ale staci mi chudnutie 5kg za mesiac nech mam za dva mesiace 55 budem stastna,idem jest tri krat denne ziadne sladkosti,lebo tio najviac nici postavu a budem chodit vsade peso
Helus ahoj..hehe..ja každý boží deň zázvorujem :-)
Ešte aj teraz...a taký silný sa mi podarilo si urobiť :-P Mňaaaamka je to :-) Už aj otca som naň naučila :-)
Danak na tom novom Jánošíkovi frčím :-D Síce jedného mám aj doma..vlastne ešte nemám doma..ale budem mať dúfam doma :-)
Aj ja chcem ííííííísť do lesa!! Tak veľmi :-)
Ahojte babulky ja som prave dojedla neskorsi obed,fazulovu polievku,zeleninkovu,a zajtra to iste budem mat na obed som cez vikend v praci,ach jaj,ale co narobim.A veceru si dam cottage s paradajkami,a uhorkou.teraz pijem caj LAPACHO.A CHCEM SI ESTE ZACVICIT NA LOPTE VECER,SLONIATENKO,VERIM,UE TI UZ JE LEPSIE,INAC SU CHRIPKY AJ JA KAZDY DEN ZAZVORUJEM.
aj u nas v BA slniecko svieti, joj o stvrtej utekam odtialto prec, idem do fitka, tak ma to chytilo to cvicenie, ze od rana len na to myslim akosi dam do tela :)
mirijam, nemam pristup na youtube v praci, tak neviem na ako filme ficis, prezradis? joj a zajtra idem do prace - brigadka, tak sa tesim, ze budem makat fyzicky, hoci tam je to so stravou biednejsie, kazde tri hodinky sa mi asi nebude dat , ale kazda korunka dobra ! a v nedelu si dam nejaky vylet do lesa aj s drahym aj so psom, len nech nie je zima :)
Baby ja viem, že sa to sem nehodí...ale keď ja zbožňujem ten film!!
www.youtube.com
Ehm!! :-)
Daniela4 u vás slniečko svieti?? Joj pošli sem :-( Tu je pod mrakom a aj mrholí či čo sa to robí :-(
Ja som si akurát pol litra zázvoru uvarila..a večer neviem čo budem chrúmať...ale ako sa poznám zas to dodžubem! :-/ Idem ešte koláč piecť no neviem neviem..