ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
ahojte ja dnes zas sladke a citim hrdlo a unavu...obed netusim :(
AHOJTE BABY ;)
NO TAK KONCI SA VÍKEND KONIEC PRÁZDNIN NO ZAJTRA DO ŠKOLY.
TAK MôJ VÍKEND ASI TAKÝ ŽE OD RANA SOM VŠETKO JEDLA V POHODE ALE KEĎ SOM ŠLA VONKU TAK SME ŠLI SA NAJESŤ A TAK SEM TAM PADLA PIZZA A AJ PIROHY.
A AJ TO VÍNKO A TAK.
NO ALE NIČ ZASE IDEM DO TOHO A NEVZDÁVAM SA;)
CHCEM PREDSA NEJAKO PEKNE VYZERAŤ! ;)
ROZHODLA SOM SI KÚPIŤ ČINKY ŽE BUDEM KÚSOK CVIČIŤ DOMA. ASPOŇ NIEČO ;)
NO A DNESKA? REZANKOVÁ POLIEVKA A TARHONA OMASTENÁ A KURČA. A TERAZ ASI TEN NEJAKÍ ČAJÍK ;)
Ahoj kočky :-)
Helus to veru dlho a dosť robievaš :-/ Keby si to aspoňa mala tak, že sa striedaš krátky dlhý týždeň...to by bolo ešte super.
Sloniatenko hej chutilo mi..ale včera toho bolo až moc..Dnes už toľko jesť nebudem..dúúúúfam!!
Baby mne sa pečie zajac v rúre ( len olivový olec, cibuľka, cesnak, soľ, korenie, paprika- v tom som ho mala celú noc namočeného ), a už mi tu krásne rozvoniava...a asi kašu k nemu urobím :-)
Teraz si popíjam zelený čaj :-)
Poobede možno niekam pôjdeme na prechádzku lebo je fakt krásne...ak sa moja polovička urve od kníh :-( :-( Celý čas sa len učí..OCH!!! :-( :-( :-(
No čo už..:-(
ahojte baby a dakujem.helus to fakt vela robievas :( a urcite si to ani necenia.marijam hlavne ze chutilo :) annika gratulujem si strasne sikovna :) :) super.danka ti cvicis jak diva pocuvaj :) :)
baby no ja sa radsej 11 vazit nebudem :( lebo par dni som si dopriavala ze sak aj to obcas treba a ked uz som si nechcela dopriavat tak som ostala daaka slaba cudna bez energie takze bud som aj pol dna nejedla a potom jedla neskor alebo celkovo mi potom uz bolo jedno co od hladu zjem :( no mylela som ze dnes uz to prejde bo som bola vonku niekolko hodin na pomalej prechadzke a bolo mi uz lepsie ale teraz zas pre zmenu citim ze ma hrdlo boli a som stale daaka unavena no uvidim zajtra vlastne dneska :) takze mozno som i pribrala no neviem no a este mam k tomu i svoje dmi ach my baby to mame tazke..
co budete zajtra papat?ja fakt neviem a co som jedla v sobitu radsej rozoberat nrbudem :) dobru nocku baby moje som rada ze sme tu takto spolu :)
Marijam robim v nakupnom centre predavacku v potravinach za pultom soboty aj nedele a niekedy aj 15 hodinove smeny a niekedy aj 2 tyzdne v kuse,nic moc ale co narobim.Baby pekny vikend ja som teraz prisla z prace idem porobit co potrebujem rychlo do sprachy a spat,lebo rano zase vstava na cely den,drzte sa moje drahe.
marijam- ja sa nakopnem v pondelok....v utorok bude mesiac od toho ako som začala chudnúť a schudla som asi len 1,5-2 kg :(
Kiki nič si z toho nerob..ja mám tiež od štvrtka svoje dni..a ešte v ten deň som jedla o desiatej pizza koláče od maminy...Furt niečo jem..dnes som sa na obed doslova prejedla..No nič to..kašlem nato aspoň tieto dni. :-) Je zas víkend je jasné, že to asi nedodržíme :-D
baby ja mám svoje dni štvrtok piatok hrôza čo som všetko pojedla ešte aj večer o desiatej :/ taký rožok s maslom a salámou :( dnes idem sa snažiť dodržiavať idem robiť taký šľahačkový koláč na zajtra tak zajtra sa už vidím ako ho budem jesť :(
varecha.pravda.sk
Aha baby fajn recept..až na tú majonézu..tú by som nedala...ale nahradila niečim iným :-)7
Dobré nie?
Krásne ránko kočky moje :-)
Baby ja som dnes konečne pocítila závan jari aj u nás. Krásne slnko svieti..Úplne tepľúčko je :-) Juuj krásne sa mi vstávalo :-)
Môj včerajší večer som trošku dovrzala koláčom..ale nevadííííí :-)
Dbes ráno ako obvykle a jeden koláčik..teraz si idem uvariť zelený čaj ako vždy, a potom sa pustím do varenia obedu ( šúľance so strúhankou ) - zas sladké..no ale keď mi ostávajú zemiaky :-)
Kiká1 vitaj medzi nami ...no bez toho cvičenia to asi nepôjde..v tom Ťa asi sklamem :-) Trošku zmeniť stravu a začať cvičiť ( keď si denne zacvíčiš pol hodinku to Ťa predsa nezabije či? Na internete nájdeš dosť cvikov na nohy stačí popozerať ;-) )
Helus parádna improvizácia :-) mňamka ..Btw a čo Ty vlastne robiš?? Akú máš prácu? Robíš aj nedele??
Annika Ty vážiš 49,5 kg?? Uáááu..to ešte chceš chudnúť?? A aká si vysoká??
Ako idete víkendovať baby?? A čo dobrého vyvárať??
:-)