ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
ahoj helus,marijam.no vrzame to vsetky..tedauz sme snad prestall :) no ja som dnes tiez hupla na vahu a sok bol riadny ukazala mi asi o 1,3kg viac neviem presne!!!!no ale este mam i svoje dni..ale jedla som jak prasa co sa cudovat.
uz som po ranajkach mala som klasiku chleba syr maslo rajcinka ale obed neviem
Helus vidím, že všetky to nejak vrzáme!! ja som tiež dnes šupla na váhu..ráno na lačno a mala som svojích pôvodných 60kg..Takže som to nabrala s5 to čo som zhodila dá sa povedať!! Ale to len sladkosťami FUUUUJ!! :-( Toto nie dobré...žey ideme ďalej..pekne zdravo papať!! A dáme si pôsť čo vy nato???
Do Veľkonočného Pondelka žiadne sladkosti!!! HM???? :-)
dievcata moje do mna v posledne 2 dni satan vstupil,vcera o 23:50 som zozrala zase 2 cokolady,z priateloveho sufliku,a dnes som sa hodila na vahu za 2 dni mi vyskocili 2.30 HORE ALE STACILO,TAKTO SA POSRAT,ODO DNES ZIADNY SATAN A UZ MAM RANAJKY SOJOVE ROZKY A MOZARELLU A VELIKU CERVENU PAPRIKU A OBED BUDE SOTE,NIC TO BOLO POSMIKNUTIE PO POL ROKU IDEME DO BOJA VSETKY.
Ahoj sloniatenko..áno už odišiel...vyriešiť sme to celkom aj hej, ale včera večer pri telefonovaní mi to vyhodil na oči..je mi to ľúto lebo sama si to robím mojou sprostosťou :-( Ale bude dobre..verím tomu :-) Včera bol pekný deň.. najmä keď sme boli v horách a pozorovali zvieratá..bola som taká nadšená vtedy mi povedal, že toto je moje dievča :-)
Ja budem mať ešte zajaca a kašu :-) Nášho poctivo doma na sene chovaného ;-) Takže tam nič škodlivého nieje ;-)
ahojte kamaratky moje,heluska nevadi ved ty si uz kraasne schudla a toto sa obcas stava proste,vitaj do klubu :) :) ja to mam horsie bo ja som este skoro nic neschudla a tyzden jem jak prasiatko :)
marijam a uz odisiel?no ale uz ste zase ok vsak?ved jedna mla hadka i to obcas byt proste musi co uz hlavne ze uz to snad mate zase v poriadku :)
danielka tak malo jes no takto neschudnes abo schudnes sle pride kamos jojo...rano musis ranajkovat a kde mas desiatu ako ovocie oriesky??a zeleninka?a s cim tie rozky?vecere ake mas?obed?
tak baby ja som za posledne obdobie az niekolkych dni dovrzala kadeco...raz bola vecer cela pizza!!inokedy nanuk potom zas zmrzka v kelimku potom zas rezen toffife kofola placky kusok milky potom zas vecer pizza ale uz nie cela :) :) ach no hrda na seba nejsom tak isto som v tie dni velakrat bud neranajkovala abo nevecerala bo mi bolo zle niekolko dni(mam svoje dni a slaba som bola stale unavena bez chuti jest ale ked ta chut prisla tak som zjedla to co pisem,asi sa na mna chce riadne daaky bacil prilepit) no snad uz mi bude dnes omnoho lepsie.a dnes sa vraciam k svojmu zdravemu papanu dufam ze zas tak uspesne ako predtym :) estesom zabudla i palacinky som jedla....a vazit sa mam 10-11 to bude to co som schudla asi spat :( ja som ale krava hlupa takto ti pokazit :( ale s tym uz nic nenarobim musim myslet na to co je teraz ved to co sa stalo uz nezmenim no nie?tak a u vas ako baby moje?som rada ze ste tu ze sa mame takto navzajom je to super :) co idete jest ja este netusim ale vcera som aspon mala zdravy obedik :)
Dobre ránko baby :-)
Helus nič si z toho nerob..niesi sama..však keď si prečítaš tam dolu ako sme my jedli :-/ Naše telá si to asi pýtaju v tomto jarnom období :-)
Ja to inak vôbec neľutujem, že som tak jedla...zajedno mala som svoje dni a za druhé blbé obdobie..či čo :-( I s mojím sme sa včera pochytili..ááách jaj :-(
Nevadí život ide ďalej..veď to treba :-)
Baby aj ja cez víkend sa napchávam ale keď začína nový týždeň tak idem zase do toho ;)
no ja dneska rano len pohár vody a utekám do školy ;)
na desiatu 2 rožky a až okolo pol 3-3 mám obed kuracie mäsko ;)
Baby moje držte sa myslím na vás ;)
ahojte dievcata moje milovane,ja som uz doma z prace po celom dni,a mate pravdu neni to vobec docenene kolko som v praci,ale takto uz pracujem 10 rokov,ale clovek si zvykne aj na sibenicu.Inac bonznem na seba vcera som vecer o 23 V POSTELI CHYTILA SLIIINU.Otvorila som priatelovi suflik,co nerobievam,a zjedla som poilku nacatej velikej Margotky a aby mi nebolo malo CELE LADOVE GASTANY,A ESTE SOM NACALA OD VIANOC PERNIKY V COKOLADE TAKE VELIKE JAK DLAN,A ZOZRALA SOM ICH ASI 6,no svina bola zo mna,asi nejaky satan ma ovladal,takze sa bojim aj v stredu postavit na vahu,ale v utorok idem pred poobedniu plavat,tak hadam sa dam do normalu.Zajtra idem robit kuracie sotte,so zeleninkoz,a mam chut si k tomu dat Sojovy rohlik,ziadnu ryzu,tu som mala teraz 2 dni.Dufam,ze vam sa darilo lepsie ako mne vcera vecer.A teraz som dopila hrncek mllieka s medom,velmi zle spavam,stale sa v noci budim,a vcera som tak spravila,a budenie sa kazdu chvilu nekonalo.
Ahojte:) Chcem či nechcem k chudnúcej komunite sa musím pridať. Od Vianoc som pribrala 4kg ktoré by som chcela dať dole aby som mala zase svoju ukážkovú váhu:)))
Kúpila som si permanentku do fitka- chodím 3/4krát týždenne na min. hodinu- vaťčšinu času som na bežiacom páse.
Tento víkend som zase neovládla chute a padlo za obeť kadečo dokonca aj Milka čokoláda ktorú som nejedela hádam rok!
Dnešok-
Obed: kuracie prsia+ ryža
Olovrant: jogurt+ káva s mliekom
Večera: cícerová polievka
Ešte chystám nejaké jablčko/pomelo uvidím:))
Ahoj sloniatenko..my s mojím sme dnes zjedli 250g čokolády tvarohovo-čučoriedkovej, potom som zjedla 1 moravský koláč, a asi 6 kúskov jablkového koláča :-( Je víkend a zas to vrzám..vlastne sa mi zdá, že to čoraz viac drbem s tým sladkým!!!! :-( Ale končím s tým...dnes som povedala, že nepečiem!
Zato sme boli s mojím v lese a pozorovali stádo srniek, jeleňov a laní :-) Kráááása..úplná bomba :-) ( a pritom sme žuli tú čokoládu ) Už máme naplánovanú prechádzku na budúcu sobotu..k takému posedu na jednej lúke v horách :-)