ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
baby tak ja dnes začínam odznovu. budem chodiť aj behať koľko stačí 1km? či 2km? neznášam beh kedisy som chodievala aj na súťaže vytrvalostné ale teraz ma to neláka. Mám prázdniny tak sa nakopnem nejak :) pekný slnčený deň Vám prajem :)
no ja necvicievam ale denne mavam prechadzky vacsinou 2-3x za den po 20-35minut teda to sa da denne hodina az hodka a pol nie?no neni to pravidelne niekedy mam len jednu 25minutovu niekedy aj tie 2-3 :)
ahoj sloniatenko, viem presne ako sa citis, to sklamanie, no poznam to aj j a, ale poradim ti, aby si pila viac vody. to radia aj v "jste to co jite" ked ludia zjedia nieco mimo plan. nevaz sa teraz az toho 11steho. ked budes pit kazdy den 2-3 litre vody a k tomu caj, budes mozno prekvapena co ti vaha ukaze toho 11steho. a obedik mas dobrucky. len si daj .
mirijam- co si pipi? behat po ceste? ja ako sofer ti hovorim NIE. co sa chces zabit? pokial nebudes mat na sebe nieco freflexne nechod na cestu behat, vies ako tych bezcov vobec nie je vidno na ceste ani za bieleho dna? neda s ti behat niekto kde je to bezpecnejsie? vies, aby sa ti nieco nestalo. a cicer tak ako pisala annika. namocila som ho na noc do vody, rano oplachla a dala do zavaranonoveho poraha hore dnom, ale na miesto viecka som dala obvaz (lepsia je gaza, ale tu som nemala). a potom kazdych 12 hodin preplachnut v cistej vode. staci 3, 4 dni a je to hotovo. ja som klicila len 3 dni a mam take male klicky, myslim ze by to znieslo este jeden den, ale uz som nevydrzala :)
Sloniatenko nebuď sklamaná :-( Super obed...ja budem mať tiež kašu k zajacovi..ale neviem či si ju dám :-)
Vieš čo som sa teratz rozhodla?? Idem si zabehať...už nieje sneh po hlavnej ceste tak idem :-) Dúfam nebudem prekážať autám " alebo oni mne" ! :-D
baby ja si dam dnes na obedik:zemiakova kasa s maslom a mliekom a kusok bravcoveho kare osolene okorenene opaprikovane a osmazene na asi 1lyzicke oleja.+zeleninka moze byt?
ahoj danka som zo seba sklamana bo toto netrvalo 1-2dni ale dlhoo asi tyzden a striedalo sa jedenie(zle)a nejedenie(lebo mi bolo cudne) A vaha ukazala viac. o viac. ako kilo...uvidim co bude po skonceni mojich dni..danka takze si makala?no teda ja som bola na prechadzke na niekolko hodin.aspon daco :) som sklamana strasne..
No veď jasné sloniatenko..ale ja to zvládnem..aspoň cez tento pôst...tak ako som si povedala na začiatku ale zlyhala som... Dala som si sladkosti :-/ Nevadí..však svet sa nezrúti :-)
Danka vitaj medzi nami :-D :-D Síce ja už mám len dozvuky..ale aj tak :-)
Danka a povedz ako si klíčila ten cícer idem si ho aj ja dať klíčiť :-)
dobre ranecko dievcatka moje :) ja som cely vikend stravila v praci, a veľmi rada! :) to mam brigadku v cateringovej spolocnosti.
vcera som jedla cely celucicky den len kolaciky, take mini na pol ust a chlieb a kozi syr a take blbosticky, uz som tusila, ze mi pride "navsteva". takze aj ja mam svoje dni, a teda ospravedlnenie pre svoje vikendove prehresky, ale neriesim to.
dnes papkam takto:
R: grahamovy chlieb, tvaroh redkovka
D: ananas, jablko
O: rajcinova polievka, zeleninovy salat
Ol: to iste co ranajky
V: tofu a zeleninovy salat
Annika: poslusne hlasim cicer mi vyklicil a uz ho mam dnes na obed v salate! a uplne moc najviac blahozelam k vahe!
majushinqa55- 10 kil za dva mesiace? HA-HA-HA. urcite nie tuku a nie na vzdy, jedine tak s kamratom jojom...
MsBartley- super na to ides, pekny jedalnicek mas a aj fitko k tomu- toto je zarucena cesta k uspechu.
kiká tuk mas v celom tele, napriklad aj na ocnych vieckach a telu nedokazes razkazat, aby minul tuk len zo stehien. pravidelna strava+ cvicenie= úspech.
mirijam, helus, sloniatenko- mame tu pondelok, vikend skoncil, supsa do starych kolaji :) mame krasne slnecno, nebudeme sa predsa trapit kvoli cokoladam, nie? novy den, novy zaciatok:)
prajem vam krasny slnecny a uspesny den babulky moje :)
marijam snad to zvladnes ale ja si nic prisahat nebudem lebo by som bla potom sklamana keby som si daco dala.ale sladke samozrejme nechcem jest
Ja už s tým končím!!! Sladkostí bolo až moc!!! Včera to zabila tá čokoláda..mala som asi 100g..
Baby my sme silné ženy...my sa dokážeme zatnúť :-)