Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

sloniatenko

danka dakujem za nakopnutie :) ja to nechcem vzdat len. mam so seba zly pocit ze som to asi tyzden tak moc dost kazila..ale co uz.a chudnem od 11.1 tak po vianociach :) dakujem danka.urcite to nevzdam uz ma to zas chyta to od toho tvojho nakopnutia :) ja sa len na seba hnevam.
no dnes ma hrdlo pobolieva soplik zacal tiect..ach jaj.
dnes jem pekne a pijem daaky ginkgo caj ci co ze na dlhovekost :)

marijam

Baby pre boha vy ste pipi! :-D :-D :-D To nieje diaľnica...po tejto trase ani kamióny nejazdia lebo je to horský priechod :-D :-D
Fajne som sa prevetrala aj keď som celý čas nebežala...a aj tak potom som to rezla cez jednu lúku na ktorej som zas mala možnosť vidieť stádo sŕn, a vrátila som sa pekne po poľnej ceste :-)
Teraz už chlípem zelený čajík...a nejak ma hlava pobolieva :-( Už je skoro obed a ja vôbec nemám chuť.

Helus

dievcatka moje mile,vsetky sme to posrali,a mmne maju prist dni,tak zato tie sladkosti,a blee ked si pomyslim,co som zjedla

dana660xz

no sloniatenko a ty tiez potrebujes nakopnut? hmmm KOP! a uz si nakopnuta :)
co si pipi aj ty? co tu mame dneska strajkovaci den? :) sloniateko pozri ako dlho sa drzis, uz od decembra, tych vela centimetrov co si dala dole za to nestoja? pozri mas svoje dni, oni prejdu a budu chute v poriadku. ja neviem ,ale 3 mesiace roboty predsa nehodis len tak za seba a nejdes si dat pizzu a kolu. vidis, ze mas na to, tie centimetre su uzasne, ty si najviac a njzdravsie tutk z nas schudla. vaha ti stala a centimetre isli dole, to znamena, ze sa ti menili tuky na svaly co je ten naj naj naj zdravsi sposob chudnutia. mala si pauzu a teraz pokracujeme dalej predsa :) aj annika mala pauzu a je tu zasa a opät schudla, chce to len trpezlivost a pevne rozhodnutie- ani aj ja chcem byt stihla a zdrava . takze hlavu hore sloniatenko usmev na tvar , ved ty to zmaknes!

sloniatenko

danka to si ma potesila stou pochvalou :) danka ale. ty zas kraasne cvicievas :) si super.
kiki to co pises neni pravda my sme tu pojedli naozaj vela vela sladkeho a hluposti takze je jasne ked sa asi tyzden stravujes tak ako ja (puzza vecer,zmrzky palacinky placky rezne a este nejes pravidelne,milka atd..)ze priberes.ked jem zdravo a dam si raz za cas kus sladkeho tak nepriberem lebo telo vie ze nemusi sa bat ze by to dostavalo furt a vie si s tym poradit a nevadi muto.a myslim ze mi nijak netrpume a toto sa da hravo dodrziavat navzdy .preco by si to ty nedokazala?a dieta je uuplne nieco ine ako zdrava strava

dana660xz

kikki ja som nepribrala spat zatial ani kilo a to co sloniatenko pribrala je len docasne, ver tomu, ze o tyzden jej to vaha neukaze. kikki ono to nie je len o chudnuti ale hlavne o zdravi. toto nie je dieta ale zivotny styl- hlavne zdravy a udrzatelny tymto stylom schudnes a ked si das sem-tam nieco sladke, nic sa nestane. ale ked zjes 3x tyzdenne celu cokoladu, nepomozete ti ani zazracna dieta. nikto tu nepovedal, ze to bude lahke, ale my sme si vybrali tazsiu ale zdravu cestu. ja vo svojej 40tke nepalnujem mat ani cukrovku ani obezitu a ani problemy so zaludkom kvoli tomu, ze som bola leniva a pchala do seba tuky a cukry a jedy. kikki vydrz a nevzdavaj to stoji to za to!

sloniatenko

marijam zabudni ze ti dovolime ist behat na cestu!to teda nie nie.
danka dakujem no ja pijavam len caje nesladene rozne bylinkove a zelene vodu nie mi nechuti
danka vies aky mam pocit?presne taky ako kedysi ked som sa snazila chudnut ale vtedy tak blbo som chudla vies ked som bud furt secko ratala a dodrzovala abo ked som zas dietovala...no a vtedy som tiez takto vzdy skoncila ale skor tak za mesiac som koncila ale uz som sa k tomu nevratila a prestala a teraz mam zas taky pocit ze som to zas vzdala.preco nemozem ist bez takychto dni hlupich?a este ked je to tolko dni..

dana660xz

sloniatenko no to je parada ked mas taketo prechadzky denne! ja rano sadnem do auta (vzdialene 50m), vysadnem pred robotou - 10 metrov od vhchodu potom 2 poschodia pešo, asi 10m po chodbe a sedim. hmmm par krat na wc no to je maaaaaximalne 100m . potom sadnem do auta zasa 10 m prejdem na parkovisko a potom domov, zasa 50m. a sedim doma :) pre toto ja chodim denne cvicit a behat, alebo nemam mat kde cez den pohyb, iba kvarglim na riti a ritisko rastie a rastie :) takže sloniatenko tie tvoje prechadzky su zavidenia hodne!
kikki pekne sa nam to tu strieda s tymi prazdninami :)))) poslusne hlasim, ze zavidim :D a kazdy pohyb dobry. ale ked ta behanie nebavi, tak ti odporucam najst nieco co ta bavi, lebo dlho nevydrzis robit nieco co ta nebavi... a ci staci 1km? to musis vediet ty co tvoje telo zvladne. dufam, ze sa ti to podari, drzim palce!

kiki5599

keď to tu tak čítam tak každá sme asi pribrali keď sme normálne jedli ja som sa radšej ani nevážila. Ale ja nevydržím sa takto presne stravovať celý život a keď si dám napríklad niečo sladké tak hneď priberiem. Nehovorím že sa budem prejedať ako kedisy ale ani nevydržím dodržiavať toto všetko čo teraz. Tak neviem na čo je to dobré keď sa takto stravujeme pretože ste si všimli keď si dáme niečo normálne a niečo sladké hneď je kilo nazad...to je to isté ako keby sme držali diétu prestaneme a akilá su späť! :(