ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
Inak k tomu cíceru ..asi som ho moc namočila..takže si dám vyklíčiť do dvoch fľašiek :-)
Tak baby moja večera tanier plný syra, uhory, paradajky a biely jogurt :-)
sloniatenko
o 6 vstávam o 7:15 som v škole a o 8:00 dám si 1 rohlík a druhý neskôr.
Annika1987
no keď ja som v škole od 7 do 14:00 a
1 rohlík uf :/ tažsko vydržať a to ešte máme dole bufet s buchtičkami s rohlíkmy bagetami a láka ma to potom si to kúpiť. ;( tak račej poviem mamine nech mi dá 2 rohlíky.
Zelenina?... tak uhorku už mám vyše hlavy
a doma nič moc nemáme ale asi dneska zájdem do tesca.
annika dakujem dufam ze i ty budes fit :)
danielka nasa,ja som tiez predtym neranajkovavala to je len zvyk.naucissa.skus zacat pekne ranajkovata uvidis ze telo si to zacne pytat samo.sak nebudes jest hned po zobudeni staci az tak za hodku hodku a pol :) no takze ty neranajkujes a potom kedy je ta desiata?naraz dva rozky?radsej si ixh daj postupne.a ovicie jest zacni a zelenonu preco nejes
Danielka, daj si iba jeden rozok ale dopln ho zeleninou (paprika, uhorka, rajcina... nieco z toho). Bude ti tak stacit iba jeden rozok, aj sa najes, a zo zeleniny sa nebudes citit velka :). Myslim, ze ak jes pravidelne a niekolkokrat za den, tak jeden rozok by ti na desiatu mohol stacit. Radsej si daj castejsie a mensie porcie.
Ešte baby som sa chcela spýtať keď mám na desiatu 2 rožky tak nejako sa cítim silná sýta a neviem taká veľká heh.
Je to normálne?
sloniatenko
desiata bola v 2rohliky 1 so syrom a 2 s maslom.
Zeleninu som tam nemala no :/ a raňajky ako nežeby som nestíhala ako kedy ale nemám moc chuť tak skoro raňajkovať.
oriešky aké??? .... obed kuracie mäso som mala teraz a zemiaky a mala som 2 kiwi
večera ešte neviem :/
Oj baby moje ja nejedávam zeleninu a malo čo ovocie :/
sloniatenko, ani ja som nevedela, ze je ten spenat taky pokrajany na kocky. bola som ale velmi milo prekvapena, ked som to zistila. je to velmi prakticke.
snad budes zdrava, a aj ja... :)
annika dufam ze budes v poriadku.ja zacinam byt chora ci co.ach strasne.no ja mam spenat taku klasiku som nevedela ze je aj taky co je na kusky.no neva sak mi ostane na zajtra :) mne sa tam hodi to volske :) som zvedava co ti cm v stvrtok ukazu :)
marijam, sosovicu namacam na noc a zmakne, tak snad aj cicer :) ja si asi idem naklicit psenicu :)
a dnes veceriam mozzarellu s rajcinami :)