ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
a pred tým mojím "behaním" som spravila ešte 50 brušákov a 50 drepov aspoň toto :D
Daniela4- ja mám tiež školu a môj deň vypadá takto, vstávam 5:45 tak nejak dám si pohár vody nalačno...
o 6:15 sa naraňajkujem dám si grahamový rožok zo zeleninou 1 paprika a jedna paradajka + tenká vrstva masla, jem 6:15 preto aby som to zladila s prestávkou ktorú mám o
9:15- vtedy si dám druhý rožok tiež s tenkou vrstvou masla + paprika, alebo namiesto rožka si dám jablko
12:15- si dám buď rožok ale len vtedy ak som ho nemala o 9:15, alebo jablko tiež v prípade že som ho nemala o deviatej...ale teraz už jedávam tak že si dám radšej o deviatej ten rožok a o dvanastej jablko
15:15- to mám obed čo mamina navarí takú menšiu porciu si dám ...vyberať si nemôžem
18:15- nepríklad vejce a zelenina...dnes som si dala praženicu s troch menších vajíčok a zeleninu k tomu.
tak takýto je môj jedálniček keby som nemala žiadne veľke prehrešky určite by som mala dole aspoň tri kilá už :)
pane bože baby- ja som sa dnes rozhodla že začnem behať...to ste mali vidieť...behala som po ceste viem nie najlepšie je behať po ceste ale inak sa nedalo...stretla som kamaratky, kamaratov a pred nimi som behať nechcela cítila som sa blbo tak som raz chodila raz behala...kamoškám sa so mnou nechcelo ísť a tiež by potrebovali trošku zhodiť...tak sa moje behanie zmenilo na rýchlu chôdzu ževraj aj to pomáha snažila som sa zatláčať nohy tak aby som cítila svali prešla som asi dnes dokopy aj z behaním 3 km...síce som sa tak nezadýchala ako pri behaní ale možno to malo nejaký pôžitok...niekde som čítala že keď sme viac zadýchaný rýchlejšie to spaľuje tuky no keď raz prestaneme behať tak sa dostaví jojoefekt...ževraj je lepšie sa až tak nezadýchať že to je optimálne...čo si myslíte baby vy o rýchlej chôdzi? bože nech je už jar dnes bola ešte trochu šmykná cesta...v stredu pôjdem asi na bycikel ak ma niekde na tej ceste nevyvali :D a už by som aj rada korčuľovala :(
fuj, sa mi jej telo voooobec nepaci a este ma aj strasny prizvuk :))
www.youtube.com!
Kukajte na ňu samí sval!! :-D Až sa mi to normálne nepáči :-/
pozri danielka zeleninu jest musis tak chod nakupit :) a preco nejes ovocie?
jezis ja som myslela ze to predtym sa neodoslalo tak som to pisala znova a aj to sa poslalo hned dva krat :) :) zblbol mi pocitac predtym :)
annika dakujem dufam ze i ty budes fit :)
danielka nasa no ani ja som neranajkovavala ale zvyknes si.sak nejedz hned po zobudeni ale az tak o hodku hodku a pol neskor.a preco nejes ovocko a zeleninku?to musis aby si bola zdrava a zdravo chudla.a tu desiatu si rozlos na dva krat napriklad
annika dakujem dufam ze i ty budes fit :)
danielka nasa no ani ja som neranajkovavala ale zvyknes si.sak nejedz hned po zobudeni ale az tak o hodku hodku a pol neskor.a preco nejes ovocko a zeleninku?to musis aby si bola zdrava a zdravo chudla.a tu desiatu si rozlos na dva krat napriklad
Danielka, tak si daj cez jednu prestavku jeden rozok a cez dalsiu druhy, a skus papriku dat do toho a platok syra.