ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
dani, prosim ta, kde si ho kupila? diky
ahojte kočky :) mame krasny slnencny den, joj dneska bude fajn :)
mirijam aj cicer zmakne a chuti naozaj ako mlady hrasok, dobrotka. inak nevies psavat? o osmej a uz obed skoro hotovy? :)
sloniatenko: super ranna prechadzka!
kikki joj ten beh neviem ako je to so zadychanim, ale rychla chodza je fajn! a co sa h´jojo efektu po skonceni s behanim tyka, tak to je jedno ci je to beh alebo plavanie alebo tenis. ked prestanes sportovat, telo nespali tolko energie kolko pri sporte a tak zvysnu ulozi na tuky.
ja sa priznam: vcera som zjedla este jednu ritter bielu cokoladu :( celu a sama :( tak a hned je mi lepsie ked nemam pred vami tajomstvo :) a na veceru som si urobila toho smakuna (eggcheese) helus pisala, ze to bolo otrasne, ale mne to hrozne moc chutilo, idem to dneska nakupit do zasoby. ja to odporucam. 100g stoji 59centov. navegetovala som to a osmahla na olivovom oleji. no pre mna nebicko v papulke. a najlepšie na tom je ze tych 100g mi stacilo na veceru a ma to len 50kcal ziadne tuky ani sacharidy, je to cista a netucna bielkovina. a na veceru som k tomu mala jasne ze zeleninku. vcera som odbehla 6km, znicena som bola jak pes, tak dneska nemam ani obed :( ale hadam nieco najdem v obchode alebo restike.
baby pekny den prajem!
marijam a sloniatenko, vy ste ale sikovne!! :)
kiki, presne ako ti marijam napisala, urobila by som to tak isto :)
ja neviem, co so mnou je, nechuti mi jest. od rana az teraz jem prve jedlo - jablko, a vobec ho nedokazem do seba natlacit cele. to sa mi nepaci... :/ ale brucho uz ma prestalo boliet, takze slepe crevo to nebolo... len teraz to nechutenstvo
Kiki na olovrant si daj nejakú zeleninku..a na večeru ju podla mňa môžeš :-)
Sloniatenko..juuuj hneď je deň krajší však?? :-) Ja som si teraz medzi časom uvarila zelený čajík a idem pracovať ďalej :-)
Tešte sa z krásného dňa :-)
baby mám otázočku teraz som doraňajkovala a idem k babke obed bude to čo navarí...a chcem sa opýtať dnes by som chcela uvariť aj pórovú polievku bude aj smotana aj 1 lyžička hl. múky ... mohla by som ju jesť na olovrant a aj na večeru? :)
marijam ani ja som vcera sladke nejedla a konecne som jedla spravne :) sa tesim :) a aj mne je hned lepsie :)
Dobrô ránečko:-)
Ahoj sloniatenko...ja už mám skoro obed :-D Upratujem od samého rána :-D Takže ja a prechádzka nepríchadza do úvahy :-D Dnes ma toľko toho čaká, že budem rada keď mi ostane čas na obed :-D
Heh ja budem mať ešte zajaca...Včera som jedla tak ako jedávam vždy..bez sladkostí..pekne poporiadku a dnes sa cítim omnoho lepšie :-) Ráno som si dala kopec zeleniny...nech ma nasýti..a pálim niečo robiť :-)
Sem tam tu na vás kuknem babuľky moje :-)
dobre ranko baby moje,danielka dnes nam skus napisat vsetko co zjes :)
no baby ja dneska takto:mam za sebou 22minutovu prechadzku a bola chladna mraziva :) zachvilocku si dam ranajky chlebik syr rajcinka maslo potom ananas a na obed sosovicova polievka+neviem co.a co vy?
marijam
není to pekné ale má dobré cviky ;)
sloniatenko a Annika tak nakupila som si zeleninu a zajtra sa pokúsim naraňajkovať a dam si rohlik s maslom a s paprikou a paradajkou a to iste aj na desiatu.
Zajtra skončím skôr ta obed bude okolo 1-2 to čo mamá dá ale menšiu porciu
kiki5599
ďakujem ti pekne aspoň mam vzor ako čo jesť. ;)si zlatá.tak ráno si aj ja dávam pohár na lačno čistej zimnej vody.
Potom sa snažim rýchlo sa dáť do kopy a budem sa snažiť raňajkovať, ak to nevyjde, ta keď dojdem do školy si dam 1 rohlík a potom nekôr další :)