Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

sloniatenko

danka ano super prechadzka a potom este asi dalsich 15min aspon daco no nie? a aj ja chcem skusit tu bielkovinu ako to chutilo?a to ze si sa priznala je super ja by som tiez nevedela ist dalej bez toho aby som vam to povedela ze som nieco zle zjedla :) ale ved prave na to sme tu :)

dana660xz

drzim palec annika!
hadam sa das nejak do poriadku a ked si takto malo papkala, pojdes vobec cvicit? ja by som asi nemal vobec energiu :/

Annika1987

dani, budem si musiet asi ist kupit med a vyskusam to s tym cajom. dakujem za radu. a aky caj? ci to je jedno? nechapem, co sa deje. hlavne mi je luto, ze dnes na taebe nebudem tak vladat :((

Daniela4

sloniatenko
Ták dneska rano som vstala dala sa do kopy a som raňajkovala! ;) rohlík s maslom a s paprikou a paradajkou.
Na desiatu to isté.
Bolo aj sladké 2-3 cukríky.
Obed polievočka zeleninová a ryzoto s mrazenou zeleninou? neni to veľa na obed? ;)
no a mali ste pravdu keď som rano jedla tak som sa cítila skvele plná aj energie no dúfam že to bolo z toho a že to tak u mňa vydrží ;)
Tak baby pekný deň!

dana660xz

helus ani nevies ako si mi poradila dobre!v nasom terne je to vypredane, a tety predavacky mi nevedeli povedat, ze ci to budu vobec objedavat. ale zajtra idem na kavicku s kamaratkou, tak to budem smerovat do auparku a nakupim si to. dakujem :)joj a plavat hmm to ti troska zavidim, ale pracu v tak frekvetovanom obchode, no klobuk dolu, ze to zvladas! mirijamka, velmi dobry clanok, presla som ho len tak halabala, ale poobede si to precitam poriadne. ja idem dnes k mame, tak mi urcite nieco nabali navarene, uvidime co budem zajtra papkat :) annika, mne sa chut do jedla napravi ked si dam caj s medom, vyskusaj, mozno budes mat potom na nieco chut.

marijam

Annika ako hovoríš, ťe Ti nechutí jesť tak to určite budeš slabá :-( Ja som tiež teraz ledva do seba natisla slepačiu polievku...predtým asi hodinu a pol som mala jablko...to ma asi dosť zasýtilo..
Dala som to na pekáč do ktorého som dala taký dierkovaný plech na knedle a nato som ich poukladala :-) Môže byť?

Annika1987

ja to mam v zavaraninovych poharoch a polozene na malom plechu tak, ze okraj poharov je na tom vyvysenom okraji plechu, je to prakticke
a dnes som na obed zjedla zeleninovy vyvar.. spolu s tym jablkom dnes to nie je nic moc, na taebe budem slabucka :( zobrala som si z domu so sebou aj syr, rajcinu, jogurt, ale uvidim, co sa mi podari este zjest

Helus

Ahojte baby ja mam za sebou plavanie a za chvilůu makam do prace az do 22.Dana660 mne to nechutilo,ale vyskusam to ako si to robila ty,ovegetovat.Dnes si to u nas kupim,ja pracujem v Terne v Auparku,a my to mame medzi syrami tiez.Rovno oproti mojmu obsluznemu pultu to mam na ociach.Inac vcera super strava ziadny satan ma nenavstivil,aj ked sa blizia moje dni,takze zajtra skocim na vahu,porovnat.Baby drzte sa a prajem pekny den.