ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
Dobre ránko baby :-)
Annika ten čo som tu ja dala?? No aj mne sa tak zdá...ale schudol a cíti sa lepšie. Takže ktovie ako je na tom teraz :-)
Baby čo idete dnes papať??
pozerala som tiez ten clanok, ale ja mam z neho dojem, ze je to prisna dieta... :)
ahojte baby precitala som si vas,a vidim,ze sa vam dari.Dana660 ten echgee maju u nas v Auparku,hned som si zobrala a urobim si ho vo stvrtok,ja predavam za pultom syry,tak ho mam na ociach.mame aj udeny,ale ja som si zobrala zasa biele.inac ten clanok,o tej surovej strave je pravdivy,mam take nieco vyskusane na sebe,len cely zivot o takej strave to chce pevnu volu.
dani, fiha, ty valis :-o sikovna... ja som sa prave vratila z taeba, nebol to ziadny extra vykon z mojej strany ale zacvicila som si dobre. kolega mi poradil, ze ked som cely den skoro nejedla, tak si mam dat pred cvicenim prisun sacharidov v podobe nejakej sladkosti. tak som si dala musli tycinku nejakych 20 minut pred cvicenim. a teraz som zjedla jedno vajicko natvrdo. nakrajala som si k tomu aj rajcinu, ale tu nezjem, proste mam nejaky problem. dufam, ze zajtra bude uz lepsie...
winki :DD no pekne... ale tak bola by to zaujimava tema :DD
joj ja by som si tiez nieco dala sloniatenko, ale uz nestiham, o chvilku idem do posilky a s plnym bruchom sa neda cvicit. no ved vydrzim. dneska si dam do tela, idem aj na bodywork. konecne precvicim cele telo, nielen nohy. papaaaaaaaaa
danka ty nikam nechodievas peso?a s psom nechodievaas?si pisala ze mas preto sa pytam :) annika vela energie :) ja akurat obedujem :)
danka dakujem dam si uz som mala ananas i celaskon :)
annika dufam ze budes zdrava.
ahoj helus zas dlho robis :(
no vidis danielka ze to ide tie ranajky :) a kde mas ovocie?ked si das mensie porcie tak to neni vela :)
no ja dnes:rano chleba syr rajcina maslo potom kus ananasu obed sosovicova polievka vela takze obed taky dalsi si idem datt teraz a to bude plesnivec. polka+rajcinka+zemiaky nasucho bez soli opecene a potom neviem :)
dani, cvicit idem, necitim sa vobec slaba. ja ked trpim nechutenstvom nedobrovolne, necitim sa zle. ale ked som skusala hladovat dobrovolne, citila som sa strasne unavena, malatna, bez energie. tak idem cvicit, ved si mozem robit prestavky. ved sa na to tesim uz od stvrtka, kedy sme mali naposledy cvicenie.
vazim sa tak raz za dva tyzdne, ked sa dostanem k vahe. inak by som sa asi vazila stale :D. miery si na centimetri sledujem kazdy stvrtok. asi dost casto, ale mne to vyhovuje.
sloniatenko ja keby som nechodila do posilky, ja by som nemala tolko pohybu za tyzden co ty denne. takze parada, teraz este bude aj teplejsie počasie tak sa ti bude lepsie chodit. super, neboj sa ako to pojde dolu. no a ako to chutilo? no jedla si uz niekedy prazenicu len z bielkov? tak to chutilo asi tak. ja som to rozkrojila na polku a jedno som ovegetovala a na druhe som supla sojovu omacku a tymian. vegetove bolo lepsie. a pozerala som na stranke su tam aj recepty, tak hadam daco vyskusam. inak musim sa pochvalit, od 1.3 som schovala aj meter aj vahu do skrine. a odvtedy mam nervy v poriadku :) vyskocim na vahu az 1.4 :D vy sa vazite tiez raz z amesiac ci dva krat?