Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

marijam

čafte baby :-) tak ja som akurát prišla..s otcom sme boli na záletoch s našou zajačou samičkou..a tam nám teta dala koláče z kyslého mlieka..bože 4 som zjedla..ale boli perfektné...už mám recept a na víkend určite upečiem :-) Baby takéto prehrešky vôbec ale vôbec neľutujem :-) To nieje čokoláda kde je milión Ečok, a cukru kadejakého :-)
Teraz frčím do obchodu a urobiť si tú šošovičku :-) Mňam mňam...
aaaa zas som mala možnosť vidieť stádo srniek..oni totiž bývajú v takom prostredí..bože!!! Ticho tam majú...bývajú hneď pod hororu..V chalupe...vošli sme tam a majú krb...to hneď také teplo domova odtiaľ vyžaruje :-)
Baby krásny dník vám želám :-) Kráásne je dnes všaaak?? :-)

kiki5599

baby ja som dnes mala táááke raňajky som si ich aj odfotila...praženičku s 3 menších vajíčok, reďkovku, pór, paradajku, papriku a tak pekne som si to naaranžovala na tanier heh...k tomu grahamový rožok a zelený čaj...o takých 10 minút neskôr som si dala polku jablka... a na obed bude pórová polievka asi si ju dám s rožkom lebo na obed nič iné asi mať nebudem...dobre som zatiaľ jedla? :)

dana660xz

helus mnaaaaaam! ty ake dobroty si vies vymysliet? no ty nam tu musis pisat svoj jedalnicek kazdy kazducicky den :)
sloniatenko : lepsie dat si doobeda viac, nez poobede a nie je toho az tak vela, ved ananas vraj spaluje tuky, tak to ako keby sa ani nepocitalo :) joj a ten pitbul no ja som sa ich tiez bala, ale co uz ked som sa zoznamila so svojim priatelom, tak akurat mal psik 3 mesiace, taka bola zlata, a teraz to ma 30 kilo :)tak som sa zalubila aj do psa, poznam ho od babetka, ale druhych pitbulov sa bojim, vlastne ja sa bojim vsetkych psov, ktorych nepoznam :) moji rodicia maju mini pudlika, ktory vazi 4 kila :) pekny kontrast, ked ich niekedy vencim spolu :D

sloniatenko

danka ja by som pitbula nechcela bojim sa ich.
ahoj helus dnes pracujes?nemal sa dnes niekto merat?nie annika?

Helus

dana660 ja milujem kavu,a neviem bez nej byt ani den,a pri surovej strave neviem neviem,ucinok by to nemalo ten isty,ale aspon nejaky,aj ja sa zamyslam par dni surovej stravy.Volakedy som si robievala 1 den v tyzdni cisto ovocny,v sredu,ale asi sa k tomu vratim.Bolo to dobre,citila som ze creva funguju,tak ako maju.Baby drzte sa ja som dnes mala na ranajky namocene susene slivky+1 banan na platky k tomu na kolieska krajany,3 lyzice ovsenych vlociek,a pokvapkane citronovou stavou.Desiata jablko.obed grilovana cuketa+ ryba v alobale,a spaldova bageta nemam chut na zemiaky.

dana660xz

a ahoj helus :) ako si pisala, surava strava je uplne najlepsia pre cloveka, ja sa chystam na tyzden ocisty- teda len surova strava, ale este neviem kedy, tento tyzden nie, lebo mam MS, to by som nevydrzala, na buduci tyzden idem na chatu, tak asi posledny marcovy tyzden. a dufam, ze ti ten eggcheese bude chutit!

dana660xz

brééé ránko :)
ahoj sloniatenko- ano mam psika,ale je to pitbul, takze to moc na vychadzky nie je. teda je ale v rezii mojeho priatela. ja ho vencim iba ked ma priatel poobednu a cez vikendy niekedy spolu. ja nasho psika milujem, ale my byvame tak ze jeden panelak a potom les a rodinne domy, kde maju ludia velkych psov a ja mam strasny stres, ze co ked sa priplichti nejaky pes bez voditka a bude bitka. velmi sa toho bojim, stale len kukam, ci niekde nevyjde nejaky pes. lebo raz sa mi stalo, ze som vencila nasho psa a nejaky *** si vypustil do lesa dvoch vlciakov, ti sa na as rozbehli ale v poslednej sekunde si ich majitel dokazal privolat (asi vyssia moc zasiahla) no a to by bol masaker. takze vencenie nasho psa je odvtedy pre mna stres.
ahoj annika dufa, ze dnes na cestach ti je uz lepsie a napapakas sa poriadnejsie. a cvicenie bolo vcera teda katastrofa, na bodyworku som ostala v soku, ze kto mi vymenil nohy? ako keby som mala na nohach nejake zavazie, uplne tazke osm ich mala, tak som ani poriadne necvicila. no vo strtok si to hadam vynahradim, uvidime.
ahoj mirijam :) dnes budes mat sosovicku ze? mnamky mnam! ja dnes ranajky: zemla pohankova s rajcinou a mozzarelou-iba kusok nie cela. (ine na chleba som nemala doma) desiatu nestiham, lebo o 11stej mam obed- plnene canneloni zeleninou v rajcinovej omacke. a potom na olovrant mam ovesne vlocky s ryzovym jogurtom. a potom idem s kamoskou na veceru, tak si hadam vyberiem nieco zdrave.
a ako sa dneska mame? co noveho?