Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

sloniatenko

ahojte baby,helus a mas plan na vikend?danielka no asi jes malo sacharidov myslim tym tie zdrave dobre sacharidy(celozrnne pecivo a cestovinka,vlocky ovocie atd)hm?
danka a marijam helus ja by som taky den na zeleninke a ovocku asi urcite nezvladla :) ale drzim palce :)
tak ja dnes:rano chleba syr rajcina maslo potom ananas pitom polievka sosovicova a teraz pojdem jest zemiaky opecene nasuxho zeleninka a mensia polka plesniveho syra..potom neviem este co budem jest a jak ste pissall ze sa vam po prejedani vaha uz upravila tak uz aj mne skoro uuplne ale teda za tento mesiac. nebude ziaden minus na vahe :(

kiki5599

baby ako vypadá taký očistný deň...tiež by som to chcela skúsiť v piatok...na nete som sa toho moc nedočítala

marijam

Danka u nás hovoríme na záletoch sme s ňou boli :-) ( pripustiť nech ma maličké :-) )
Danka s tým očistným dňom ideme spolu do toho..teda v piatok??? :-)

Danielka nezaškodí Ti veru..daj si :-) Dopraj si...

Daniela4

Ahojte baby ;)
tak ja ako zvyčajne no ale na obed zemiaky a hranolky ;( ale nie moc veľa. Tak ták hh ;) a baby ja mam nenormálnu chuť na sladké všimla som si na sebe ak nemám niekoľko dní sladké tak som nervozna a vybyjam si to na každého. Jeden keksík nezaškodý ne? ;)
ta tak a večer ešte neviem.

dana660xz

a aj ja si dam ocistny den! a tiez v piatok, priprava na ocistu, som zvedava ci to zmaknem, vyskusam jeden den na surovej strave ze co to so mnou urobi. co myslite, zvladneme to?

dana660xz

a ako sa vam dari dievcatka moje, mama radost!
mirijam teraz ma napadlo, ze kam ste to s tym zajacom isli? teda preco? nejako som to nepochopila :))))

marijam

Helus s tým odlahčeným dňom je to super nápad :-) Inak aj ja som už klesla z váhou na tú svoju pôvodnú..Tým naším prešľapom bolo asi také zošokované..A vieš čo..ja som tiež nemala rada napr. brokolicu, paradajky som nemohla ani cítiť..a teraz by som to jedla na kilá :-D Telo si samo pýta no raz darmo :-)

opexindex

Nove pekne a prehladne forum o plastickej chirurgii, estetickych upravach a mnoho ineho najdete na.

www. plasticka-chirurgia.eu

Pridte sa pozriet!