ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
aj ja mam jedneho takeho milacika
Zatiaľ dve samičky..no tá jedna je na záletoch..ono cez zimu sa to nepripúšťa lebo malé by pomrzli..Ale minulý rok v lete sme ich mali okolo 40 :-)
samozrejme marijam omeleta je super :) a kolko mate zajacov?
Danka neviem ako to vydržím :-D ale pokúsime sa ;-) My to dokážeme..len dúfam, že v sobotu nás neprepadne vlčí hlad..
Ja inak ani nemám ananás..musím zájsť zajtra do obchodu..kúpiť si aspoň banány..ja citrusy nemôžem takže u mňa pomaranče, mandarinky, grapy neprichádzajú do úvahy :-D A aj tak ananás nejak 2x nemusím..ten je na mňa moc sladký :-D
A čo sa týka tých zajacov..tak to hej..ako náhle sa oteplí treba im sena nasušiť a dosť aby mali čo žrať cez zimu..a vodu im treba stále dávať a tak :-)
Sloniatenko ja na večeru neviem čo budem jesť..teraz som zjedla jeden jogurt..asi si uvarím vajíčko ak tomu zeleninu..alebo si urobím omeletu z vajíčka a zeleniny :-) Môže byť nie?
dana660xz: nie, ovsené vločky nie sú surová strava ani vo sne. Ak si chceš dať surový deň tak iba ovocie , zelenina + nejaké oriešky. Jeden deň sa dá vydržať.
a co dnes na veceru?cital niekto z vas tu novu temu?neviem presne jak sa vola nieco ze zufalstvo fakt stoji za kuknutie ty ludia nerozmyslaju..nemam slov
ja som ale *** och uz som si nasla obrazok toho psena. :)
mirijam, ahááá tak už chápem, budete mat male zajaciky :) jej to je milé. ale pocula som ze aj narocne chovat tieto zajaciky ze to neni ako sliepka, ze sa nepotrebujes ani poriadne starat. danielka co sa tyka tej chuti na sladke poznam to velmo dobre. sloniatenko radi dobre, ale ked mas neodolatelnu chut, daj si malu lyzicku medu. ale NIKDY si nekupuj sladkosti. lebo potom ich zjes, ked ich nebudes mat kupene, tak ich nezjes :)
sloniatenko ani ja veruze neviem, ci o 11stej nebudem niekde rozky vyjedat od hladu. za pokus to stoji hadam.
mirijam ja odporucam jest kazde 2 hodiny, aby sme sa vyhli hroznemu hladu. ja si dam na ranajky asi banan s ovsenymi vlockami, ak sa to bude dat zjest :) a banan na energiu treba. potom odporucam ananas (lebo ho mam v chladnicke ;) a na obed asi salat zeleninovy- paprika, paradajka, uhorka, cibulka. potom kalerab, lebo ten ma vela vitaminkov a na veceru zasa salat. a cely den k tomu vyjedat semiacka- lanove, tekvicove, slnecnicove. a vlastne este aj klicky mozeme jest!ale nie je to malo? nebudem hladna? ovsene vlocky su vobec povazovane za surovu stravu?
baby a čo je to to pseno? nenajdete mi prosim obrazok na to? ja som to vcera nevedela najst v obchode.
takže do obeda každé tri hodinky ovocie a po obede už len zelenina? :)
Kiki budeme len na surovej strave..ovocko a zeleninka ..nijak neupravovaná :-)
heh inak baby to sme si mali dať po víkende...aspoň ja :-D
No nič frčím ja na prechádzku..pekný deň :-)