ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
Babyyy kukám, že všetky ideme do toho :-P Supééér ja sa teším :-)
Sloniatenko akú tému tu rozoberáte aj ja sa chcem zasmiať:-P Máš doma zajačika..to bude asi taký domáci maznáčik..nie ako tieto naše čo Ti idú oči vydrápať :-)
Annika inak som zabudla..trúbka som..Gratulujeeeeeeeeem TI k tým cm :-) :-) :-)
Danka no mali sme ich toľko..To bolo také zleté..guľky malé..kadejaké..behalo to skákalo a tak :-) Idem aj ja teraz do obchodu na zeleninu a ovocie..dúúúúfam, že niečo budú mať...rozhodla som si, že si narobím ráno šalát ovocný..a ten budem jesť celý deň..Potom na obed zeleninový a budem ho pojedať až do večera..Do toho zeleninového si pridám nejaké slnečnice, ľan..a tak.
Baby ako Helus tu písala, že už dnes pije veľa vody tak ja už mám za sebou liter a pol vody :-D
Boli sme s otcom po našu samičku zajačiu..teta mi zas núkala koláč..no nedala som si..odolala som :-)
Babuľky moje inak ...všetkým vám prajem krásny MDŽ!!! :-)
baby, rozmyslam, ze si dam surovy den zajtra s vami :DD risknem to... kedze vy sa nebojite hladu na druhy den, tak ani ja sa nebudem bat :) takze len zeleninu a ovocie? :) surove... tak?
danielka tak som zvedava na tvoj koktejl, co na to povies. :)
ahojcek baby
sloniatenko tema zufalstvo na chudnucom oddeleni myslis? idem hladat a pobavit sa trosku teda. a ja som neschudla za februar a nemam pocit, ze v marci by islo dole daco. vela porusujem... nuz, ale tak lepsie pomaly ako nijak, alebo priberat. hlavne ze sa citim skvele a vcera som mala na sebe nohavice, ktore mi na silvestra praskli(!!!) a trocha mi boli dokonca volne. i ked kila ja centimetre hovoria, ze ani deko a ani mimimeter nesiel dole. ale ako vravim, najdolezitejsie pre mna je ako sa sama citim.
bez_S skoda, lebo tie vlocky su mnam, hmm neviem co som si myslela, ze to rastie len tak? nevadi aj oriesky su dobre. ale dakujem velmi pekne za pomoc!
mirijam ahojcek, no vydrzime to, coby nie, ked ini vedia na tom zit dlhe mesiace aj roky tak preco my nie jeden den? ja som uz vcera kupila rajciny, kalerab, banan, nejaku zeleninku mam aj doma, takze pomalinky som aj pripravena na zajtra. este orechy nakupim a mozem ist do toho :) a 40 zajacov??? co ti sisi? woooou! to musi byt ale sranda, tolko zajacov som hadam po kope ani nevdela este :) a inak zajtra je spln, podla lunarneho kalendara idealny den na ocistu, tak sa nam hadam aj zadari cosi.
annika som rada, ze si jedla uz lepsie. a nemyslim si, ze by som v sobotu isla vyjest neviem co, ja ked jeden den jem malo, nemam potrebu na druhy den to dohanat. ak by som jedla doobeda malo, poobede mam potrebu to dojest, ale takto ked je medzi tym spanok, tak sa nebojim. joj a blahozelam k uspechom, si fakt dobra annika! to je super!!!!
kikki ty teda makas, no klobuk dolu. tolko drepov, ze nemas este svalovicu :)
helus ahoj, aj ja dnes mam taku lahsiu stravu, pijem tiez vela vody,kupila osm si vlakninnu zasa, ze ked cistit, tak cistit :D
prajem krasny v BA zasnezeny den!
kiki, ranajky super :) tie parky ti nic nespravia, neboj :)
tak moje raňajky dva párky viem nie najvhodnejšia voľba ale bolo tam písané že chudé párky...k tomu kóooopa zeleniny a grah. rožok zelený čaj a neskôr pol jablka...obed zas pórová polievka...mňam...dúfam že bude ešte dobráá varila som ju prvý krát u nás sme ju nevarili a je taka vynikajúca.
sloniatenko, tesi ma, ze sa tesis so mnou :)) si mila
ja som ranajkovala klasicky to moje pseno, na desiatu si dam jablka, na obed si dam pohanku na sposob ryze, ale este neviem, co do nej vsetko primiesam, asi rajciny podusim, na olovrant asi biely jogurt alebo syr s uhorkou a mozno pred treningom zas musli tycinku, na veceru mozzarellu s rajcinami
no dneska zas ja nemam chut do jedla.dost citim hrdlo...a stalo sa vam ze ste za mesiac nic neschudlo?
ahojte baby.annika kraasne supeeeer gratulujem no vidis jak ti to ide.sa s tebou moooc. tesim annika.super fakt :)
ano mam zajacika. :)
baby ja vcera v pohode aurat som si dala asi liter kofola a vecer par chipsov nie moc :( :(
dnes: 20-25min prechadzka ranajky chleba syr rajcina maslo potom asi ananas obed asi zemiaky+masko+zeleninka potom neviem.a vy co papate?joj annika ma potesila :)
marijam, to s tym cicerom nevadi :) ja mam uz treti den naklicenu psenicu, zajtra ju zacnem jest. cast si necham na jedenie, cast zamrazim a pouzijem niekedy potom :) asi na varenie. lebo tie zamrazene klicky uz sa na priamu konzumaciu nehodia, nie su take dobre.
a ano, uz je to s chutou do jedla lepsie :) verim, ze dnes to bude uz v pohode :) diky