ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
Krásne ránko Annika kukám, že si dnes plná energie :-) A už je Ti lepšie?? Už aj chuť do jedla Ti prišla???
Baby inaaaaak ja som včera večer zabudla premyť cícer..tak som ho hneď dnes ráno premyla..nevadí dúfam :-)
merala som sa :)) a mam 94 cm v bokoch :)) pol cm dole za posledny tyzden, takze som schudla od polovice januara 4 cm v bokoch, 5 cm v pase, 3 cm v prsiach, juuuuj, tesim sa z toho :) a pritom nedietujem ani nehladujem a dam si aj sladke obcas alebo nezdrave :)) no parada, a dnes sa uz tesim na taebooooooo :D
Danielka ideme si dať očistný deň na surovej strave...uvidíme ako to zvládneme :-) Ja osobne som veľmi zvedavá :-)
Nepridáš sa k nám??
Ahojte baby čo to tu chystáte v piatok ? ;)
Tak ja dneska rano sladký jogurt a na desiatu svetly domáci chlieb.
Ráno som si objednala ten kokteil ktorý som spomínala no ale uvidíme či dojde ;)
no dneska baby vy ako ??? ;)
U nás krásny slnečný deň ale mrzne ;)
ták prajem veľa slnka veľa energie ;)
Krásne ránko baby :-)
Helus takže ideš s nami do toho v piatok?? Takže predpríprava dnes samá čistá voda??
Ahojte baby zajtra uz budem mat moje delo doma,volali pisali zo servisu,ze si mozem pre to prist,konecne budem mat obrazovaku,normalnu,ale som vdacna,aj za tuto docasnu.A viete co ste ma nastartovali,namiesto soboty si dam aj ja v piatok ovocie a zeleninku,ocistim si creva.Inac pijem veela cistej vody,pred priprava.
uf baby tak ja dnes po večeri som spravila 50 drepov a 50 brusakov potom bola 40-minútová rýchla chôdza a keď som prišla sa mi ešte chcelo spraviť 25 drepov a 25 brušákov ... :)
Ahoj Annika :-)
No ja osobne sa nebojím...veď je to len jeden deň..to zas nieje až také strašné či?? :-) Dnes som mala fajnú prechádzku..akurát som zbaštila zeleninovú omeletku s paradjkou :-) Ešte som si urobila zázvor :-)
Baby videli ste niekedy Nebíčko v papuľke?? Tú reláciu...ja to od včera kukám epizódu za epizódou..ale poviem vám, že slinky mi tečú až po zem :-P Ten kuchár je proste bomba..riadne šikovný :-)
ahojte :) precitala som si, co ste popisali dnes :) prave som sa vratila domov :)
sloniatenko, to bola zlata otazka - nemal sa dnes niekto merat? :DD ja sa meriam zajtra, tak som zvedava, ci to bude menej ako 94,5 v bokoch, ktore som mala pred tyzdnom...
danka, dnes som uz jedla lepsie, aj ked stale malo - ranajky pseno s mliekom, nastruhanym jablkom, namletymi lanovymi semienkami a posypane cistou skoricou, desiata musli tycinka, neskorsi obed zeleninovy salat s tuniakom a teraz som zjedla 200 ml biely jogurt...
baby, vy sa nebojite ocistnych dni alebo tyzdnov? ja ano, lebo co ak budem v tom case primalo jest a potom, ked to skoncim, budem to dohanat nezdravym jedlom... ja uz take dni ani tyzdne radsej nemavam :D
máš zajaca?? :-)