Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

Helus

Baby takze ranoé jablka,pomarance,grepy,a ine ovocie,okrem babanu+ hrozna.To je moc sladke,a rychlo som po tom hladna vystupi cukor,a klesne.A vlasske orechy tiez mozte,ale ja si nedam,chcem bez toho.Obed karelab,uhorka,paradajka,ladovy salat,kusat ako zajac,a to az do vecera,a samozrejme vodu a caje,a ja smoztejme budem sa snazitbez kavy,ale ked ma chyti amok,tak si ju dam,nebudem sa tyrat predsa.Ja letim do prace vecer si vas precitam,zatial pa pa.

marijam

Ozaj sloniatenko my sme si tu s babami pomenili fotky aby sme vedeli ako vyzeráme..nechceš aj Ty poslať?? Ja som na teba zvedavá :-)

marijam

Sloniatenko myslíš, že by si nezvládla?? Toho sa aj ja obávam..ale tak keď zlyhám..tak zlyhám..svet sa nezrúti..vrátim sa k svojej zdravej strave a všetko bude okej no nie?? :-)

dana660xz

ano ano spravne mirijam plus nejake orechy a tak, zajtra sa budeme stravovat ako vitariani- len plody budeme jest :) a nie tepelne upravene. teda aspon tak som to ja pochopila a tak to ja zamyslam aj urobit.

dana660xz

no jasne ze si drzime palce! ja by som chcela byt tak silna, aby som vedela takto existovat navzdy... som totiz presvedcena o tom, ze takata surova strava, alebo sa to vola vitarianstvo je pre nas ludi prirodzena, ale priznavam sa, ze som an to slaba. aleeee, uvidime, ake to zajtra bude. ja budem tiez dnes vecer krajat a pripravovat a tak. premyslam aj o nejakej zeleninovej stave. popremyslam.
helus, aj ja vas mam baby moje vsetky rada. a hlavne teraz ked viem ako vyzerate, je to este lepsie. a dnes som o vas hovorila aj kolegyniam, ze "s kamoskami sme sa dohodli, ze v piatok budeme jest len ovocie a zeleninu" :) helus ty mas skusenosti s tymto stravovanim, co na zajtra odporucas? co budes jest ty?

marijam

Baby teraz si idem dať zopár brušákov...To p90x či jak sa to píše necvičím ..len nejaké cviky z toho :-) Takže hor sa cvičiť :-)

marijam

Helus je to super, že hneď prvé čo urobíme si to tu vykvákame..je to taký lepší pocit. Keď vieme, že sa jedna druhú podržíme :-)
Dávame si tu rady a tak :-) Ste super jooj...Ja som len vážne zvedavá na ten zajtrajší deň :-) Akurát som sa z obchodu vrátila nakúpila som si všeličo možné..len slnečnice nemali..no nevadí :-( Budem improvizovať..heh nakopíme kopec zeleniny a ovocia a budeme vyjedať..:-) Juj som nato zvedavá :-) Držíme si palce no nie?

Helus

ahoojte baby mam vas vsetky moc rada.Mam doma konecne moje delo,to je ine kaffe,hurra.Samozrejme,ze idem do toho s vami.Dnes som bola v posilke s dcerou beziaci pas+ bicikel,uvidim,co povie na to koleno poobede v praci.Inac moje ranajky dnes toasty so syrom sunkou a zelenina.Desiata jablko.Obed kuracie sotte + brokolica na pare,a nejaka zelenina.Olovrant v praci jogurt+ mandle.Vecera mozarella + uhorka+ rajcina,a veela vody + zeleneho caju.Zajtra idem s vami na lahku stravu,nebojte sa to zvladnete.Sloniatenko ja uz nechudnem,nic mi nejde dole,ale udrziavam si vahu,a nejde hore,co je dolezite.Som so sebou spokojna,cielom bolo ist na 65 a mam 61.3 tak nech mi to vydrzi do smrti.Baby som rada,ze si tu takto piseme,aj prehresky si povieme.