ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
kikki ty pekne teda makas, hadam bude vysledok, kedy sa vazis a merias?
sloniatenko ako keby som to pisla ja! mam presne tieto iste pocity. tak marnost mojho snazenia a tak. ja nemam cht na tie hranolky a tak, som spokojna s jedenim tak ako to je, ale nejde dole nic :( jedine co ma asi spasi je ta surova strava alebo co. moj debilny zaludok zasa strajkuje. keby sa dal transplantovat, tak idem do toho. mesiac bolo dobre a v poslednych dnoch zasa pozorujem bolesti- krce v zaludku po kazdom teplom jedle. jaj uz ma to nevabi. ked to zajtra zdravo zvladnem, idem do toho.
ja neviem sloniatenko, co budeme robit? mne vaha stoji od februara. viem, ze mam vydrzat. ale ked budem "drzat" este mesiac a nic, tak ma asi svihne alebo co.
baby ja nemam moc fajn pocit..teda mam zo seba z toho co pre seba robim ze pekne zdravo jem a snazim sa jest same zdrave teda zdravsie veci to zas hej ale ako si nemam pocit ze by som schudla aj ked gate mi trocha dost padaju ale mozno padali aj predtm,brucho sa mi po jedle nafuci ze nemam pocit ze by sa zmensilo,z noh mi neubudol ani centimeter,a vaha za tento mesiac myslim ze neklesne ani o par gramov...na jednu stranu sa pytam co robim zle ale na druhu viem ze chudnutie trva dlho
Kiki to mám aj ja také nafúknuté kadejaké keď sa najem :-D No mala si dobrú rozcvičku vtedy keď ste zapadli :-D Však tu na Orave je toho snehu ešte stále veľa..už mi drbká z neho..:-(
Kvacica rozhodne čistá voda!!!
dana660xz- dúfam že to moje cvičenie a drepy budú mať nejaký účinok pretože už mesiac takto a neschudla som mám pocit nič možno iba kilo. A svalovicu nemám :D no teraz aj hej ale nie z drepov pred dvoma dňami sme zapadli a behala som z kopca do kopca lebo sme niekoho zháňali nech nás príde odtiahnuť :D prišla som domov a na nohy som sa nevedela postaviť ale dnes už lepšie...a brušáky robím už mesiac, ževraj sa z nich nechudne len sa robia svaly , pod prsiami mám už niečo viditeľne ale brucho mám stále tučné a hlavne keď sa najem. No ráno keď vstanem ho mám také štíhle že sa stále obzerám v zrkadle :D
marijam, obedy mávam v školskej jedálni a tam na výber nemáme. Ten si preto nemôžem zariadiť podľa seba, max. keď bude vyprážané a sladké buchty, tak to vynechám. A myslíte, že môže byť aj minerálka alebo len čistá voda?
Helus fúú som sa zľakla,že sa to nemôže pri očiste..lebo ja som si kúpila aj banány :-) takže Ti prajem krásny dník a necj Ti to tam letíííí v tej práci..:-)
Kvacica vitaj medzi nami..Povedz v čom sa konkrétne nechceš obmedzovať? Aký máš jedálniček?? Jasné s cvičením to ide naj..vyskúšaj čo Ti najlepšie sadne..či beh, či korčule atď... a podľa toho sa zariaď..tempo, výdrž a tak :-)
marijam mozes aj banany ale mne zle travia tak preto,letim do prace
Ja tiež začínam chudnúť, chcem dať dole do leta 5-10kg. Dúfam, že sa to priblíži k tej vrchnej hranici :-) Nemôžem sa v jedle až tak obmedzovať, hlavne večeru sa budem snažiť mať diétnu. Takže budem sa snažim hlavne cvičiť. Čo myslíte, ako dlho by som mala behať, bicyklovať na stacionárnom bicykli či skákať na švihadle denne? Brušáky pomáhajú?
Prečo bez bananu??? :-O