Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

sloniatenko

noza dva mesiace asi tak 2,2kg je malicko vsak??jedalnicek?kazdy den ho sem pisem uz si teraz nepamatam mocc:
pondelok:ranajky:chleba syr rajcina maslo,potom ovocie teraz to bol tusim ananas obed kare 2mensie plarky+kasa+zelenina urobene na troske oleja potom asi jablko?tvaroh semiacka tusim a vecera spenat a dve volske oka bez tuku
utorok ranajky to iste potom ananas obed polka plesnivka a zemiaky nesolene nemastene opecene zelenina potom daake ovocie asi potom vecera prazenica z dvoch vajec bez oleja+syr azelenina a par chipsov a asi liter kofola inak pijem bylinne caje
streda ranajky to iste potom ananas potom na obed mensia polka plesnivca a tie zemiaky zelenina bez oleja potom kustik kiwi a jablko vecera prazenica so syrom zelenina nez tuku
dnes ranajky klasika potom ananas obed zemiaky nesolene a kare 2mensie okorenene platky zeleninka a polievka bola ale ta bola i v utorok stredu sosovicova s mliekom no a dnes este si dam asi mrkvu a vecera neviem

dana660xz

no ja som dala dole v januari tie 4 kila a od vtedy ani tuk. teda 0,3 kila este ale to je ništ. kedze ficim na kalorickych tabulkach napisem co som zjedla do pondelka do dnes:

Snídaně
Pilos tvaroh odtučnený 0,5% tuku
ředkvičky
toast celozrnný
Dopolední svačina
ananas
jablko
Oběd
Paradajková polievka
naklíčená cizrna a mungo +okurka salátová
rajče činské zelí olivový olej extra panenský 1
kaiserka cereální
med včelí 40 g
Ritter čokoláda Kakaosplitter Nuts 1x balení
jablko

Odpolední svačina
toast celozrnný
ředkvičky

Večeře
eggcheese
rajče
kaiserka cerealni
tvaroh pilos 0,5 tuku

Snídaně UTOROK
jablko 2x menší kus
chléb toustový tmavý Tesco1x
Eidam 45 % tuku cihla 1x plátek
Opávia piškoty dětské 8x 1 ks

Oběd
špenát zahuštěný (špenát,smetana,vejce,česnek)
hrstková polévka 250ml
brambory vařené bez slupky
rozinky sušené 50g

Odpolední svačina
kaiserka cereální 1
jablko 1x menší kus (100 g)

Večeře
Eidam 45 % tuku cihla 2x plátek (15 g)
vejce natvrdo 1x 50g
rajče 1x kus
chléb toustový tmavý Tesco 5x
Druhá večeře

koňaková špička (zakusok)
Snídaně STREDA

kaiserka cereální
Mozzarella v nálevu Tesco 30g
rajče

Oběd
Eidam 45 % tuku cihla 1x plátek
zelenina mrkev kukuřice hrášek mražená 150 g
těstoviny vařené 100 g
rajčatová šťáva 50g
krémová houbová polévka 100 g)
sojový suk 1x balení

Odpolední svačina

Kika sójový dezert 1x 120g
ovesné vločky Penam 1x 40g
jablko 1x menší kus
Večeře
rizoto houbove 1x 200 g
Snídaně DNES
Mozzarella 1x 50g
kaiserka cereální 1x 60 g
Dopolední svačina
pomeranč 1x kus
Oběd
kuskus vařený 20x 1g
Paradajková polievka 1x porce (250 ml)
dušená zelenina brokolice, květák, mrkev 1x 150g
eggcheese 50x 1g
Kinder vajíčko 1x kus (20 g)
Odpolední svačina
Pilos tvaroh odtučnený 0,5% tuku 1x 100g
kaiserka cereální 1x 70 g
Večeře
Cottage bílý 1x 150 g
okurka salátová 1x 100 g
rajče

no baby ja uz asi tusim kde je chyba, ale rada by som vedela vas nazor.
cvicenie: pondelok behanie 45 min
utorok- bicykel 30min + bodywork(ale uplne som sa ulievala)
streda nic
dnes idem behat 45 min
no co vy na to dievcata?

sloniatenko

danka je to na nervy..kolko si zatial vlastne schudla?ja asi tie 2kg a cm?mne satie cm skoro vobec. nezdaju ze su prec :( ja nevuem asi musime cakat a snazit sa dalej ved takyto sposob zivota nam sedi no nie?a mozno o pol roka budu 4kila dole :) ale aspon nebude jojo a budeme zdravsie ked takto jeme aj ked sa mi to fakt zda moc spomalene :(

Annika1987

dana, sloniatenko - ak by som na tom bola tak, ako vy, ze tyzdne utekaju a ja vkuse na jednej vahe a na rovnakych centimetroch, prehodnotila by som to, co robim. napiste sem - ale co najpresnejsie, vas tyzdenny jedalnicek a aj pohyb, ktory mate. podla mna spolocnymi silami prideme na to, kde robite chybu. aj ked tyzdenny.. to tu bude asi dost vela popisaneho :D ale urcite by som si zhodnotila nie jeden den, ale viac dni za sebou. lebo jeden den o nicom nehovori. plus dat si to dokopy s BMI a s podielom tuku v tele. urcite sa musi najst vysvetlenie a potom aj sposob, ako s tym zabojovat. necakala by som, ze sa zrazu stane zazrak, ked to fakt trva uz tak dlho a ste fakt na jednom mieste. pripadne nam to poslite na mail a skusime sa zamysliet. ak teda ostatne baby tu suhlasia...

dana660xz

kikki no ja mam digitalnu vahu z lidlu za nejakych 15 alebo 20 eur, a zatial jedina investicia bola nova baterka, to ju mam 3 roky. takze neviem, tvoja mamina ma mozno smolu :( aj vahu kuchynsku mam z lidlu digitalnu asi pol roka a nic je neni vazim na nej denne, lebo jedlo si vazim. a aj baterka este ide :) nebudes mat meniny alebo narodeniny? alebo nemas nejaku kamosku, znamu alebo tak, kto ma taku vahu? aj to by stacilo, ale najlepsie je ju mat doma.
sloniatenko no ja neviem co budeme robit... ja uz uplne vazne zvazujem ze nikdy uz nebudem chudulinka aka som bola. a mna tieto speky uz nevbavia. furt davat pozor ako si sadnem, aby nebolo vidno tuky, to nehovorim o sukniach, ze rit v tom mam jak delo. a jak ma bolia nohy, ani nehovorim. nosim totiz vysoke boty, lebo to opticky predlzuje nohy a vyzeraju potom stihlejsie. jaj nemam ja PPP? baby POMOC co mame robit?

sloniatenko

danulka ja fakt neviem je to strasne fskt.ved chudnrm od 10-11.1.2012 a schudla som dokopy adi 2,2kg ale potom som par dni zle jedla takze som zvedava co vaha 11.3ukaze no bud bude viac abo tak isto.neni to moc malo?co som schudla?mozno keby som to na sebe aspon vidrla...ale nevidim.mas napad?

kiki5599

dana- no merala som sa a z merania tiež prd nič nešlo dole...ale keď si meriaš boky je to tiežnepresne niekedy máš väčšie brucho niekedy menšie aj keď som sa merala ráno :) no už som uvažovala o tej digtálnej váhe ale mama mi stál ehovorí že sakazia a tak...máme kuchynsku váhu dig. a hned sa pokazila a ževraj im sa tiež digitálna váha v robote pokazila hneď...ale možno si ju kúpim ja :)

dana660xz

kikki ak mas mechanicku vahu a vazis sa cez den, tak nevies ani prd makovy ci si schudla ty trdlo :) kup si digitalnu vahu, vypytaj si ju na meniny, alebo narodeniny, nie je to drahe, stoja od 15 eur. ked sa vazis cez den, to je uplne zle zle zle. lebo si len vezmi ze liter vypitej vody (bez cikania) je jedno kilo, to nehovorim o starve a tak. a skus sa odmerat. ty robis vsetko tak spravne, u teba musi byt vysledok.

kiki5599

dana- ja mám blbú váhu stále mi ukazuje inak na inom mieste inak a na ďalšom zas inak vážila som sa teraz tak každý druhy deň a žiadna zmena viem nemá sa to...ale za ten mesiac som schudla možnolen kilo a možno 1,5 kg. Moja váha mi raz ukazuje 65 kg a teraz skôr aj 63,5 kg. No bola som u priateľa a tam mi jeho tiež mechanická váha ukázala 66,5 kg skoro ma hodilo o zem. No po vianociach som sa tiež u neho vážila a mala som asi 68 kg no des, to bol večer. tak teraz neviem vôbec kde samám vážiť. Už sa vážiť vôbec nebudem len ak pôjdem do priateľa skočím na váhu. :( Len ja sa nevážim nikdy ráno neviem prečo radšej sa odvážim cez deň a keď mi váha ukáže o niečo menej utešujem sa ešte tým že som dnes jedla môžem mať o kilo ešte menej. Pretože keby som sa ráno odvážila a váha by neukázala žiadny výsledok tak by ma už isto porazilo. Tam by už výhovorka na to nebola že som jedla, lebo ráno to je nalačno.