Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

Annika1987

sloniatenko... no a ty si mi teda zahada :D fakt nebadam na tvojom jedalnicku nic, co by branilo tomu, aby si chudla... mozno by som u teba zaradila viac aerobneho cvicenia, co ak mas spomaleny metabolizmus?

sloniatenko

joj neviem danka som z toho jelen..skus tie bielkoviny a menej sladkeho hm?a co ja?snad sa nam ta vaha pohne este vidis ty si aspon schudla 4kg ale ja dve

dana660xz

ja tomu naozaj nerozumiem, ty vobec enmas sladke ako ja denne mam ci uz med, hrozienka alebo to kinderko. ten den ked som zjedla tu cokoladu ritter som dostala svoje dni, to bol extrem. a aj na veceru mas bielkoviny, aj ovocko jes aj zeleninu a chleba tak malo. akoze co si ty endemit???? :D :D :D ja som zvedava co ti ostatne baby napisu. ozaj a vazila si sa dneska? alebo kedy naposledy?

Annika1987

dani, bez toho, aby som si citala, co ti na to baby napisali alebo co si ty myslis, tak ja mam na to takyto nazor:
1. privela sladkosti...
2. popoludni vylucit pecivo a ine sacharidove jedla
3. ked mne sa zastavili cm, vylucila som pecivo zo stravy uplne, zrejme to zabralo...
mas zdravy jedalnicek, jes uplne krasne, lenze ak chces ty, stihla baba, schudnut, tak toto ti zrejme nestaci. ak by som bola na tvojom mieste, vylucila by som pecivo a sladkosti by som jedla napriklad len cez vikendy (ja to robim presne takto). a takisto - raz za tyzden by som skusila ten vitariansky den. lebo nemyslim, ze by si malo jedla a ze by to bolo spomalenym metabolizmom, ze nechudnes dalej. ale to neber ako najvacsiu mudrost, co ti kto moze dat. len to, co by som urobila na tvojom mieste ja. a takisto by som, co sa tyka pohybu, uprednostnovala aerobne cvicenie, akosi mam z neho lepsi dojem co sa tyka ucinku na spalovanie tukov. lebo aj pri nom si budujes svaly do urcitej miery.

sloniatenko

ja neviem danka ja na nom tiez nejak nic zle nebadam no a takto podobne vyzera i inokedy.sladkosti nejedavam iba fakt raz za cas si dam bud med ale sladkost mam fakt ze jak na sviatok :) ked neratam teraz tych par dni vtedy som si dala asi 2-3riadky milky a bounty a med ale to len vtedy

dana660xz

no takto to vyzera v tabulkach:
ODporucene to mam takto Bielkoviny 85g, sacharidy 178g a tuky 49g.
realita je takato
Bielkoviny (ponedlok/utorok/atd) 57g/76g/45g/73g
Sacharidy 176g/255g/191g/112g
Tuky 34g/39g/29g/31g
čiže dekukujem malo bielkovin a tukov a sacharidov kolisavo. ale ked ja nejem maso, tak kde mam do pipiny tie bielkoviny nahanat? asi prejdem na nejaky pasok kulturisticky ci co :( tam je chyba myslis?

dana660xz

no sloniatenko, alebo ja mam pokrivenu predstavu o tom co je spravne , alebo neviem teda. ja nevidim na tvojom jedalnicku nic zle! co sa to deje s tvojim telom????

sloniatenko

jaj a pohyb no od toho pondelka do teraz teda od vtedy pisem jedalnicrk tak i pohyb: kazde rano 25-30min prechadzka potom este 2x 15minut vcera i vecer 20minut asi tak