Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

dana660xz

ja som z teba jelen :)))) uvidime zajtra. idem uz z prace prec, pekne zabehat si, troska vypnut. tesim sa na zajtra papa

sloniatenko

nie danka neberem ziadne lieky ked sa nerata tak 3x za mesiac panadol :) :)
ale myslim ze vaha neukaze nic bo je zosibnuta este z tych par dni ked som bud jedla malinko alebo nevhidne jedla ale to yravalo nech 5dni to som zjedla bounty med pizzu 2x potom placky toffife ale nie cele :) a tak ale to sa tyka len tych asi5 dni

dana660xz

sloniatenko ja si myslim, ze ty nerobis chybu nikde. to ze mas prechadzky a "stojatu" robotu, to podla mna staci, alebo sa mylim? zajtra budeme mudrejsie, ale ked si nedala dole ani deko, tak potom naozaj netusim kde je chyba. a inak si zdrava okrem toho hrdla? nebereies nejake lieky co zdrziavaju vodu?

sloniatenko

dobre danka odvazime sa teda.ja neviem kde robim chybu fakt uz neviem ved fakt sladke nejedavam ani nic take zle.jedine teraz co som pisala tych par dni ked mi bolo divne inak dnes som hrozne nachladnuta tece mi znosa pobolieva hlava hrdlo a zle sa mi rozprava..s tym cvicenim no ja mavam tie prechadzky a kazdy den v robote stojim 7h na nohach..

sloniatenko

annika danka dakujem a ci mam spimaleny metabolizmus to neviem teda a pijem dost praveze ja vzdy vela pijem a vzdy caje zelene a bylinkove 2-3litre urcite

dana660xz

sloniatenko dohodnime sa my takto: zajtra sa odvazime a napiseme si, ci bola nejaka zmena. ci sa odvazis 10 alebo deviateho snad az tak nevadi. co ty na to? ja by som sa mala vazit az 15steho, ale odvazim a odmeram sa zajtra. podla mna s takym jedlanickom by si mala chudnut 2-4 kila mesacne!

sloniatenko

no danka vazila som sa 10.2vtedy bolo dole asi 2kg potom este daake drobne deka zisli ale potom som mala par zlych dni a vaha ukazala o vyse kilo viac. ale ako som nabehla na normal uz ukazala skoro take cislo jak pred mesiacom cize tak a vazit sa budem oficialne po mesiaci 10-11

dana660xz

sloniatenko teraz ma napadlo, pijes vela vody? 3 litre denne aspon? aj to hrozen pomaha. (voda, alebo caj, to je jedno, len ci tolkoto.)

dana660xz

dakujem annika. s tym sladkym, no ja neviem ci to dam. dneska som chcela, ale prisiel kolega, ze vsetko najlepsie k MDZ a daj mi to kinderko :) a nad tym chclebom sa naozaj zamyslim. presne toto som si myslela, ze tam je chyba, sladke a chleba. to su moje drogy. a behanie patri k tym anaerobnym cviceniam. ale od buduceho tyzdna zacinam chodit aj ja na taebo, ked tebe to s nim tak dobre ide :)))) dakujem este raz