ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
Ozaj akurát som premyla cícer..chcem sa opýtať zajtra bude tretí deň čo ho klíčim..výhonky ma krásne už :-) Môžem ho už zajtra jesť či počkať ešte jeden deň? A viete čo mi mama dnes nato povedala?? Prišla kuká a hovorí?? " To máš sadenice..Toto chceš pestovať??" No keď som jej povedala, že také jesť tak sa radšej nevyjadrovala :-D :-D
Sloniatenko supeeeer, že ideš do toho s nami :-) teším sa o to viac..a ktým vašim jedálničkom..tak to veru neviem :-(
Annika Ty mi až tak dôveruješ?? :-P Ehm....no neviem neviem..uvidíme zajtra...:-)
Baby inak kukuricu v konzerve môžem?? Plánujem si urobiť šalát zeleninový..a mám aj kukuricu..tak sa preto sa pýtam..:-)
Inak som teraz nejaká divná..doslova!! Zima mi je a pritom mi líca horia..asi nejaká horúčka či čo to je :-(
anika- dakujem, baby tak ja dnes už tretí deň večera pórová polievka ( je zahustená smotanou a trošku hl. múly nevadí? ), k tomu si dám ešte dva vajíčka...na obed som ju tiež mala a aj včera...nie je to veľa na večeru ta polievka plus vajíčka? lebo akúrát mi vyšla posledná porcia plný tanier...tak neviem či to môžem všetko zjesť.
baby tak som sa rozhodla!ked to zvladnete vy tak i ja a hotovo a ked ne tak bude aspon snaha :) idem do toho aj ked neviem neviem :) takze jest mozem toto? :ovocie rozne i zeleninku,orechy rozne semiacka a caje?to je vsetko??ach som zvedava ale keby som sa nepridala tak by som si pripadala jak kazitel :)
ahoj marijam co ty vravis na tie nase jedalnicky?mas radu??
marijam, neboj, ak to niektora z nas dokaze, tak si to ty :)
kiki, ja neviem, kde sa maju merat boky, ale ja si najdem pred zrkadlom a aj pocitovo najsirsie miesto spredu a zboku zaroven, proste snazim sa trafit ten najvacsi obvod, co sa da. uz to mam za tie roky celkom dobre odhadnute, tak ja uz presne citim aj vidim, kde to mam merat :). a ked sa meriam, tak ja na patkrat, aby som zachytila ten najvacsi rozmer. ale davaj pozor, aby si mala meter rovno, nie nasikmo. to by tiez mohlo skreslovat.
idem ja taebit :D
baby kde si presne meriate boky? cez najširšiu časť zadku alebo trošku nižšie kde už začínajú stehná?
Annika jeden kaľúšťok Ťa predsa nezabije :-D Bože Annika ja som už teraz hladná keď si spomeniem na zajtrajšok :-D
marijam, mne zajtra akurat doklici psenica :D tak uz viem hlavnu zlozku mojho zajtrajsieho jedalnicka :DD ja este nemam nakupene nic, ale doma mam ako vzdy nejake ovocie a zeleninu beztak, tak asi ani nejake nakupy robit nebudem..
len kolegovia spominali, ze zajtra v robote otvarame sampano, tak asi si dam :D aj ked by som nemala.. myslite, ze to bude velky rozdiel, ak si dam a ak by som si nedala? :DD s kolegami sa dobre pije
Baby čo sa to deje?? hm?? :-O :-(
Daniela4 myslíš tá surová strava?? Ovocie a zelenina+ nejaké oriešky, ľanové semiačka, slnečnicové semiačka, nejaké klíčky :-) ( ja som si nakúpila na zajtra veĽa papriky, paradajok, uhorky, čínsku kapustu, jabĺk, banánov, hrušiek, a mám ešte klíčky) No uvidíme či to vôbec vydržím :-)