ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
marijam, hned by som brala!!!! :)))
dani, kam budes chodit na taebo?
ooou aj ja chcem cvičiť!! :-D Ej do riťky prečo nebývame jedna vedľa druhej..spolu by sme chodili :-D
marijam, vsetko moje know-how a how know je tam v tom clanku :D a inak aj ja mam strasne uletenu naladu :D dnes nas skoro zabila tym cvicenim :D povedala, ze kedze mame to MDZ, tak sup na stepperi cvicit :D ja to taebo proste milujem!!!
Ešte fazoletu budem klíčiť..hen som sa dočítala na tej stránke..díík Annika :-D
Annika to neviem či nejak chemicky upravovaná...radšej ju nechám tým sliepkam..:-D Skúsim tú šošovicu...ako to robíš prosím Ťa :-)
Hej Annika ja som taký nezmar jeden :-D Pochytila ma nejaká dobrá nálada..eeech...či si to zatancovať či kieho otca :-D
hihihihi :D marijam, ty si fakt dobra! :D
ja neviem, ci tu psenicu mate nejako chemicky upravovanu pre tie sliepky, alebo ci je cista... ja som kupila normalne v Bille v potravinach medzi strukovinami a obilninami :) teda vola sa to Potravinarska psenica. klicit som davala doteraz vzdy iba sosovicu. cicer som este neskusala, ale asi si cez vikend prvy raz kupim aj ten :). a teraz tu psenicu... ani netusim, ako to bude chutit... klicim to prvy raz :) a inak neviem, skus sa inspirovat tu ivanbella.blog.sme.sk
inak som si, babule, prave pozerala zas tie vase fotky. a vy ste take zlate a vyzerate, ze ste take dobre a mile, no fakt som rada, ze sme sa tu zisli :)
Annika tak teda si to kľudne môžem dať do šalátu na zajtra?? Super..teraz som schrumla asi 3 guličky...mňamka to je :-)
Čo si mám dať ďalšie naklíčiť?? :-)
Ty klíčiš pšenicu..akože obyčajnú pšenicu :-D To jako? Máme tu dole v pivnici plný cárek pre sliepky..keď si ukradnem misku pšenice to ich asi nezabije či?? :-D Ako ho klíčiš prosinkam povedz! :-P :-D
baby, nasla som jedno taebo aj cez vikend, v nedelu podvecer, tak si to pridam do cvicebneho rozvrhu :D a budem cvicit namiesto UT-STV, UT-STV-NED, to je idealne, nie?...
marijam, to je dobreee :DD
ono po troch dnoch je tam najvyssi podiel vitaminov, ale jest to mozes aj skor, kludne si zajtra dopraj, hodi sa to akurat na taky den.
kukuricu v konzerve si nedavaj, to nie je surove.
mne sa inak z tej naklicenej psenice urobil taky vechet :D drzi to pokope vsetko... ako to vyklicilo...