Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

marijam

Ahoj sloniatenko..super večera :-) Ja som si dala cotage so zeleninou :-) A tá mrazená zelenina no neviem..nieje nejak predvarená alebo čo..pokukaj obal :-)
Ja si urobím na obed zeleninový šalát..mám čínsku kapustu, paradajky, uhorky, papriku, kápiu..tie výhonky k tomu cibuľku, cesnak..niečo vykuzlim :-)
Ozaj baby tu sa smie jesť každé 2 hodiny? Či keď pocítiš hlad tak zobneš ovocko alebo zeleninu? :-)

sloniatenko

tak dobre ranko kocky moje.ja si musim ist daco nakupit lebo myslim ze doma je len mrkva jablka a rajcina :) baby a co ta mrazena zelenina mozem?inak vcera som si dala na veceru asi mensiu polku kuracieho prsa to som orestovala na lyzicke oliv. olrja a cibulke potom som supla mrazenu zeleninku a korenie papriku sol vodu a podusila a jedla som to len tak bez priloh moze byt nie?ale aby som bola uprimna tak som si dala kustik cokolady z nanuku teda dva mensie kusky :( take ulomky z nanuka ale nie nanuk len kustik tej cokose ,co si dam na ranajky?ja dnes asi 15min prechadzka

marijam

diva.aktuality.sk
Aha to sú úplní magori v tej modelingovej agentúre!!! Je krásna..To rovno si mohli dať slogan hľadáme anorektičku modelku!!! Tfuj im..

marijam

Takže baby moje raňajky jedno jablko jedna hruška a banán..nastrúhala som to ako Annika všetko som zmiešala so škoricou a slnečnicami :-) mňaaaam..
Heh inak je to taká šmykľavá kaša čo mi sama letí dole krkom..vďaka banánu :-D :-D

Annika1987

babulky, rano som do seba nalacno naliala pol litra fest teplej vody :D ale to robievam uz kazdy den, no a teraz som si nastruhala dve jablka a pomlela do toho lanove semienka a posypala cistou skoricou (korenie), je to mnam a zatial mi to staci :D drzim nam vsetkym palce :)

marijam

Dobre ránko babuľky moje :-) Tak čo pripravené?? Hehe ja už sa nato celkom teším..doprajem si riadne ovocia a zeleniny :-)
Helus s tou vodou začínam každy každučký deň takže no-problem :-)
A kto to všetko do toho ideme?? Annika, Dana, Sloniatenko, Helus, Ja a aj Daniela4 ide do toho s nami?? A Kiki čo?? aj Ty?? :-)
Baby sme tu a budeme sa podporovať :-)

sloniatenko

ahojte kocky :) helus nad delenou?preco mysliz ze ta by pomohla?no dakedy pred rokma som chcela skusit no ja tak neviem oddelovat jedlo asi :) nevies co robim zle??
no ja som mala zatial klicky kupene len z obchodu a daako mi to nechutilo daake mungo fazula ci co...no a zajtra mozem mrazenu zeleninu?ked ju prelejem vriacou vodou??baby mam vas rada a tesim sa na zajtra ako to pojde bru nocku :)

Helus

Ahoj baby precitala som si vase prispevky,a vidim,ze nas ide dost do toho,asi aj vsetky.Takze rano veliky pohar vody po prebudeni,a potom zaciname s ovockom.Ja cvicne skocim rano na vahu,a v sobotu tiez,robim si vyskum,ako moje telo bude reagovat.Ani ja som za februar nedala nic dole,ale netrapim sa nad tym.Viem,ze sa zdravo stravujem,a to je pre mna dolezite.Keby som jedla rezne,hranolky,hambace,tak mam o 20 kil viacej,takze som takto spokojna.Predsa 50 pomaly na krku.A tesi ma,ze mam menej kil,ako v 20 tke.Baby drzim palceky,vy to zvladnete,ja uz som v tomto profesional.Ked som mala 90 dnovku,tak som mala tiez zeleninove dni,zvladnete to vsetky do jedej,vsak sloniatenko?A bol tu dotaz k tej porovej polievke,s vajickami,to je dobra vecera,pokial tam nieje chlieb,alebo nejake velike mnozstvo sachacov.Sloniatenko,a nerozmyslala,si nad delenou stravou,aspon ju vyskusat,ci sa ti vaha nepohne dole.