ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
Kiki aj u nás sneží :-( :-(
Danka ja už mám desiatu...som si povedala, že si doprajem toho ovocia a zeleniny..no uvidíme..zatiaľ mi je dobre :-) Akurát chrúmem jablko a dám si ešte banán :-)
na obed idem variť bryndzovú polievku pre babku a pre môjho lebo ten príde večer takže tak..a večer im ešte asi halušky s bryndzou urobím :-) Poviem vám už teraz odpadávam z toho čo idem dnes robiť..budem ťažko zuby zatínať :-/
kikki ale je rozdiel ked sa odmeras rano, ked mas svaly oddychnute, nie je nikde v tele tolko vody a cez den, ked ti boky stale pracuju, tak aj svaly troska "napucia". rano je to najrelevantnesie porovnanvat. inak aj po cviceni kebyze sa odmeras, tak mas vacsie svaly. napriklad po stepperi ti napucia svaly na zadku, ale do rana zasa splasnu. takze ziadne obavy :)
baby ja som sa včera merala cez deň a odmerala som sa aj dnes ráno nalačno a dnes mi ukazovalo vždy o 2 cm menej a to som sa odmerala asi 100x! pochopím že v páse mi mohlo ukazovať menej pretože som mala prázdne brucho ale na bokoch? veď to je zadok tam by sa nemalo nič zo dňa na deň meniť.....a u nás zas začalo snežiť asi ma porazííí :(
dobre ranko moje vitarianske spolubojovnicky, a aj ostatne spolubojovnicky :)
takze rano sup na vahu a pribrala som JEDNO KILO! cert aby to vzal... aj na pase + 2cmo a boky a nohy v pohode. jedine co si hovorim, ze ved mam este MS (dufam, ze poseldny den). no a tak mi treba to mama z tych sladkosti a chleba. ja som si vcera vsetko na dnes pripravila, stalo ma to jeden dorezany prst :)
ranajky banan, potom ananas. este si dam potom jedno-dve jablcka a na obed ma salat z ladoveho salatu, papriky, rajciny, redkovky, uhorky a lanovych semiacok. pootm kalerab s redkvickami a na veceru ten isty salat, len tam supnem aj cibulku. a este mam kupenu zmes orechov "studenstska zmes", to si zobnem po obede namiesto sladkeho. zatial nie som hladna :) ale to mame len pol desiatej. odvazim sa zasa v pondelok. joj a este vlakninu budem jest, aby som sa citila viacej syta. a abudem jest podla mna kazde dve -tri hodinky.
aloniatenko co sa delenej stravy tyka, helus ma pravdu. vyskusaj. odlahci ti to zaludok a nastartuje ta to uvidis. nemusis mat cely jeden den taky, ale skus v ramci jedla nemiesta sachardy a bielkoviny. napriklad nie maso so zemiaknmi ale s dusenou zeleninou. ja mam s delenou stravou len a len dobre skusenosti, ale odkedy som vegetarian, mam problem dodrziavat bielkovinove dni... ty podla mna potrebujes len takyto "reset". a mozno ti to nakopne uz dnesny zdravy den. lunarny kalendar nam praje. dnes je podla neho najvyhodnejsi den na ocistu. tak bodaj by mal pravdu :)
annika na taebo neviem kam budem chodit, chcela by som si najst nieco v ramci DNV, dubravky a tak, lebo aj teraz chodim na bajkalsku cvicit a chodim domov okolo osmej a potom z toho dna nic nemam, nestiham ani upratat a poriadne navarit, vzdy som unavena.
Baby jedla som asi 7:15..a už cítim, že yb som neičo zobla takže idem na hrušku a banán :-)
ano moze byt marijam :) ja som si kupila redkovku a asi musim skocit este do ineho obchodu bo tu nic moc nebolo dufsm ze to hlavne v praci zvladnem
Nie keď si chorá tak asi nevadí..:-) Neviem čo budeme papať...ja si dám asi jablko neskôr s banánom..a potom si narobím ten šalát..a ten si budem chrúmať až do večera..tiež može byť nie?? :-)
Bola som v obchode..nakúpiť si veci na koláč..mamke idem upiecť..aj chlieb mi treba piecť..a aj variť..takže uvidím ako sa prekonám..no pri varení neviem neviem..to budem musieť ochutnať či je to dobre dochutené :-/
dakujem marijam.no v obchode nic moc nebolo ale uz ranajkujem:rozmixovala som si jablko banan 2hrusky 2kiwi mandarinku moze byt?a potom budeme jest co?som chora..a rano som si dala sumak vitamin to nevadi vsak?
Sloniatenko gratulujem aj k tomu pol kilu ;-) Veď aj to je pokrok no nie?? :-) Tak teda ako hovoríš..najem sa vždy keď budem cítiť hlad ;-)
dakujem marijam no ja jem ked citim hlad vzdy tak rovnako nejem podla presne ze 3h niekedy jem aj kazdu hodku :) :)
no baby ja mam mesacne vazenie az 11.3ale kedze danka chce aby som sa dnes odvazila ze aj ona sa odvazi tak hlasim ze od 10.2do 9.3 som schudla len 0.6kg....
utekam na nKup bo som hladna :)