ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko, mrazená zelenina je v pohode, ja ju často jedávam na večeru, ona je len taká ako keby sparená pred tým, než sa zamrazí...a inak som niekde čítala minule, že je to škoda opražiť a pod. na olivovom oleji, lebo je lisovaný za studena a je lepší do šalátov a tak...proste nie na tepelné spracovanie:)
Sloniatenko prijmi moju uprimnu gratulaciu,a sumivy celaskon samozrejme ze mozes.A delennu aj ja praktizujem,nie som nafuknuta,creva pracuju,zapcha nie je,wc kazdy den mam,nedodrziavam to uplne cely den,ale snazim sa obedy a vecere.Mna zabija pri delennej ze pri bielkovinach nejest ovocie,to mam velmi rada na ranajky,ale aj tak robievam ze doobeda ovocie a obed uz bielkovina+ zelenina,ci mrazena alebo cerstva.Ale ked mam chut na chlebik ku masku,tak si ho kludne dam,ale to byva malokedy.Tiez nie som stroj,presne drzat,aj ked by som to dokazala,mam to uz vyskusane.
ahojte, priebezne hlasim - zjedla som jablko a chystam sa na dalsie :)
na obed pojdem niekam von, planujem zeleninovy salat :)
a mam so sebou rajciny, uhorku a psenicne klicky v praci :)
Ahojte bojovnicky,dufam,ze sa vam dari,mne ano.Ranajky veela zeleneho caju,teraz jablko+ mandarinku,a bola som v obchode,a mali pekny lacny Ananas tak som zvedava,co bude vnutri,neodolala som,a idem ho ocistit.A teraz som si dala hrst sliviek susenych.
kikki hej prechadzaj sa, to je super, ked tolko cvicis. musi to stacit. ale ti poviem, ze ta taska by u mna nebola uz tyzden po mikulasovi. obdivujem ta ze si taka silna a odhodlana!
kikki ty mi vzdy tak zdvihnes naladu, ja si ta predstavujem, ako sa vazis :) pocuj poradim ti, nasi maju taku podlahu, ze su to kocky drevene, jedna tmava, jedna bleda a tak a moj otec sa vazi zasadne na jednej z tych kociek, minule mi povedal, aby som mu doniela vahu a dala som ju na inu kocku tak sa ani neodvazil, dal si ju na tu svoju :) najdi si aj ty jedno miestecko, hadam, tam bude rovnako vazit :)
mirijam, no akoze taketo dobroty vyvvarat a nedat si? hmm pekne sebazaprenie, obdivujem ta! ale ty o zmaknes. ja som si akurat urobila cistiaci caj, nech teda cisti :)
sloniatenko ty mas vzdy priam ukazkove tie vecere. naozaj. nerozumiem, ze nechudnes :( ty si taka nasa zahada. preco som ja pribrala, tak tomu rozumiem. chlieb a cukrovinky. ale uz som dohodnuta s kolegynami, ze jakmile zas dostanem nejaku sladkost, pojdem ju odovzdat im :) aby som ju nezjedla ja. nech si oni daju radsej. a skus si dat par dni aj obed podla delenej stravy a mozno to nieco nastartuje. uvidime. ale hlavne ze nemas kilo hore ako ja. hlavne, ze si v minusoch. inak zatial som zjedla jeden banan a 400g ananasu anie som vobec hladna. :D:D:D
a baby stačí rýchla chôdza len 3x krát do týždňa? :) tie ostatné dni budem zas cvičiť cviky na nohy a tie moje brušáky a drepy. V škole máme teraz na telesnej aerobic som sa už aj niečo naučila len škoda že ju máme iba dva krát do týždňa :( keby ste vedeli koľko ja mám čokolád bonbonier a sladkostííí...mám to v jednej taške všetko a ešte včera som dostala veľa...plno čokolád milka, dokonca aj tie veľké toffife a veľa iných :( tak by som si rada dala...ale už od mikuláša to tam držím, na tú tašku sa akurát pozeram mňam dala by som si :( ale keď som vydržala doteraz musím vydržať stále :D
marijam- myslela som si že aj u vás :D
dana- jaj no dobre díky :) ráno som sa aj odvážila tak mi ukázala váha 63kg, potom som ju dala na iné miesto tak 64 kg, a tak hocijako :D no už sa vážiť nebudem len ak pôjdem do priateľa tam saodvážim len on má váhu čo mi ukazuje o 2-3 kg viac :D
ahoj danka,takze ja som si vcera dala vlastne ceceru delenu stravu nie? :) :) a schudla som len 0,6kg a ty si pribrala?to jak je mozne? :(