Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

marijam

Baby..ja sa cítim tak skvele :-) Už som upiekla koláč pre mamu, navarila polievku..teraz robím chlieb :-)
Akurát obedujem a to ľadový šalát, paradajky, kápiu, uhorku, cibuľku a klíčky..šalátik som si z toho urobila :-) Naložila som si plný tanier..Už mám v sebe asi liter a pol vody..a je mi fajn :-) Uvidíme čo zeleninka somnou urobí neskôr :-)

dana660xz

helus supeeeer! ja som ti tiež dala kavu, bez toho by som nemohla fungovat v praci. ale citim sa aj ja skvele. akurat si idem dat vlakninu a budem musiet ist na wc, dneska uz liter vody v sebe, a jeden pol litrovy caj + kava :) no hadam sa mi to aj zapaci a predlzim si to :)
krasny den helus a nezblazni sa tam dneska, ved v piatok vecer je najviac ludi v obchode :(

Helus

baby na mna to posobu dobre uz som bola dnes 4x na velkej,a to idem poobede do prace,tak dufam,ze nebudem lietat jak na metle.Inac pijem veela vody a mala som aj kavu,fakt sa to bez nej nedalo,uz ma zacala hlava boliet.Drzte sa a hlavne piijte.to patri k tomu.

kiki5599

anika no asi budem musieť :D bože teraz som sa znovu zo srandy odvážila a ukázala mi 62 kg, čo už dlho nie...no ale STOP! prestávam sa vážiť lebo ma tá váha len oblbuje

dana660xz

annika napis mi presne co si vcera jedla a ak sa da tak aj kusy ale pribliznu gramaz a nieco vyhutame, kde je chyba.

Annika1987

kiki, nakresli si mapy :D aby si vedela, kde v byte ti ako vazi :D to je sranda :D
baby, ja mam taky blby pocit, ze ja malo jem.. ja sa totiz zvyknem v noci okolo druhej a potom kazdu dalsiu hodinu budit a mam pocit hladu. ale vecer, ked idem spat, ziadny hlad necitim a dokonca aj veceriam, ved vcera som vecerala pred osmou vecer mozzarellu s takou fakt velkou rajcinou a bola som uplne syta a to aj ked som isla spat po desiatej... co mam robit?

marijam

No musím odolávať...ale tak polievku na konci skúsim či je dobre dochutená..bo inak sa nedá :-) Šalát som si už narobila..teraz pijem zelený čaj..potom si dám banán..a neskôr už prejdem na zeleninku :-) Šalát budem celý deň vyjedať :-) Ešte si budem vyjedať slnečnice a klíčky :-)

kiki5599

dana- to som rada že ti zdvihnem náladu :), no ja sa vážim na takom mieste kde mi vždy ukáže menej aj keď to nie je moja skutočná váha si myslím, pretože vážim asi viac :) cez leto som pribrala 5 kg samizdá, a pred rokom na tom mieste mi ukázala 62kg, a teraz 63kg, buď som schudla alebo cez leto som sa vážila na inom mieste alebo som asi nepribrala 5 kg, ja fakt neviem :D asibude najlepšia ta digitálna váha :D