Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

dana660xz

ahojcek baby moje. tak som doobedovala, dala som si za tym asi este dve hrste orechov, bo som potrebovala svoju davku masrtky :) a uz popopijam cistiaci cajik. ja uplne citim ako mi to prospieva. vacsinou po obede mam uz brucho nafucane a teraz nemam :)
ale pravdu povediac sa velmi bojim toho, ked pridem domov, ci na mna nepridu chute. Musim si urobit plan. dnes nejdem cvicit, lebo musim ist na postu, tak hadam pojdem kuknut aj k nasim, nech zabijem cas. alebo ze by som isla cvicit? co myslite?

sloniatenko

danka no keby mi vaha ukazala este viac tak zosaliem :) uvidim s tou delenou stravou..ahoj helus prosim kde si kupila ten ananas bo mne sa uz minul :)
annika ahoj :) baby vsetky dnes jeme len toto?ci niekto strajkuje? :) :)

Maoam

marijam, mne sa zda, ze ona je malo uz dlhsiu dobu, nielen posledne dni, ale tak mozno je to len moj osobny dojem

len dlhodobo to nie je dobre, clovek sice chudne, ale...pre telo je to zle, hlavne ked clovek pracuje a ma za den vyssi vydaj, ide telo do dost velkeho deficitu

ale tak, ona je rozumna a vie to aj sama :-)

marijam

Maoam a Annika mala posledné dni nejakú nechuť do jedla či čo..preto málo jedla...ale už by to malo byť v najlepšom poriadku :-)

marijam

Ahoj Maoam..hej držíme dnes očistný deň..zatiaľ som celkom spokojná...tá zelenina ma na obed viac zasýtila ako polievka+druhé :-) Len ma hlava začala bolieť.neviem čo to :-(

Maoam

caute baby, vidim, ze vsetky drzite post :DD a ze sa vam dari

Annika1987: dozadu som citala tvoje prispevky z poslednych dni, moj nazor je ten, ze jes VELMI MALO, ale tak ty musis vediet, co robis a ci ti staci, podla mna nie, viem, ze si na seba prisna a ze vela od seba vyzadujes, ale ak sa budis na hlad, tak to nie je OK

a chudnes dost rychlo, za par tyzdnov 4cm z bokov je viac nez dost, skus viac jest, ak nevies zjest naraz velke porcie, tak skus jest viackrat za den menej

ale to co si pisala, ake jedalnicky mas, je zufalo malo, na to, ze pracujes a fungujes cele dni :-// to nie je dobre

marijam

Ja kávu nepijem a oriešky nemôžem :-(
Inak ja som si šalát urobila taký, že aj ocot aj soľ a aj curok som si dala..ale len máličko..inak by mi to nešlo dole krkom..a ešte olovový olej+koreniny. To hádam nevadí..či??

Helus

ahojte baby dana6650 nebooj,ludi sa nebojim,mam dobru naladu vzdy.Hlavne ked mam pitny rezim.Marijam,ja kavu musim,inac neviem fungovat,mam to odskusane,veela krat.Muky boli pre mna v nemocnici,pred operaciami,nic pit a kavu tiez tak som myslela,ze skapem.Moje posledne zelanie na smrtelnej posteli bude kava+ mlieko.Inac ten ananas neni vobec dobry bez chuti.Idem si dat z neho platok a od 15 zacnem so zeleninou.Baby drute sa a veela pijte.nech skodliviny idu z tela von.

dana660xz

hlava? no teda, ak pijes kavu a dnes si ju nepila tak kava. alebo ze by cukor? nejake sladke ovocicko skus. ale ak to nezaberie, tak neviem. ale dakde som citala, ze pri detoxikacii sa mozu dostavit zavrate a boelsti hlavy a tak ale ze to je prejavom, ze sa telo cisti. no neviem :( alebo skus oriesky, tie maju tie vela zivin.

dana660xz

no ja uz idem tiez pomaly obedovat. ja som si ale urobila salat bez korenin, ani sol, ani olej, nic. je to vlastne len nakrajana zelenina. s lanovymi semiackami. a tiez netuzim po nejakom inom jedle. viem, ze mam orechy- to je pre mna maskrtka, tak som kludna. uplne zvazujem kvoli svojmu zdraviu predlzit si tento den. no ale mudrejsia budem vecer. ze ci sa to da a tak. a idem si urobit dalsi cistiaci caj . krasny den baby