Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

sloniatenko

keby to teda naozaj bolo vhodne a dnes to vydrzime tak to mozme robievat castejsie :) ako viem ze telo sa idlahci ale prospeje mu to?ked je zrazu taka zmena?

dana660xz

no ved toto, vsetko ratam ,som v limite a este aj priberiem. no niekde nastala chyba. no nejdem sa tym radsej zaoberat. nasla som si stranku anglicku s vitarianskymi receptami. dufam, ze idem do toho aj na dlhsie nez na jeden den. tie tabulky su na prd asi :) a mas pravdu nejdem cvicit, ved vzdy po cvicenai som hladna ako vlk a to by nedopadlo odbre myslim .
mirijam jasne papkaj papakaj a hlavne sa najedz pred tym nez navstivis maminu, lebo s hladnym bruskom sa ti bude tazsie odolavat.
dnes jak budem u nasich, poziciam si od nich odstavovac, aj tak ho oni nepouzivaju a urobim si nejake stavy, vraj je dobra cviklova, ale mne sa tomu moc nechce verit. co myslite, moze to byt dobre?

sloniatenko

baby a teraz jem redkovku snad to zvladnem do vecera teda zvladneme...
a myslite ze nam to pomoze?neviem ci je dobre taka zmena zrazu

sloniatenko

danka :) nejes vela ked vylucis vecer pecivo celkovo budes jest menej sladkeho :) ved ty si ratas na tych tabulkach hodnoty a co si pisala tak si mala kj myslim dobre tak neviem.

marijam

Baby ja som zožula asi hrsť tých mandlí-tie olátky...potom asi 10 orieškov..jedla som okolo pol 1 a niečo by som už zjedla..inak ani ja nemám nejak nafúknuté brucho...zacvičím si tiež neskôr..aspoň na brucho, a potom pôjdem k našim..mama mala narodeniny..ech tohto sa bojím :-( Ale ja odolám som silná!! :-)

dana660xz

a annika skus si nakupit papanie a vylozit si ho na stol. vies ako budes na to pozerat tak ti aj chut na to pride. no a sladke jest na kila, hmm rovnaka zavislost :) len ty si sa ho zriekla a mne to este nejde :( ako si to dokazala?

sloniatenko

ahojte babulky no danka chod na postu potom sa prejdi a bude cvicit asi nie ved by si potom mozno bola riadne hladna a unavena :)
annika preco to tak mas?cudne ale poradit ti neviem bo nasilu sa jest neda :(
baby konecne ani ja nemam nafucene brucho len sadlove :) sak nema byt z coho nafucsne :)

dana660xz

sloniatenkoa co si šiši? ved malo ješ ešte! len si daj este zeleniny kopec.
ja som mala banan, 400g ananasu, potom obrovske jablko, malo hadam aj 250gramov a na obed 400g zeleniny a dve hrste orechov. alebo ja zasa vela jem? do paze nemam ja nejaky divny usudok o tom co je malo a co vela? ze by tam bol problem, ze vela jem a myslim si ze jem malo? kto mi pomoze tuto dilemu vyriesit? lebo vy vsetky jete tak malo a ja oproti vam zjem ako za dvoch. kde zistim kolko je "normalna porcia"? s pocitom plnosti si to sama neviem regulovat, nie je nejaky navod ako to zistit?

sloniatenko

katkaa dakujem za tu zeleninku ale nazor na olej olivovy sa lisia niekto ze ano nikto ze nie :)
annika skus viac jest.
marijam hlavka ta moze bolet z tej zmrny ze nejes tak ako vzdy to moze byt :) daj si tabletku ked neprejde.ja som myslela ze ked ocistny drn tak ziadnu sol cukor ocot. :) baby takze co ste pojedl?ja:rano jablko banan mandarinka 2hrusky 2 kiwi to som rozmixovala a secko zjedla neni toho moc?potom adi po 12h banan pred chvilkou jedna mala redkovka a teraz trosku jem ananas

Annika1987

ahojte, no veru aj ja mam dojem, ze malo jem. Maoam ma uplnu pravdu a musim s tym nieco spravit skor, ako bude zle. lenze ja som uz od detstva mavala problem, ze som nedokazala zjest nic moc, vzdy to ucitelky riesili s mojimi rodicmi. a teraz takisto, kolegovia o tom uz rozpravaju legendy. ja neviem este, ako to spravim, ale asi si dopredu napisem, co budem jest, a budem sa nutit, kym to nezjem. lebo ja ako som prestala jest sladke, zostalo mi iba normalne jedlo, tak je toho malo. u mna velka cast jedla boli sladkosti. tych dokazem zjest vela.