Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

marijam

Inak Helus tu písala, že ju doobeda preháňalo..to tak má byť?? Lebo ja som bola len ráno hneď ako som vstala nalačno a dosť..dúfam, že ma to večer alebo nedaj bože v noci pochytí :-(

marijam

Danka mne sa zdá, že som málo jedla..:-D Teraz chlípem zázvorový čaj po fajnej pol hodinke cvičenia na brucho :-) Potom dorobím koláčik čo som začala..umyjem háro..napapkám sa a pôjdem k našim ;-)

sloniatenko

a co budete robit cez vikend?ja asi nic asi sa budem liecit.a jest budeme co?hm zas neviem stale neviem co varit je to otravne..

dana660xz

ale sloniatenko asi je preto ako balon, lebo zelenina nadúva. alebo nie? moje este neni ako balon, zatial :) a ty si neskusala vlakninu este?

sloniatenko

ja so zjedla niekolko redkoviek :) ale viete co si myslim?myslim ze zajtra sa budem v normalnom jeedle vvzivat :) ze mi bude vzacne a budem sa nan tesit :) dufam ze zajtra nezjem co uvidim :) a vite co moje brucho je zas jak balon...

dana660xz

mirijam nezjedla si toho vela, co si pipi uz aj ty? :) papkate obidve malo a este by som vam nalozila :) ale tak ked nie ste hladne tak je vsetko na poriadku. a nechcem byt vitarian na dlho, mozno na tyzden, mozno len na dva dni :) ale mne dost zalezi na estetike jedla, ci ako by som to nazvala. mne sa musi jedlo pacit :) rada "aranzujem" jedlo na tanier a tak, ved nech je too aj pastva pre oci nie len pre brusko, preto tie recepty. a ani mne to vobec nepride obmedzujuce takto jest, hlavne ked mam vsetko nakrabickovane a dopredu viem, ze daco mam k dispozicii na jedenie. ze nebudem hladovat. inak ja som mala tiez obed o jednej a este som neni hladna. normalne, ze neverim hodinkam :D :D :D takze zistenie dnesneho dna: zelenina zasyti viac nez ovocko :)

sloniatenko

marijam sak si este daco daj.danka no dobre teda :) inak vobec mi to nevadi ze takto dnes jem teda zatial :) berem to ako samozrejmost ze to tak je a hotovo myslim ze moje zmyslanie sa v poslednej dobe hrozne zmenilo

sloniatenko

danka ci je dobra chutovo to neviem ale vitaninikov ma koopu :) no ty vyluc pecivo vecer a sladke menej.a to co by si jedavala keby si bola stale ten vitarian?

marijam

No veď ešte uvidím či pôjdem ale asi áno :-) Baby teraz si idem zacvičiť troška na brucho tie cviky čo sme si sťahovali z netu :-)
Inak nezdá sa vám to málo čo som dnes pojedla ráno: jeblko, hruška, banán nastrúhané..desiata: jedno jablko (banán som nevládala) obed: Plný hlboký tanier zeleniny+klíčky teraz som vyjedala tie mandle a dala som si oriešky i keď nemôžem ..ale čo už.

dana660xz

sloniatenko - na chudnutie neviem ci to pomoze ale je to kazdopadne zdrave. telu a zdraviu takyto vitaminovy den pomoze. taka ocista . a neni to podla mna zmena moc ved jes pekne zdravo a teraz jeden den este zdravsie. pre tvoje telo to sok nie je :) keby si sa cpala tou pizzou a na druhy den toto jedla, tak to asi sok je. ale ja nie som vlastne na toto odbornik. ale som presvedcena o tom, ze to je zdrave .