ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
danka tak pa a neboj zvladneme to :)
annika a ked si predstavis ze by si mala jest klasicke jedlo tak tiez ta to nelaka?
marijam tak sa dobre napapkaj :)
no neviem teda co mi bude ale tu delenu stravu ja nezvladnem ja musim mat obed plnohodnotne teda aj zemiaky ci ryza a daco :( inak sa nenajem ale veceru som vxera zvladla masko a zeleninka+nic ziadna priloha :)
Danka uži si víkend..páá :-)
Annika čo to? :-( Napapaj sa normálne..nemôžeš sa takto vyhladovať ak Ti to nejde dole krkom táto surová strava :-(
Akurát som dojedla zas tanier plný šalátu+klíčky cíceru...mňam to je iná dobrotka :-) Som fajne napapaná..nie prejedená a ani nijak nafúknutá :-)
Inak moje dnešné prehrešky: Dve lyžice polievky ( ale tie som musela kvôli dochuteniu ) aaaaa teraz som oblízala nôž čo som čokoládu rozotierala na koláč :-D Inak sa držím..no deň a večer je ešte dlhý..takže nechcem nič zakríknúť :-)
Sloniatenko to je mi ľúto...neviem čo sa to deje..čo môžeš mať za blok :-(
danka, ja ani neviem, ako dokazem nejest sladkosti. tiez sa tomu cudujem. ale obcas ma chyti chut, hlavne cez vikend, a vtedy si doprajem, na co mam chut.
baby zleee zleee zleee, u mna uuuplne zleee... ako dnes jem iba tu surovu stravu, tak na obed som mala cisto zeleninovy salat, teraz po obede som zjedla kusocek tej naklicenej psenice (asi to vyhodim, fuj hnus neda sa to jest), a jednu velku rajcinu. strasne nasilu to do seba tlacim, mam total nechutenstvo. a citim sa zle. slaba som, trosku mam nevolnost od zaludka, otrasne. zato uz su mi druhe rifle volne, hladam tretie :((. proste u mna cele zleeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!
sloniatenko ty si taka nasa zahada. verim ale, ze ti delena pomoze. som o otm presvedcena.
babule, prajem vam krasny vikend a drzte sa! mozno zajtra sa tu zastavim nakuknut, ako sa vam vodi.
papa :))
baby stale mi nejde do gebule preco tak malo chudnem ved nic zle nerobim ved 0,6kg za mesiac??a predtym to tiez nebola ziadna slava nejake zhruba kilo to bolo za mesiac...ja fakt neviem co robim zle
baby stale mi nejde do gebule preco tak malo chudnem ved nic zle nerobim ved 0,6kg za mesiac??a predtym to tiez nebola ziadna slava nejake zhruba kilo to bolo za mesiac...ja fakt neviem co robim zle
joj danka to pradlo ti nezavidim :( ja pojdem mozno kuknut mamu ale najradsej by som z domu neodisla az do pondelka :) a ohladom wc ja som tiez bola len normalne rano :) a nic mi neni :)
danka skusala asi pred par rokmi ale efekt na naduvanie ziaden,potom som ju kupila zas asi pred rokom dvoma ale som na nu daako zabudla ja som kupovavala benefibru.ja sa nafiknem nech zjem hocico ja si myslim ze mne uz staci ze zujem :) a to brucho je potom i tazske
ja tiez chodim na wc normalne, takze to bude v pohode podla mna
sloniatenko tak ja mam asi dva plne kose na pradlo na zelhlenie- zabavka aspon na sobotne dopoludnie. a budem asi kvasit doma pred telkou. v nedelu idem na jogu, v sobotu pojdem mozno niekam do lesa. ale mam aj vela toho na pranie a aj varit by bolo treba :( takze taky domaci vikend to bude. a vlastne este k bratovi pojdem gratulovat, mal narodky, ale oslavu ma buduci vikend a to som ja na chate. dufam, ze nebudu do mna tlacit nieco :)))
a co varit? no ten moj mi pili usi s gulkami v paradajkovej omacke. ze on to tak odbre nevie navarit jak ja... a to mu urobim aj na dva dni, ak nie na tri :)