Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

Annika1987

vzdy som bola najlepsia :D a ked som nebola, boli zo mna sklamani.. a tak sa snazim a snazim a snazim a snazim...

Annika1987

Maoam, strach som prekonala a mam dojem, ze sa nebojim uz nicoho :)) ani o sebe nepochybujem, uz :) uz len tu tuzbu po dokonalosti skrotit :)

Maoam

Annika: hlavny problem väcsiny zien, co si teraz napisala :DD

a prave tato snaha o dokonalost (perfekcionizmus) je koliskou pre strasne vela problemov, od stravy, cez pracu, sukromie, vyzor, sexualitu bla bla

uvolni sa - uvidis, ze budes veci robit uplne inak, ovela intuitivnejsie a tym padom ovela spravnejsie (pre teba spravne)

neboj sa uvolnit sa, strach + perfekcionizmus = uplna blokada vsetkeho

Maoam

Annika, co je pre teba nove? Na zaver som ti chcela povedat uz len jednu vec, ze z toho, ako ta vnimam, mam pocit, ze si na seba dost prisna, skus troska polavit, teda nemat na seba take vysoke poziadavky, neocakavat od seba vzdy a vsade super vykony. To sa da naucit, ty to zvladnes, to viem s istotou :DD. Presne ako pises, je to blokada. Ale vlastne ti tvoj zaludok chce len pomoct, lebo ta upozornuje cez to, ako sa sprava, na to, co nerobis spravne. Telo je velmi mudre, az prilis :DD.

Annika1987

Maoam, co mi tu pises, su uplne nove veci pre mna! ale zda sa mi, ze na tom cosi fakt bude... ja som dost stresistka, tak si mozno dokazem lahko zablokovat zaludok, a potom to dopada... ved ty vies velmi dobre, ako... a chcem sa tomu uz vyhnut, zvlast, ked sa nam tak pekne dari zdravo chudnut :)

Maoam

Annika, stravuj sa podla signalov tvojho tela a nie podla clankov na nete, co je akoze zdrave a pod.

niekedy je lepsie menej mysliet, menej analyzovat a viac precitovat :-), si mudre dievca, tak vies, ako na to

ak mas doma termofor, tak si ho kludne prikladaj (najmä vecer) na brusko, alebo ak nemas, tak prezehlenu utierku, krasne ti to uvolni tu oblast

Annika1987

baby, vzhladom na moje nechutenstvo a prerusovany spanok uz posledne tri noci, urcite mi odpustite, ze som si teraz vecer dala teplu polievku, ako mi Maoam radi... cielom je predsa byt zdrave a citit sa dobre, co u mna neprislo... snad vam tento den prospel :)

Annika1987

kikuska, nevadi, aspon vies, ze po tych buchtach nepriberies :) a kdesi som nedavno pocula alebo citala, ze z toho, co zjes hodinu po cviceni, nepriberies, ale to spalis :) takze neboj, je to v poriadku :) tie dve buchty pre tvoje telo az tolko neznamenaju :)