ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
Ahojte :) takisto by som sa rada pripojila k vám. Chcela by som vás len poprosíť o radu pretože neviem či môj jedálniček na schudnutie je zrovna najvhodnejší :)
Raňajky: ovocie,
Desiata: cereálie s jogurtom, alebo pečivo
Obed: väčšinou delená strava, som vegetariánka takže až také ťažké to nie je, no neviem napríklad či napríklad jesť pred hlavným chodom ešte polievku?
Večera (do 17.00) zelenina alebo ovocie
Nejem sladkosti ani vyprážané a mastné jedlá a ani mäso no napriek tomu nemám pocit že dáko chudnem a ráno sa často budím s nafúknutým bruškom :/ (aj keď vôbec nevečeriam).
Možno je to pohybom, ale každý deň si pred raňajkami dám malú rozcvičku a večer pred spaním 50 brušákov a samozrejme že aspon 30 minut sa ešte aktívne hýbem no neviem...
Budem rada ak mi pomôžete aby som to urýchlila :) Ďakujem :)
Heluska pila som dosť..určite som vypila okolo 3 litre vody. Vidíš to zázvor si idem uvariť..:-) Ja neviem čo to mohlo byť :-( Vôbec som nemala pocit žeby som sa nejak trápila nejedla alebo čo..jedla som dosť. No neviem..idem teraz na ten zázvor :-)
marijam veela tekutin pij a uvar si zazvorovy caj,ten je dobry na travenie,a zaludok. mne nie je nic super sa citim,tak jak inokedy,keby ma nebolelo koleno,tak na 18 sa citim.
Ahojte babulky,prajem vam pekne slnecne ranko aspon tu v Ba.Ja som sa dnes postavila na vahu a skoro ma slak trafil mam o cele 2 kg viacej.Ale mam pred svojimi dnami uz mam naznaky na spodnom pradle,takze to bude tym.Baby nestoji to zato,sa tyrat dietami,nejedavat,kvoli vahe.Clovek je tu kratko,na to,takze zdrava strava,trochu pohybu podla moznosti,a hlavne je sa neprejedat,co my nerobime.Ked ochorieme tak uz bude neskoro nariekat,ze sme si za to mohli sami.Takze tolko,mam znamu,teda mala som ,cely zivot drzala diety,a nakoniec zomrela na rakovinu zaludka,nechcem strasit ale zdravie mame len jedno,a nie vzdy sa lekarom ho podari navratit.Ale to bolo teraz od veci trochu.Prave pijem kavu a mam uvareny zazvorovy cajik,nazdravie dievcata.
Krásne ránko baby moje :-)
Ja som to včera v pohode vydržala do tej osmej večer..potom sa všetko naraz zvrtlo..
Bola som pri mame lebo mala narodeniny..samozrejme sme si dali okolo pol 7 večer do kaľúšteka..potom druhý..a mňa zrazu tak strašne hlava rozbolela...roztočila..oslabla som. Tak som si dala také čokoládové guličky čo tam vyložila na stôl (lebo som cítila troška hlad) ledva som stála na nohách..celá som bola zoslabnutá..a aj v noci som ledva zašla na záchod...Dala mi potom tabletku proti bolesti..a schuti som si zajedla tie čokoládové guličky ( asi tri hrste )...no a potom mi už bolo lepšie..Ale aj dnes ráno to nieje 100%..Raňajky: Placka z dvoch vajíčok k tomu syr, zelenina a polovička z krajca chleba..a cítim sa prežratá doslova!!
Fuj nieje mi dobre!! :-( :-(
Helus, mas pravdu, telo si pamäta uplne vsetko.
Annika, tak k tomu poviem uz len, ze: 'tak snad uz aj stacilo.....' Zastav to, 1.5kg za tyzden pri tvojej musacej vahe, uzenies si nejake problemy. Fakt stacilo uz.
Helus, dakujem za podporu :) presne o tom to je, aby sme si nerobili zle, ale aby sme sa citili zdravo :)
baby, odvazila som sa zas tusim po tyzdni a mam 48 kg :-o asi prechadzam na udrziavaciu fazu, lebo sa mi zda, ze pred tyzdnom som mala 49,5 kg, tak je to trosku velky skok... a beztak som mala ciel 48 kg...
Ahojte baby dufam,ze ste den zvladli,bez ujmy na zdravii.Inac marijam,ja to mavam s tym ovocim,ked si dam susenne slivky,a koopec ovocia,aspon ma precisti,poobede uz som vobec nebola na wc.Inac sa mi zda ze Annika pisala ze si dala úpolievku,to vobec nevadi,ved my sa nejdeme ztrapit,len trocha sa ocistit od skodlivin.Ja som si tiez dala poobede v praci kavu,nevydrzala by som skakat za pultom,a usmievat sa na zakaznikov.Baby ked clovek ma problem so stravou,tak vsetko ide bokom,a treba si dat,co telo pyta,a nie ho tyrat,lebo ono si to pameta.Ja mam na zajtra uz uvarene ryzoto s tofu,zo spaldovych krupov.A ranajky budu ovsenna kasa s jablkom+ skorica.Baby pekny vikend ja mam volny.
klasika...