ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
Ahojte baby :-) Tak akože sa mávame?? Vidím, že sa pekne rozrastáme :-)
No tak ja mám asi prvý víkend po dlhšej dobe taký čo sa neprejedám..včera raňajky ako vždy, obed segedín..(večeru som nemala-ani neviem prečo nemala som chuť) akurát potom večer som si dala 2 koláče..pár sušených banánov a robila som puding mojej polovičke..tak ja som si z neho odliala do 2decového pohára..toť vše. Viem sú to sladkosti večer a je to aj dosť málo na deň...ale no nebralo mi nejak :-(
Dnes raňajky klasika, potom koláč z ovsených vločiek čo mám od priateľovej maminy..teraz pijem čaj..a je mi fajne :-) Obed si dám až neskôr...teraz vôbec nemám chuť :-)
kiki5599 ja by som si radsej dala ten kusok cokolady,ako piect kolac,len by pokusal,a nemal by ho u nas kto zjest .Ale keby som bola u dcery tak tam by bolo hned po nom,ak budes mat cas hod sem recept,na suroviny,ake tam idu.Ja vobec nepeciem,a to som volakedy 3x do tyzdna piekla.Teraz pijem moju milovanu kavu+ caj.Moje ranajky som dnes vymyslela banan+ jablko+ 1 biely jogurt+ asi 2 dcl acidko,vsetko som ponornym mixerom zmixovala,take si nosievam v sejkri aj do prace.
baby ja mám strašnú chuť na čokoládu...viem že z jednej kocky by som zjedla aj celú, tak som sa rozhodla upiecť kinder bueno koláč, nie je v ňom veľa zbytočného cukru a je v ňom tvaroh dúfam že sa mi vydarí pekný deň ;)
Ahojte dievcence moje.vitam medzi nami Simonku.Simonka nestresuj sa vahou vaz sa 1x do tyzdna ja sa vazim v stredu.A teraz uz nechudnem aj ked by som este 2 kila chcela,a za Februar som n edala dole nic,ale netrapim sa tym,lebo viem,ze sa zdravo stravujem,a verim,tomu,ze sa otepli a ono sa to este rozbehne.Raz pred 25 rokmi som zacinala chudnut zo 100 ki,vo februari,a moja doktorka mi povedala ked som si od nej pytala rady,ze CHUDNUT V ZIME JE PROTI PRIRODE.Ale ide jar tak vsetko bude kvitnut,a bude teplo,tak to pojde lahsie .Moj ciel bol ist na 65 kil,a mam 61.3 takze som spokojna,ale nezaskodilo by este 2 dat dole.Hlavne je si uz vahu udrzat,a stravovat sa zdravo,a hlavne sa neprejedat,a nestresovat,ked si das malu sladkost.Hovori sa ze chudnutie zacina v hlave a ver mi je to hola pravda.Nesmies chciet chudnut rychlo,mam to vyskusane vselijakymi dietami a pripravkami som presla,a osvedcila sa mi zdrava strava.
Simonka, vitaj medzi nami :). vaz sa radsej vzdy rano po wc a nalacno, tak to bude vzdy objektivnejsie ako po nejakom jedle. a pekne zacinas, uz 11 dni sa snazis, tak to vyzera, ze to naozaj myslis vazne a ze na to aj dobre ides :). robis aj nejaky sport? to ti takisto pomoze. samozrejme, ze strava je zaklad, ale pri sporte spotrebujes energiu, spalujes tuk, zrychlujes si metabolizmus a spevnujes svaly, ktore ti zas len pomozu s metabolizmom. mozes priebezne pisat, co papas, my si tu radime, co by kto mohol vylepsit. a hlavne sa nikam neponahlame :). pretoze ak chce niekto schudnut preto, lebo ide leto, tak schudne mozno nezdravo za mesiac 6 kil a na jesen 12 priberie... ale kedze my sme vsetky normalne, tak nechudneme kvoli letu, ale kvoli sebe :). takze sa nestresuj, ak to pojde pomalsie :). je to praveze lepsie a efekt bude trvaly.
ako takcitam tak poniektore tak pekne chudnete az mam z toho depku.ja chudnem 11 den.zacala som od vahy 67,5 aleto som bola napapana:-)do dnesneho dne po vecery 66,6.mam ztoho deku lebo cokolvek zjem sup vaha hore.a to som mala rano 55,8 samozrejme na lacno.vazim sa len kvoli tomu aby som videla ci mam moje chudnutie nejaky efekt slebo nie.pri tom sa snazim jest 4 az 5 krat do dna.koko ste dievcence schudli za mesiac?
helus- zajtra? my vždy máme už navarenú polievku o deviatej ráno bud ju uvarím ja alebo sestra, tak si tú polievku dám ráno vždy na obed si dám buď druhé ale ak je rezeň ten si nedám tak si dám druhý raz polievku kuraciu poprípade s mäsom ktoré je v nej...a večer tiež
kiki 5599 aj ja teraz dojedam a chrumem este karelab,len je mooc tvrdy.Co budes zajtra varit na obed.
ja si idem dnes na večer dopriať necelý grahamový rožok s praženicou a s veľkou kopou zeleninky :)
Veika vitam ta medzi nami. Dana660 mas pravdu ja sa rada smejem,aj ked mi nie je do smiechu,ale ja som maly partizan,aj keby ma vesali neprezradim nic.Inac ja som BLIZENEC.Teraz som dopila zeleny caj+ moju milovanu kavus mliekom.Dnes som cvicila s vnuckou na Fit lopte,a vecer si este zacvicim na brucho.To ryzoto je velmi chutne aj ked namiesto ryze je s krupami,budem si ho robievat castejsie,velmi vhodne do prace na obed.A vecera bude dnes karelab+Lerdamer ,a ked bude vecer hlad tak biele acidko.Ine ani nekupujem.Na zajtra mam uvarenun uz zeleninovu polievku,je v nej karfiol,hrasok,mrkva,petrzlen,por,bude aj pre ostatnych clenov domacnosti.Na zajtra mam este ryzoto+uhorkovy salat.Ostatni maju rezne+ zemiaky+ salat.Ja som si uz zvykla pred rokmi takto na 2x varit a vobec mi to nevadi.Prajem pekny vecer.