Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

kiki5599

dana- tak ja mám veľkú potrebu asi raz do týždňa a to neklamem...asi mám niečo s črevami pijem aj to psylium ale nič.

dana660xz

inak ani ja to nemam rada, lebo to nijako neoklames. teda to je dovod, preco to ja nerada robim. co sa vahy tyka tak sa viem pri nepriaznivom cisle vzdy vyhovorit na MS, ze som den pred tym nebola asi dobre na wc a tak :D idem akurat an prechadzku k morave, kamaratka ma nahovorila, tak hadam dame aj rychlu chodzu ako ty kikki.

kiki5599

dana- mám doma krajčírsky meter ale neviem presne koľko som merala na začiatku ale išlo niečo dole samizdá...nerada sa meriam neviem prečo...

dana660xz

kikki to je super vykon tie kilecka! a kym nasetris na vahu, meraj sa metrom, krajcirsky meter doma mate urcite a ten meria na kazdom mieste v dome rovnako :D

Maoam

kiki, to je za 5 tyzdnov super vykon! kiki, prosimta, investuj do digitalnej vahy, su aj take, ktore nestoja vobec vela a vydrzi ti vecne (len obcas vymenis baterku) a je presna na +/- 100-200gramov...tieto mechanicke vahy su o nicom

kiki5599

a baby neviem či si to namýšľam ale mne ráno nalačno váha ukáže viac ako keď som najedená preto sa nevážim ráno ale to tá naša "super" váha :) a myslíte si že dám do leta (júl), aspoň tých 5-6 kg dole? :( no neviem či sa mi to podarí nechcem tak rýchlo zas schudnúť

kiki5599

dana- nemaj depresie zas tak nemakám neboj:)

baby ja som sa dnes znovu odvážila už sľubujem posledný krát budem sa možno tak o dva týždne, a mne váha ukázala 62 kg a to som bola po raňajkách, po obede už a vypila som 1 liter už skoro vody, toto mi váha dosť dlhú dobu neukázala na tom mieste kde sa vážim vždy takých 65-66kg, a teraz 62-63, tak môžem povedať že za tých necelých 5 týždňov som schudla 2-3 kilečká :) za tento týždeň asi 1 kilo ako chodím na tú rýchlu chôdzu myslím že to zabera :) som šťastná, a poviem vám tých prehreškov som mala viac než dosť, koľko krát som už s tým chcela prestať a začala som jesť normálne až žrať ale na druhý deň ma to samozrejme prešlo a začala som znovu sa zdravo stravovať, v nedeľu to bol des pojedla som toľko toho strááášne veľa šľahačkových koláčov, očiek a všetkého možného, a v utorok som tiež mala sladké a dokonca aj dva biele rožky k večeru...ale toto mi pomohlo pretože keby som si nedala tak to nevydržím a začnem jesť oveľa ešte viac ... aj biele prince som mala včera tri...riadne prehrešky viem ale čo už so mnou...ale som šťastná že na tej našej starej váhe mi ukazuje niečo čo mi dlho neukázalo! :)

Daniela4

ahojte baby tak dlho som tu nebola.
Tak u mňa nič moc. Každy deň som v strese a napchávam sa a tak.
Neviem čo to je somnou :/
A vy ako ?

dana660xz

dobre ranko dievcence.
tak ja som vcerajsok zvladla na jednicku :) a pokracujem aj dnes. ja neviem ci si to nahovaram, ale mne to prospieva a rano ako som sa zobudila som mala hned chut na jablko :) a odstavila som si repu, vyzera to ako krv a vonia to ako hlina :D som velmi zvedava ne chut :)
annika- rob len to, co je pre teba dobre, ak tvoje telo nechce surovu stravu, tak mu ju nedavaj. a nechudni uz! annika musis sa vazit kazdy tyzden, lebo ked budes mat o tyzden zasa menej, tak to uz asi budes diskutovat v oddeleni PPP. prosim ta ale to neurob dobre? maoam ti tu dala super rady, tak papkaj prosim ta dobre? lebo ked nie, tak viem kam chodis na tae bo a viem ako vyzeras, tak ta tam dojdem nakrmit =))) ale inak annika klbuk dolu, dosiahla si co si chcela, teraz udrziavat a papkat viacej!
kikki pocuj aj mam z teba depresie :) ty tak makas na sebe, normalne musim aj ja dneska nieco urobit. a tie dve buchty? ale prosim ta ved si makala, tak ti neublizia, ver tomu. si super!
mirijam, no mojko, ani sa necudujem, ze ti bolo zle po alkohole, lebo si vcera nejedla ziadne tuky, okrem semiacok a orechov, co je zalostne malo. alkohol je jed a mrcha jedna na taky prazdny zaludok. hadam ti bude dneska lepsie! a aj matovy caj je vynikajuci na zaludok.
helus :) no ty si jednoducho jednicka, ty si tak jedna pozitivna zena, ze musim sa veru ja od teba vela ucit. nielen o starve ale aj o tom pozitivizme ktory siris aj cez pismenka, no nazivo to musi byt okolo teba normalne ziara, samy usmev :)
sloniatenko- vies co, ved ked ti delena na obed nevyhovuje, tak to tak nerob. ale niekde musi byt chyba, blok, preco to nejde. ani ti neviem poradit , co ma dost mrzi :( hoci u teba ej to take ine, lebo ty si na centimetre velmi vela zhodila, skor tam by som zamerala tvoju pozornost. ked to ide na centimetre dole, tak sa mozes vyklaslat na vahu,no nie?
veika- ahoj vitaj medzi nami. aj ja som vegetarianka, ale co sa jedalnicku tyka, ja ti radsej radit nebudem, lebo ja som najprv schudla 4 kila a teraz pribrala 1 kilo, takze nie som moc adept na radenie. ale myslim si, ze baby ti urcite pomozu!
ozaj baby mna by tak zaujimalo, ze ake ste znamenie? prezradite?