Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

marijam

No tak Simonka..si napísala hladuješ?? Joj to je ešte horšie. Nehladuj!!! Napr. Ja Ráno si dám chlieb, maslo, syr a k tomu kooopec zeleniny..potom desiatu: nejaké ovocko ( Ale to nie vždy lebo raňajky mávam dosť sýte) Obed čo si navarím ( nijak sa neobmedzujem..iba to, že si dám menšiu porciu ) olovrant: zelenina alebo jogurt no a večera: Niečo bielkovinové, bud zeleninová omeleta s vajíčkom, brokoloca so syrom, zeleninový šalát, syr, cotagge a tak :-)
No hej my si sem tam doprajeme..ako ja napríklad dnes..ale rozhodne nehladujem ;-)
No a cvičím skoro každý deň ..tak cca 20 až 30 minút..dnes idem ešte lyžovať s bratom na 3 hoďky :-)
A ja som už len v tej udržiavacej fáze..ja už nechudnem :-)

kiki5599

marijam ty chodíš každý deň na veľku??? ja ako sa takto 5 týždňov stravujem tak na veľku idem raz za týždeň možno...bože ako ti dobre

SIMONKA.

no tak to ste ma potesili dievcata...a ja tu 11 dni zbytocne hladujem?ALE CO SOM SI CITALA TAK VY OBCAS SEM TAM TOHO VELA POPAPATE O POLNOCI SLADKE A TAK :-)tak to tiez nie je idealna dieta CI?cely denny jedalnicek je zly?tak mi pprosim niektora napiste co jete na ranajky az po veceru budte taky zlate nech som v obraze

marijam

Ahoj Helus ja zas rada vypekám..a hej snažila som sa dnes..obed v pohode...potom sme s priateľom hrali spoločenskú hru a pritom sa napchávali..teda ja som sa napchávala :-/ Koláče, sušené banány, chrumky...
Zajtra frčím na surovú stravu pretože dnes som nebola na veľkej..neviem čo sa to tak zaťalo :-(
Vitaj Simonka..úplne zlé stravovanie...Ak je to príliš mastné tak to zas úplne nevynechávaj..nech si telo neodvykne od toho..lebo naraz to začneš jesť a čo sa stane príde Jojo..Všetkého s mierou ;-)
Na večeru musli by som neodporúčala..daj si radšej zeleninu, cotagge, vajíčka, omeletu, nejaký biely jogurt...viac bielkovín..v tomto čo si Ty písala nieje ani štipka bielkoviny..Ak si rada pomaškrtíš..tak sladké sa snaž len doobeda..poobede skôr tú zeleninu. A samozrejme veľa pohybu..takže veľa šťastia prajem ;-)
Baby dnes asi frčím s bráchom na lyže..aspoň vylietam to čo som požrala dnes!! A zajtra tá surová strava..mám ešte nejaké to ovocko..šalát zeleninový som robila k dnešnému obedu takže toho tam budem mať dosť aj na zajtra...je síce aj s kukuricou..ale kašľať nato tá ma predsa nezabije :-D Mám po dnešku sladkého zas vyše hlavy :-/
Vy ste sa ako dnes držali??

Annika1987

Simonka, uplne zle sa stravujes. mne uz sa to ani nechce zase pisat, ze co robis zle a co by sa malo ako jest a kedy :)) baby ti to snad napisu...

SIMONKA.

no ano cvicim na stacionarnom bicykly a aj brusaky aspon 2 krat denne.na brusaky mam tu vecicku aby nebolel chrbatt rocket sa to vol.cvicim 11 dni ale ziadny efekt nevidim.ale hadam to pojde.musi ked som do toho tolko investovala :-)co sa tyka utrpenie prve dva dni.papala som toho dost a teraz len pomenej ale aj tak hlad je.na ranajky cerealny chlieb s nizzkotucnym syrom a kavu,obed polievku plus malu porciu druheho jedla ak je to priliz mastne tak vynecham za tym kava,desiata grep alebo pomaranc vecera muslli s nizkotucnym jogurtom a este raz kava :-)

kiki5599

u nás bude hneď po ňom :D ale podľa mňa vždy lepšie ako tá čokoláda tú by som zjedla celú :D a ja si vždy doprajem v nedeľu.

KINDER MLIEČNY REZ:
Cesto:
- 8 malých vajec
- 8 PL kryštálového cukru
- 4 PL kakaa
- 2 PL oleja
- 10 PL polohrubej múky
- 1 ČL prášku do pečiva
Krém:
- 500 g jemného tvarohu
- 200 g masla
- 400 g pochúťkovej kyslej smotany
- 14 PL práškového cukru
- 1 balíček vanilkového cukru

Nachystáme si 2 papiere na pečenie a oba potrieme maslom.
Pripravíme si polovicu cesta: Polovicu vajec vyšľaháme s polovicou cukru do peny (asi 6 minút), potom pridáme olej a na koniec po lyžiciach zmiešané suché prísady a dobre vyšľaháme.

Cesto vylejeme na plech vystlaný vymasteným papierom. Cesto urovnáme na celý plech. Bude to veľmi tenká vrstva, ale netreba sa toho báť. Cesto dáme do rúry vyhriatej na 175 stupňov a pečieme 8-10 minút. Celý proces zopakujeme a upečieme aj druhé cesto.

Na krém vyšľaháme najprv cukor s maslom, potom pridáme tvaroh a nakoniec pochúťkovú kyslú smotanu.

Na vychladnuté cesto vylejeme krém, rozvrstvíme ho po celom ceste a zarovnáme. Naň napokon položíme druhé, tiež vychladnuté cesto.

Koláč necháme aspoň 2 hodiny v chlade alebo najlepšie cez noc.

Daniela4

Aojte baby tak ja teraz doraňajkovala žemlu s maslom so šunkou a paprika a reďkovka ;)
No a na obeD? to ešte netuším čo bude :/
Dneska všetko neskoro jem.
Začína mi náročny týždeň to bude stresu nejako to musím zvládnuť ;)

Helus

Ahoj marijam,vidim,ze sa mas fajn,to ma tesi.Ja kolace nepeciem,ale ani chut na sladke nemam som rada ze som vo svojich kolajach,moje dni uz dorazili,tak ten prirastok uz pomaly pojde prec.peknu nedelu vam prajem.