Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

marijam

Danka idem si niečo nájsť...joooj hrúúza :-(
Sloniatenko ja viem, že sa nepije..ale no odmietni od mamky..ja nato proste nemám aby som jej povedala nie..vie, že si udržujem postavu tak ma ani nenúkala..ale tak no :-) Prežila som..som zdravá..dnes znova na surovej strave..akurát mám obed..zeleninnový šalát zo včera...je tam síce aj cukor a kukurica..ale nevadí!! :-) Baby moja sestra aké má teda "šťastie" Dnes jej spolužiak trafil vlejbalkou do hlavy a odpadla..brala ju záchranka zo školy..a zas musí pobehať po vyšetreniach..neurológia a tak (pritom tam bola minulý týždeň)...bože keby ste vedeli aké má ona doslova "šťastie" :-( Každý mesiac niečo proste :-(

sloniatenko

ahojte kocky moje.annika uz nechudni a viac papkaj a teda tepleho viac.
danka ahoj ja som kozorozec a preco?no vies ale ja prave tie cm moc nerevistrujem ako gate mi padaju to hej aleniekedy sa mi zda ze som stihlejsia a niekefy ze fuj som tlsta..ach.
helus aspon ze si mala konecne volno a cez vikrnd :)
no a ja som ten piatok zvladla bez problemov ale nezda sa mi ze by mi pitom bolo daako lepsie alebo co.ako vydrzala som a nebol to problem ale nic viac.
marijam na prazdny zaludok sa predsa nepije.
ahoj veika preco nejes po 17h?

dana660xz

ty mas ale smolu moja, pocuj ty sa musis dobre vydat, niekde na juh :D skus si najst na youtube nejake videjaka od mora, mozno to pomoze.
na mna nieco lezie, najradsej by som sa zababusila pod perinu :/

marijam

Akože zima nieje..len slnko..mne chýba slniečko :-( Ja mám šalát zo včera..Teraz idem tiež zjesť tú druhú polku a potom pôjdem do lekárne aspoň sa prevetrám troška..ach joj..S počasím depkovská nálada :-(

dana660xz

ahojcek. u nas leje a leje, pokazilo sa nam dneska pocasie :/ prave tlacim druhe jablcko, treba mi vitaminky, nechcem byt nachladnuta a uz vobec nie chora. mam tu este mango a mandarinku a orechy a aj hrozienka. a este zeleninu- dnes to budem cely den jest len tak, nechcelo sa mi salat robit :)a budem jest prvy krat mango . som zvdava ako to chuti. no nic idem sa pustit do prace, moc sa mi nechce, ale tak co uz, aj robit treba :) mirijam, dufam, ze ti nezacne snezit! ale malo by sa oteplit tento tyzden, tak hadam uz aj u vas konecne!

marijam

Ahoj Danka :-) :-) Mojaaa u vás sú snežienky??? Jooo čo ja by som za ne dala!! U nás lialo včera..a sneh nie a nie skapať..och! Dnes je pod mrakom..čakám kedy začne snežiť..
Heh inak baby kukám ako vás to chytilo behať po lese :-D Super aj ja by som rada šla..ale keď sa tam hneď pichnem do pol metrového snehu tak už sa mi nechce... :-(
Danka len sa prelieč pekne..mne sa mrkvuje dobre..ráno som si zjedla pol taniera tej zmesky čo som si robila a viac mi nebralo..a je čas si dať desiatu ale vôbec nemám chuť...Žalúdok mám asi nejaký podráždený lebo včera večer ma bolel..ale tuším Helus tu spomínala, že banány jej zle trávia a ja som ich včera jedla ale sušené...či nemám ten istý problém..

dana660xz

ahojcek babky moje :)
vidim, ze sa vam dari, mam radost.
annika som rada, ze nejdes na to nerozumne a pekne papkas, co tvoje telo potrebuje.
mirijam ahojcek, ako sa dari na mrkvicke? :)
helus no tak som sa dneska odvazila a 3 dni na surovej strave a 1,2 kila dole :)nie som naivna, ze by to bolo 1,2 kg tuku, ale urcite som ocistena. este dnes som na surovej strave, ale zajtra pridam nieco varene na obed, asi rizoto zeleninove. a v stredu uz aj vecera varena. lebo vo stvrtok idem na chatu, takze tam si asi nebudem moct vyberat jedalnicek, tak nech nema moje brusko soky trocha ho na to pripravim. a potom planujem este nejaky ten den dat surovy.
simonka mne to v priemere vychadza na nejake kilo a nieco mesacne. ale prvy mesiac som schuidla vela a ovtedy to nema take tempo. ale radsej pomaly a iste, lebo ked by som schudla rychlo, tak co s tou kozou? takto sa zmensujem pomaly ale a vsade jednako.
baby a aky ste mali vikend? ja som bola v sobotu aj nedelu na prechadzke po lesoch a trocha som aj nachladla. ale poslusne hlasim: je tu jar, aj ked to dnes tak nevyzera. les je ale plny snezienok :)

marijam

Ahoj Annika mne to tak vyhovovalo..ja som sa Cítila dobre dovtedy kým som si nedala ten kaľúštek na maminine narodeniny. Dnes to skúšam znova..no uvidíme :-) Ty čo budeš dnes jesť???

Annika1987

marijam, ja som v sobotu aj nedelu uplne vypustila nejaku snahu o zdrave stravovanie, papala som vselico a aj som si dopriala sladkosti, ved som dostala tu bonbonieru :) a uz ziadne surove dni u mna :D bolo to strasneeee :)) mozno v lete to tak budem citit, ale teraz nie :)
a tebe to tak vyhovuje? :)