Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

sloniatenko

baby takze piatok som zvladla bez problemov ale vikend...sobota:na ranajky po piatku ziadna chut takze az neskor kusok syru potom obed rezen jeden+kasa oharok potom laskonky viete tie male co su jak jednohubky tak tych asi 3-4? a cola bola a zmrzka a potom pukance a nedela:ranajky chleba syr rajcinka maslo potom kuracie zdrave site so zeleninkou a ryza potom 2x take slane buchticky ci co a jeden taky kolacik s pudingovou plnkou.a vecer chleba maslo med mlieko no proste vikend bez vycitiek :)

marijam

Sloniatenko niekedy ma odvalí aj o tej deviatej večer...tak ja jedávam tak väčšinou okolo tej šiestej pol siedmej. Mne to tak vyhovuje :-)
Moja a nemaj zlú naladu kvôli tomu :-( Veď ono to dolu pôjde neboj nič :-) Veď sme tu preto aby sme sa podporovali ;-)

sloniatenko

ahoj danka no lenze ja tie cm zatial moc nevnimam necitim :( obcas si vsimnem ze je nieco na mne mensie ale nuc extra :(
marijam nejest po 18h?sk ides spat 20-21h ok inak nie.ale ak ti to sedi

veika

Ahojte, no ja nejem po 17 pretože moja kamarátka tak schudla 15 kíl a aj bratranec dosť ale ten nejedol už vobec poobede :)

marijam

Vo fabrike mi bolo sveta žiť...tam som robila kontrolórku..a za deň som skontrolovala 150 kusov pričom jeden vážil asi 4 kilá..a sama som si všetko prenášala do paliet..za 8 hodín som preniesla okolo 600 kilo..takže to mi bohate stačilo :-)

marijam

Danka zmeraj si teplotu hneď ako domov prídeš..hoď sa do postele a vylež :-)
A inak musím s Tebou nesúhlasiť..možno je dobré aj nejesť po 6-tej...ja som to tak robievala..po šiestej sa na jedlo ani len pozrieť...ale ja som mala veľmi veľa pohybu (ešte keď som pracovala vo fabrike) + turistika. Takže ja som mala metabolizmus celkom dobre nakopnutý..vlastne aj mám :-D A stále sa snažím po 6-tej už málo jesť :-) Môžem povedať, že u každého to asi inak funguje..

dana660xz

sloniatenko ahoj :) co sa tych znameni tyka, tak ja len tak, pre zaujimavost. mirijam, no k tej tvojej sestre- aspon sa nenudi. ale nie to nemyslim vazne. chuderka :( nejaka smoliarka to je . hadam sa to obrati a bude mat statsie.
ja si davam akurat susene hrozienka. do prcic nieco na mna ide. citim ako mi horia lica :/
sloniatenko a ty mas kedy meranie? centimetre su dolezitejsie ako vaha, lebo vahu neni vidno ale centimetre ano.
veika nepapat po 17 hodine = spomalujes si metabolizmus a nechudnes.

marijam

Danka no uvidíme ako sa vydám...priateľa mám od Trenčína :-) Ale bývať tam rozhodne nechceme..natom sme sa zhodli ;-)

marijam

Danka no uvidíme ako sa vydám...priateľa mám od Trenčína :-) Ale bývať tam rozhodne nechceme..natom sme sa zhodli ;-)