Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

kiki5599

možno som čudná ale mne vôbec nechutí nesca+mlieko...tá 2v1 sa ešte dá myslíš že mi to nijak neuškodí pri chudnutí?

Helus

kiki5599 ja si myslik,ze kavu mozes pit ,ja pijem zrnkovu+ trochu mlieka.A&le tie 2v 1 maju koped eciek,radsej by som zvolila NESCU+ TROCHU MLIEKA.ja mam teraz ten tvaroh,na sladko,na zeleninu nemam vobec chut.Na zajtra uz mam nachytane do prace ovsenne vlocky+orechy+ hrozienka+ med *lanove semena+zaliate Acidkom.Rano nemam na to cas o 5 tej,tak si to chystam vecer.

kiki5599

marijam- tak ti poviem že tvoja sestra chodí na tú istú strednú školu čo aj ja :D lebo na tej telesnej som bola lebo sme mali aj my... :D riadna náhoda...druháčka je že? :D

kiki5599

baby tak ja som mala dnes obed až o 15:30 skôr sa fakt nedá ale dala som si malú porciu a veľkú kopu zeleniny...večer pôjdem na rýchlu chôdzu ak teda nebude pršať alebo snežiť lebo tomu počasiu hrabe a to ráno svietilo slnko...mám dva dni zas voľna tak fajn aerobics sme dnes cvičili na tv bolo super...a chcem sa opýtať baby ja som unavená strašne keď prídem zo školy a jediná káva mi chutí tá raňajková alebo 2v1 káva...tú raňajkovú radšej nie asi je tam veľa cukru ale 2v1 by som mohla nie? či? aký máte na to názor? samorzejme že bez cukru ju budem piť :)

Helus

Ahojte babulky,ja som dnes v stravovani super rano ovsenna kasa s jablkom,polka rano+ polka desiata.Obed som dojedla to ryzoto6 cviklu,a teraz som vypila kavu+ caj,a olovrant bude ananas,a vecera asi tvaroh,ale nechcem zeleninu,ale dam si s medom+ skoricou.prisla som z prace,a idem este do obchodu pre take tvarohy+ zeleninu.Aspon budem mat prechadzku,navarene mam a ked sa vratim,tak budem zehlit.Inac akmi vyjde cas tak jedna zakaznicka mi povedala,kde cvicia na fit loptach,je to len v stredu od 18-19,rada by som isla,budem pre to robit vsetko.Plavat nemozem ist tento tyzden.kvoli dnom ,uz by som mohla ist do prechodu.Mam menzes od 9 rokov,a za 3 mesiace budem mat 47 .Baby drzte sa a hlavne pohodu.

dana660xz

tak tak sloniatenko, urob si domacu pohodicku, ved si chora uz dlho, ze? bola si chora, potom chvilku zdrava a zasa chora :( a dneska mame v BA skoredo, je to nanic den mas pravdu. hadam sa dajako pretlcieme a zajtra budeme aj zdrave aj bude slnko svietit, no nie?

sloniatenko

danka i ja som furt chora... :( no ja dnes nic moc rano chleba syr maslo ale ziadna zelenina potom 2kiwi a idem varit noproste zas den nanic ale co aj zajtra je den dnes si chcem urobit domacu pohodicku vrcer tak moxno bude i sladke

Annika1987

bola som na obede a dala som si kuraci vyvar a kuraci platok masa a k tomu bola zelenina, trocha ryze a krokety :) papam papam papam :D ale poobede uz si zas budem davat pozor na zlozenie, nakupila som dnes zase syry a zeleninu :)
babulky, ja som tiez kozorozec ako sloniatenko :)
dani, vyzdrav sa nam :)

dana660xz

ahojcek, no mirijam ja by som nemohla nejest po piatej hodine. lebo ja chodim sapt okolo desiatej- jedenastej, casto okolo pol noci. takze ja by tom bola hladna uz okolo osmej a to by mne nerobilo dobre. vsade sa pise, ze treba jest priblizne 3 hodiny pred spanim. takze tebe to krasne vychadza mirijam. ked okolo siestej papkas naspoledy a okolo desiatej uz spi, tak to je idealne. no vidis toto? ani nevies ako a tvoje telo si to pyta ako podla knizky. alebo ze by boli robene knizky podla ludi? :))))
sloniatenko ja viem o com hovoris ach tie vikendy, tentoraz som vsecičko dodržala, len včera večer som si dala vianočku s maslom. prišla som na to, že jem keď nemam čo robiť. takže treba sa zabavať nejako. ale neviem ako, hlavne po večeroch. čo začnem vyšívať, alebo čo? :D
joj a teplotu som si odmerala, ze 35,8 . tak som podchladena či čo :) ale pridem domov okolo siedmej a nevytrčím nos z periny až do siedmej rana a zobudim sa zdrava ! tak to je moj ciel
a co dneska papas sloniatenko? a simonka? ty ako? co dobreho mas?

marijam

Sloniatenko ani ja som nemala nejakú chuť jesť hneď ráno...ale potom sme si s priateľom urobili omelety :-P Bože tak sme to zbaštili :-) Inak som celý víkend pekne ukážkovo jedla až na včerajšok..tam som to poobede zvrzala :-/