Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

marijam

Danka ďakujem..ja ani neviem čo tam vyrábajú poriadne..dnes som tam len tak bola na pohovore..pýtali sa ma kedy môžem nastúpiť..a zajtra tam mám byť o 7 a dozviem sa viac..:-)

marijam

Danka gratulujeeeeem k váhe!! :-) Ja som si kúpila pohánkovú kašu instantnú..normálne som to varila ako krupicovú kašu v takom pískacom hrnci ak vieš aký to je :-) Do zahustenia..:-)
Segra sa má okej..dnes a zajtra je doma kvôli maturám :-)
Babuleeeee...dnes som bola na pohovore..a od zajtra nastupujem do jednej firmy :-) juhuuu :-)

dana660xz

ahoj sloniatenko :) ja som uz tiez prisla na to kedy vyjedam sladke : tyzden pred MS a pocas MS, takze 2 tyzdne v kuse a potom nic. a budem sa snazit, aby to nepreslo zas do extremu ako minule :) sladkosti su drogy, ktore su pristupne a lahko dosiahnutelne na kazdom kroku. preto je tak tazke im odolat. :( nuz je to vecny boj.
co mate dnes na plane? zasa je nejak zatiahnute, uz vyzivujem :(((

sloniatenko

ahojte kocky,danka uz je to docela fajn :) marijam ako sa ma sestra?to je ta co si vravela ze tiez daco schudla?ja tvaroh len tak bez nicoho nezjem.
jnak odkedy sa takto stravujem tak uz nemavam take chute na sladke.niekedy sa stane ze aj 1-2tyzdne si nedam nic sladke niekedy zas ze si dam ked mam chut kludne i 3dni po sebe tak jak teraz lebo viem ze aj tak toho sladkeho zjem o moc menej ako predtym.napriklad teraz si dam v jeden den napr jjeden kolacik alebo kusok cokose a staci mi inokedy som si denne dala viac ako to co teraz za 3dni.napr som dokazala v jeden den zjest:2-3cokoladove tycinky alebo keksiky a kludne i dalsie k tomu.alebo celu cokoladu+este daco a toto bolo kazdy den...ani jeden drn bez sladkosti nebol takze pre mna je toto ooobrovsky pokrok ze si raz za cas nieco dam tak toho po prve neni vela len trosku a po druhe si to viem vychutnat a nie len zhltnut ako predtym :) a to ze som po sebe mala 3dni sladke u mna teda neni bezne bo ja bez sladkeho viem byt,akurat niekedy je chut ako napr vcera na puding :) a tolko zeleniny som predtym zdaleka nejedla ved to co zjem za drn som mavala aspon na mesiac :) :)

dana660xz

dobre ranecko babule moje, poslusne hlasim ze som sa dnes dostala na vahe cez svoju psychologicku magicku hranicu 55,9 :) hlavne ze je to 55 cela nieco. uplne prestastna som a dufam, ze si to nepokazim cez tu chatu :)
kikki a mririjam= no svet je naozaj malinky! ale dufam, ze sestra bude OK.
simonka ja tiez nemam moc rada tvaroh, ale ked si do neho nastruham mrkvu a lanove semienko pridam, no neviem sa toho "dožrať", ALE chuti mi iba PILOS tvaroh odtucneny 0,5% homogenizovany :) kupuje sa v lidli . iny nie, tie ostatne su nejake hrudkovite a suche :D
danielka myslim na teba na mature, dufam, ze nemas stikutku :D
helus daj dalsie tipy co varit, dneska sa chystam konecne navarit.
mirijam ako robis pohankovu kasu a s cim prosim ta?
sloniatenko- no len sa vyzdrav uz prosim ta, ja som si vcera vecer na spanie dala paralen grip a dneska som fit. inak prave pijem stavu z cervenej repy- chuti to ako repa a je to mooooooooooc zdrave, odporucam :)
krasny den prajem!

kiki5599

ja si dnes idem znovu uvariť tú pórovú polievku...jedla som ju 3 večeri za sebou a 2 obedy a váha mi ukázala menej dokonca aj cm...ale vážiť a merať sa budem tak asi o dva tri týždne neviem...tá polievka je veľmi chutná :)