ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
joj dievcatka moje, tak kikki ked to tebe vyhovuje to stravovanie, tak co uz, ale dufam, ze nehladujes! potrebujes vitaminky vies, preto ta zelenina a ovocie. ale taku chut si mi urobila na tu fazulovu polievku... do slaka :) no mame brokolicovu, ale za fazulovu by som si momentalne dala koleno vrtat :D :D :D
joj :( drzte sa baby ja uz idem domof na tu brokolicovu :) papaaaaaaaaa a vela piste nech mam rano co citat pri kave v robote :D
Baby bola som na vstupnej prehliadke..a doktorka taká natešená zo mňa...brali mi moč, merali tlak, vážili si ma..a všetko čo k tomu patrí. No a doktorka hovorí, že ja taká spokojná somnou...že sa mi tvár pekne vyčistila. ( po akné ) Že mám tvár takú peknú, vyjasnenú...že vidí, že sa mám dobre..že tak zdravšie vyzerám..No a mám 170,5 cm a 58 kilo, že je spokojná :-)
Ešte pozerala do tých tabuliek...či náhodou nemám nábeh na anorexiu..povedala, že nie a že zo mňa ani taký pocit nemá..že keby sa u mňa také niečo vyskytlo tak, že by to bolo aj vidieť..a tak :-)
Baby takže som taká spokojná :-)
Daniela ďakujem veľmi pekne moja :-) A ako si napísala ten sloh vieš asi tak približne?? :-)
Kiki nehnevaj sa na mňa ale polievka je len voda..to Ti len naplní žalúdok vodou..nepoviem keby ješ nejaké mäso z polievky spolu so zemiakmi. Presne ako Dana píše strašne máličko živín dávaš telu..a je to aj máličko KJ...Ty schudneš..ale upadneš do choroby..nedaj bože do anorexie..Dávaj si pozor lebo nedáš telu živiny..telo sa začne brániť tým, že Ti vypadajú vlasy..pokazia sa Ti zuby...A inak v tej polievke veľa múky nieje..nepoviem keď si dáš napr: segedín..že zješ jednu-dve knedle...a viac omáčky. Ale toto Ti nezaškodí...dávaj si pozor moja áno?? :-) Vždy sa snaž zjesť niečo druhé..;-)
veď ale mne to stačí dnes nemám rýchu chôdzu len brušáky a drepy...a tá fazuľová polievka je zahustená smotanou a múkou...takže to mi uškodí, a pórová polievka bude tiež zahustená ale budem sa snažiť dať minimum múky mne sa zdá že jem ešte veľa. bože baby nestrašte mááá.
marijam gratulujem ;)
helus tak ten kokteil jahodový a celkom chudtný pijem ho rano a večer kompava.
kiki5599 dakujem ;) tak od kompavi ako som spomínala jahodový
dana660xz heh dakujem ;)
tak baby ja už doma už to mám za sebou a ešte zajtra nemčina.
Jak natruc som dneska dostala kramy.
no mali sme len jednu prestavku 1hodinku tak cez nu som zjedlá 2 žemle jeden rohlík plný reďkoviek ;)
Tak a teraz som strašné hladna ale idem asi sa do mesta najesť nejké to mäsko hydinové si dám ;)
kikki to nemyslis vazne ze len toto jes... je toho zalostnw malo a ziadne ziviny. ved to mas tak maly prijem kcal, ze je to na zaplakanie a este k tomu ked aj tolko chodis a cvicis . no neviem neviem kikki aby si nam neochorela...
Poradte ostatnim a pridte s apozriet na nove pekne a prehladne forum.
www. plasticka-chirurgia.eu
Mne osobne by len polievky nestačili...je to málo podľa mňa...
Kiki nezdá sa Ti, že ješ málo??
dana- tak ráno som mala grahamový rožok zo zeleninou a maslom, na obed fazuľová polievka, olovrant si dám jogurt a na večer budem robiť pórovú polievku :)