ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
Ahoj Helus :-) ďakujem veľmi pekne :-) Už premýšľam čo si tam zajtra zoberiem papať..i keď prvý deň asi toho moc nepojem..no veď ako vždy.
Ale určite si tam budem dávať normálnu stravu..teda normálne obedy.. V takýchto firmách isto budú mať na výber...Moja skús na pár dní nejesť večer bielkoviny..vlastne piť tie acidká a uvidíš..hádam Ti bude lepšie..A aká si krvná skupina? Kde si to našla čo by si mala a čo nie? Ja som napríklad 0+..
Ahojte baby ja som si vas teraz precitala nestiham nic.Ale marijam prijmi moju gratulaciu to je fajn,ze nastupujes.Inac aj k ubytku gratulujem,ale uz neviem ktora ste to boli.Inac ja mam tak dodrbany zaludok,ze nemozem kombinovat bielkoviny so sacharidmi,dneska som mala vlocky+ to acidko,a mala som hnacku,a ukrutne bolesti v zaludku,doobeda v praci.Mne tie bielkoviny fakt nahovno travi,aj po vcerajsom tvarohu mi to vsetko sa vracalo zo zaludka do krku.Teraz som zjedla 1 1/2 kaizerky cerealnej s maslom+ celu cervenu papriku k tomu.Zatial mi je fajn,uz od decembra zistujem tie mliecne ze na mna blbo posobia.ja by som ich vobec nemala jest podla krvnej skupiny.Idem vecer trochu studovat mam aj knihy+ internet.a teraz idem pozriet do mesta,kam to mam ist zajtra vobec cvicit,nepoznam to tam,aby som zajtra nebludila.Potom ked pridem,tak si uvarim zazvorovy cajik.Mam na neho chut.
Kiki tak papaj okolo 17-tej potom si zacvič a niečo si večer okolo 19-tej ešte daj..nejak si to rozdeľ inak..Ja som si teraz dala jogurt..zacvičím a urobím si večeru.
kiki, ja cvicievam od 18.00 do 19.00 a veceriam do tej 20.00
danka tych 300g je supeeeer ani nevies jak ti to prajem :)
marijam- ale ja mám večeru o 18.00 a potom cvičím, to mám jesť večer o deviatej? s tým trojhodinovým odstupom nie je to neskoro?
kamaratka mi hovorila, ze ked si po cviceni hladna, tak tvoje telo nespalovalo tuky ale cukor - pricina je ta, ze si mala prilis vysoku tepovu frekvenciu, tuk sa spaluje iba v urcitom pasme, nad jeho hranicou uz spalujes cukor, a to ti po cvicni sposobi pocit hladu
Kiki keď si po cvičení hladná..napapaj sa normálne bielkovín..vajíčka si uvar a zjec so zeleninou...Nehladuj večer...prosím Ťa :-)
ráno som ešte mala pol jablka, a tú fazuľovú polievku zo zemiakmi a dvoma kolieskami klobásy...nič moc...ale baby som mnou je to horšie bojím sa že neschudnem keď chodievam do školy a normálny obed mám len o 15:30...včera som jedla toto:
6.15- grah. rožok zo zeleninou a nejakou šunkovou penou ale máličko
9.15- grah. rožok s maslom a paprikou
12.15- jablko
15.15- malá porcia kaša+vyprážaný mletý rezeň ( taký karbonátok len, koliesko malé 1ks, ale veľká kopa zeleniny
18.15- vývar...bez rezancov, večera dosť slabá ale najedla som sa no po cvičení som bola hladna ale spravila som si zeleny čaj tenma trochu zasýtil
No a zabudla som..moje dnešné stravovanie.
Raňajky: Pohánková kaša a krajíček chleba s nátierkovým maslom. Desiata: sójová tyčinka (cestou do tej firmy), potom doma biely jogurt a k nemu som chrúmala tú zmes čo som si včera kúpila. Obed: Zeleninová polievka s drožďovými halúškami..a bola som pri segre tá varila rezance s tvarohom..tak tých som si dala :-) A večeru si urobím tiež rezance s tvarohom a osladím to medom nie cukrom :-P Som spokojná joj :-)