ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
inak danka presne s tym co si pisala o tom chystani jedla tak potrebujem radu takze ked robim poobedne tak nemam najmensi problem dodrzat jedalnicek bo rano vstanemv klude sa naranajkujem pitom ovocko a uvarim si obed a ten si yz potom v praci zjem potom ma sebou rozne semicka orechy zeleninku tvaroh a vecer doma bielkovinku vacsinou vajcia a zeleninka cize vsetko ok ale ked mam ranne tak je to mooc horsie bo rano sa v strese ako tak naranajkujem potom ak je cas tak ovocko a potom jem az okolo 16-17h akoze obed lebo ked dojdem domov. tak upratujem a kym navarim je vecer.obcas to riesim tak ze si predtym nez odidem z prace dam este jeden chlebik a syr a zeleninku potom ten neskory obed a potom veceru ale neni toho potom moc?alebo si mam radsej navarit i na druhy den a v robote jest len ranaky desiaru teda ovocko apotom ked dojdrm domov si dat ten navareny obed?
ja som včera o desiatej večer dostala takú nenormálnu chuť na čokoládu :D už som si myslela že otvorím tú moju tašku so sladkosťami a zjem jahodovú milku už som ju skoro aj otvorila ale odolala som a išla som radšej spať :D
danka dobre to ide:rano chleba syr maslo uhorka potom 2ks kiwi+mala mandarinka a teraz jem zase chlebik ale trosku mensi a jedrn platok syru+uhorka
P27 no ja mat tvoje problemy, skacem meter do vysky :) alre to je tak vzdy, ti co chcu schudnut nevedeia, ti co chchu pribrat tiez nie. clovek chce vzdy to co nema :)
sloniatenko drz sa moja, ty to zmaknes, musis sa pripravit na jedlo den dopredu ak sa ti da, lebo ked nebudes musiet improvizovat, tak nebudes musiet ani pojedat hluposticky, lebo plne brusko si neypyta pizzu. ale s tym ze jednoducho chytis na nieco chut tak to ti poviem, ze presne viem o com hovoris. ved ja som bola schopna o deviatej vecer sa obliect a utekat do tesca pre zakusok :) to je jednoducho taka tuzba, ze ja neviem keby ho nemali aj sa tam asi rozplacem :) ale ako s tym bojovat do slaka, tak to neviem. a viem, ze ty papas ovocko- ved mandarinky mas najradsej, to viem a aj zeleninku. ale ked ju nemas tak potom jes take blbosti. mozno ju tvoje telo naozaj potrebuje. a ako sa dari zatial? ja som pojedla zatial len jablka, nebolo casu, ale idem teraz na tu brokolicovu polievku amam tu aj zeleninovy salat, ten si dam neskor.
ahoj danka tie jedla co som pisala za tie 4dni to bolo teraz ked som zlejedla a dopriala si...inak mam vzdy zeleninu rano i na obed i na veceru ja denne zjem rajciny asi 3-4ks+mrkva+jem obcas salatovu uhorku salat cuketu atak zeleninu mam to len teraz nebola bo som jedla hala bala a kaslala na to a ovocie jedavam takto:po ranajkach bud mandarinka abo koopa ananasu a potom po obede tiez bud mandarinka jablko kiwi no denne zjem asi 3ks ovocia?teda ked jem spravne co je vacsinou :) no proste som si 4dni dopriala a co sa tyka tych lakadiel tak nastastie pocit ze ma doma laka napr cokolada uz nemavam zbavila som sa toho aby ma doma taketo veci lakkall teda stane sa ale to teda je asi raz za 1mesiac asi aj viac ja mam skor to takto:zrazu dostanem chut na nieco co som dlho nemala a poviemsi ze si to dam bo ta chut by neodisla ale potom ked si toho kustik dam byva uz pokoj(palacinka placka pizza)a to byva obcas ale teraz sa z toho ze dam si jak si neviem dostat a zas dojde chut na nieco napr puding tak som si dala.no ale dnes idem zatial fajn ale idem k mame a neviem co bude na obed...uz 5zly den nechcem!
dana660xz: Presne tak, určite nie tlstý, ale tak aby som vyzeral trochu ako chlap :D:D Ja si dávam pozor na to čo jem.. Jem hrozne veľa bielkovín, tukov atď.. Ale ako keby sa mi nechcelo zväčšovať telo :D... Ja rýchlo zhadzujem kilá dolu, pretože aktívne športujem, hrám futbal.. Len priberať to už je ťažšie :D.. Ja silu mám, len napr. tie svaly na mne nevidno, a jesť všelijaké proteíny a iné blbosti ako jedia tí čo posilujú aby ich to nafúklo tak to veru nechcem.. Nejde mi ani tak moc o svaly, ale o takú normálnu mužskú postavu.. :)
p27 a vies ako mas priberat? jes spravne? vies kolko kalorii, bielkovin, tukov a sacharidov denne mas zjest? lebo priberanie aj chudnutie je vec velice osmetna, ktora vyzaduje informacie. mozno jes sice veala ale nespravnych veci. popozeraj si na nete tieto informacie, a porad sa na forach ako napriklad sportujeme.sk a tak a ked uz budes vediet co a v akom zlozeni mas jest, hod si to do kaloricketabulky.cz a budes vediet co a ako treba jest. aby si pribral, vedela by som ti dat rad habadej, ale povedzme si pravdu, to chces byt tlsty? urcite ti ide o svaly a celkovu mohutnost a nie o pneumatiku na bruchu :) treba jest nielen vela kalorii, ale hlavne bielkovin.
Schudnúť? Ach keby som si to mohol ja tak povedať :D.. Mám 20 rokov, postavu primeranú na ten vek, kg neviem presne lebo na každej váhe mi to ukazuje inak :D Som úplne zdravý chalan... Ale vec je jasná, chcel by som pribrať.. Jem všeličo, až niekoľkokrát denne, už len každú večeru si dám minimálne 4x :D Hlavne po celý večer sa furt napchávam, a spať chodím okolo 00:30, 1.00 neviem či to je tým že málo spím.. Ale keby niekto druhý takto jedol ako ja, tak ho už žeriavom prenášajú, a na mne žiadne pribratie nevidno :( :D
dobre rano baby :)
helus ja som tiez acko a mam na chladnicke nacapenu tuto stravu. a uplne to sedi. potvrdzujem. ja ako acko maso nemusim, ani moc mliecne vyrobky a moj priatel je nulka a ten by jedol len maso a syry. tiez som si to nasla na nete,takze informacie su dostuplne.
kikki akurat si idem aj ja v kancelarii urobit apon 20 drepov, ved ty tak pekne makas :) co sa papania tyka, ja po cviceni jem cca hodinku. a bielkoviny, ako radi annika.
mirijam moc ti drzim palce v praci,a le pravdu povediac, budes mi tu chybat, ked mi tu nebudes pisat pocas celeho dna :( dufam, ze to po praci dozenies. inak kukam ze mas 58 kil, nemala si nahodou 60? si s nami na udrziavacke schudla? :)
sloniatenko ahojcek, vidim , ze sa trapis za to jedlo a sladke, co ma velmi mrzi, presne ako ja minuly tyzden, tiez som sa pytala, ze co sa to so mnou do certa deje? a naozaj neviem ako je to mozne, ale zmenilo sa to, je to jednoducho v hlave. a hlavne som si uvedomila a pripomenula co tymto chcem dosiahnut, preco to robim. tiez som odstranila nastrahy z mojho okolia. viem, ze vzdy to nejde, ale drzim sa hesla, ze co si nekupim, to nezjem. vcera som bola u mamy, dala som si brokolicovu polievku, dobre mi padla a nukala mi musli tycinky asi 20 kusov (asi boli niekde v akcii) a slusne som povedala, ze nie. lebo keby som ich bola zobrala, tak uz by som ich vcera aspon 3-4 zjedla ako sa poznam. treba sa nejako tymto nastraham vyhybat. co oko nevidi srdce neboli. da sa to u teba? ci vzdy mas nejake lakadla okolo seba? velmi ti drzim palce, aby si toto pokusitelske obdobie zvladla. ja sice moc radit neviem, ale mne chyba v tvojom jedalnicku ovocko a zelenina. mozno potom ti nieco chyba v tele a doplnis mu to sladkostami, neviem. drz sa moja!
ahojte baby..som zo sebou strasne nespokojna..uz 4den zjem vzdy sladke a jedalnicek o nicom a citim sa nedobre z toho stravovania musim si uz dat pozor a zas zacat pekne jest bo mi to neprospieva som unavena a nafucana..a nemam fajn pocit..
sobota par mini laskoniek tych jednohubiek asi 3-5ks ,obed rezen+kasa+oharok,ranajky platok syra vecera uz neviem radsej :)
nedela sote s kuracinkou i ranajky normalne potom take dva slane kolace+jeden daaky sladky rez s pudingovou plnkou vecera chleba maslo med mlieko :(
pondelok:ranajky bez zeleniny potom zemiaky olej cibula kare kecup majoneza potom puding+piskoty kofola
utorok:ranajky klasika,kiwi,sote kuracie s ryzou potom palacinka asi jedna a pol+nutela a slahacka :( :( co mi je?preco som predtym bez sladkeho vydrzala i 3tyzdne a teraz toto?uz sa mi aj minule stalo ze som asi 5-7dni jedla zle slane i sladke ale predtym sa mi to nestavalo...este 1-2dni su ok ale 4?abo 7? :(