ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
ahojte babenky
tak ja včera no to bolo heh čokolady a tak
no a dneska uvidíme. Na raňajky klobaska a na obed majú byť halušky oj ta to neviem heh slaninka ku tomu to milujem! ;)
no ale keď mám svoje dni tak to sa nedá odolať no a keď skončia tak zase do toho ;)
caute kocky, no nejak nam to tu upada sa mi zda :(
kikki ahojcek, moje chudatenko. ja ta v ziadnom pripade nechcem podporovat v tom, aby si nejedla,alebo aby si jedla malinko, ale poviem ti, ze rob iba to, co vyhovuje tebe a tvojmu telu, dobre? ked ti to nejde takto dole, tak nieco asi nerobis dobre. kikki skusala si tie kaloricke tabulky? lebo podla mojeho nazoru vacsiu cast kalorii prijimas poobede a vecer, mozno tam je chyba. skus sa s tym pohrat, vela si pri tom uvedomis, uvidis, ved nemas pol hodinku- hodinku na to, aby si sa s tym pozabavala? (kaloricketabulky.cz) ja som napriklad dosla na to, ze odkedy jem varenu stravu (treti den) moje brucho a aj creva strajkuju, zreazu mam zapchu a nafuknute brucho. po chate (od pondelka ) idem zas na surovu stravu s jednym varenym jedlom denne a hotovo. tiez sa to mozno niekomu zda ako blbost,ale mojemu telu to tak vyhovuje. a musim s tym nieco urobit, dnes som mala meranie a vazenie a moje debilne stehno je stale na tom istom, tak isto aj boky a pas :( len na vahe tych minus 300 gramov.takze kikki hladaj co tvojemu telu vyhovuje a najdes!
helus- mma radost, ze sa ti pacilo na loptach.drzim ti palce s tym papanim!
annika gratulujem, ze nechudnes ani nepriberas! je to super!
baby prajem vam krasny slnencny den!
ahojte babulienky, tak som na vasu radu pridala na jedle a som momentalne na tych cm, ako pred tyzdnom, 94 :) utekaaaam :)
Ahojte baby super bolo na tych fit loptach.prisla som domov a dala som si acidko,a teraz chrumem karelab.zatial po acidku dobre,ale citim ze mi robi zle taky mam tazky zaludok,vylucim na taky tyzden mloecne,na porovnanie.Inac teraz varim rodine na zajtra,a ja mam cestovinu+ dusennu zeleninu.Zajtra idem ku kadernicke po praci,tak pridem az okolo 18 tej domov.Takze zajtra cvicit asi nebudem,a zajtra uvarim sosovicovu polievku,taku so zeleninkou.
zabudla som napísať že aj dnes keď som si odmerala stehná som mala 63 cm.
baby ja už neviem :( pred mesiacom som mala stehná 63 cm je to až priliš veľa na moju výšku 162cm. :( ja už neviem čo robím zle veď moje kamošky dokázali schudnúť behom 2 mesiacov že to na nich bolo vidieť rapídne a už si tú váhu udržujú 2 roky a sú zdravé pekne, nepribrali...len mi povedali že jedli menej a málo ... ja jem tiež tak a keď jem málo mi poviete že mám jesť viac ale mám taký pocit čím menej tým lepšie...lebo strava 5x denne na mňa vôbec nezaberá dodržiavam čo sa dá cvičím..na toto sravovanie 5 x denne som sa dala preto lebo všade sa písalo že sa schudne 1kg za týždeň zaručene! na všetkých možných stránkach len že sa treba stravovať 5x denne v malých dávkach. No moje kamošky sa tak nestravovali jedli oveľa menej a pekne schudli a držia si to doteraz...j auž fakt neviem takto sa stravujem už pomaly mesiac a pol a skoro nulové výsledky možno len 2-3 kg išli dole ale to podľa tej mojej váhy nie je zaručene keďže ona váži hocijako...chytila ma depka lebo som si dnes odmerala stehno...:(
dana- no hej ale v nedeľu si vždy doprajem aj niečo sladké, koláč a tak nedeľu mám trošku voľnejšiu nehovorím že sa prejedám jem tak ako teraz ale doprajem si :) v nedeľu som skočila na váhu ale len v spodnom prádle a zrazu 61kg a to bol večer a odvtedy som sa už nevážila asi tak o tri týždne :)
Ahojte baby ja som sa dnes nevazila priatel spal rano tak nemozem svietit inas od 2 som bola hore vecer som mala to acidko,a bolelo ma bruch acelkovo som blbo spala.Dnes doobeda jablka+ hruska desiata zemla,obed zeleninova poilievka+ zemla tekvicova,a olovrant netusim,ani vecera lebo idem o 18 cvicit.potom si vas precitam,teraz nestiham,tak sa drzte baby.
kikki no teda, ty to myslis teda riadne vazne! dobra si. a myslim, ze aj dobre papas.
sloniatenko ja sa snazim vzdy pred odchodom z roboty nieco zjest, nieco male, jablko alebo tak, aby som po prichode domov nezjedla piate cez deviate. skus to aj ty tak.
inak po tej mojej surovej strave som si teda dala varene jedlo tu brokolicovu a tak ma prehnalo do slaka, teraz neviem ze ci kvoli mlieku v tom alebo varenemu :( hmm neviem co si dam na veceru teda. nic mliekovite rasdsej nie. asi zasa vajcia so zeleninou :) a co budete vy papat?
babulky, stale som s vami, aj ked nepisem, ale som tuuuuu :)) dufam, ze k vam este stale patrim :D mozno cez vikend napisem viac :)) ja papam normalne, nehladujem :) a stale idem dalej :) ziadne zmeny sa u mna nedeju, stale cca rovnako :) tak len tolko v skratke a drzte sa!!! :))