ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
a na váhe mi ukazuje už aj o 5 kg menej...na tej mojej ukazuje mi váhu čo pred rokom konečne! dnes idem do priateľa tak sa odvážim na tej jeho váhe. a som zvedavá
dana- ja sa každý deň hýbem...keď som doma celý deň obed si dám malú porciu zo zeleninou vždy, olovrant biely jogurt a večera vždy tie vajíčka a zelenina k tomu alebo praženica a zelenina...nič viac pijem veľa a aj zeleného čaju...keď chodím do školy je pravda že mám obed až o pol štvrtej ale inak sa neda...:( veď sú mi šuštiakové nohavice v ktorých cvičím voľnejšie a pred tým som ich nenosila neviem prečo ... ale možno sa trošku natiahli neviem môžu sa natiahnúť šuštiakové nohavice ako rifle? ... a 63 cm stehno je stráášne moc...sa hanbím chodiť von :(
Či ma nepreložia niekam inam :-) Uvidíme :-)
Sloniatenko v jednej fabrike..robia tam reproduktory do áut...túto noc som bola v ozvučovni sa zaúčať...ale neviem či tam ostanem..
ahoj marijam no tak v tomto ti ja neviem poradit aj keby som moc rada :( skus si o tom daco najst hm?ale kludne si v noci daj ten chleba nech mas energiu na pracu ci?aco vlastne robis?
Joj rozpisujem sa ja viem...ale keď potrebujem radu aby dobre bolo :-)
Baby nebolo by lepšie si dať o polnoci chlieb a o štvrtej ráno to jablko??
Mimochodom medzi tou 19:00 a polnocou sa mi nedalo najesť...A sladkosti a také som vyjedať nechcela..vlastne ani nechcem!! A dnes keď som sa zobudila ( okolo pol 1 ) tak som mala polievku a teraz vyjedám sušené banány...idem si čaj zelený uvariť, a pustiť sa do práce doma.
Ahojte kočky nemám kedy si vás ani prečítať :-(
Joj taká som ulietaná ešte...včera sme mali v robote 9 hodinové školenie..a tam nám aj s kolegyňou oznámili, že nastupujeme ešte v ten deň na nočnú takže som fakčila domov sa vyspať..No takže som v noci pracovala...doobeda som spala..teraz som si pobehala pošty a bla bla...Idem si niečo zvarnúť, upiecť chlieb a znova spať lebo idem zas na nočnú. Ale zasjtrajším ránom by som mala končiť a idem až v pondelok ráno..takže tak fuuuu...
Baby bojím sa len toho, že sa mi celý organizmus dovrzá...že zvolím na noc nesprávne stravovanie..a že priberiem..
Túto noc som jedla tak, že predtým než som šla do práce okolo 19:00 som jedla zeleninovú polievku...potom o polnoci som si dala jablko a o 4 ráno som si dala chlieb ( To boli vlastne ako raňajky ) Keď som prišla domov cca pol 7 som už nič nejedla rovno som šla spať...a až potom keď som vstala som sa najedla..a budem zas jesť keď pôjdem do práce okolo 7 večer.
Baby moje môže to tak byť??? A samozrejme som si navarila liter a pol čaju do práce a ten vypila za noc..snažím sa piť čo najviac..takže tak...Babuľky poraďte mi prosím :-)
ahojte baby tak ja vcera:rano chleba syr maslo zelenina potom kiwi potom zemiaky a masko potom 2volske oka a rajcinka
dnes:ranajky klasoika potom 4mensie mandarinky potom jedno kiwi poto kustik chlebu+platok syru a dva debrecinky teraz kustik syru obed budeasi zemiaky a plesnivec vecera neviem