Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

sloniatenko

ahojte kocky,marijam a je tam fajn?
helus ty robis cez vikend?
baculka a preco si tu neostala chudnut pred 2tyzd. ?pekne musis zacat najprv v hlave a pojde to ale necakaj zazrak ide to ale pomalsie ale natrvalo takze hlavu hore ved my sme tu jedna pre druhu :) takze pekne napis co dnes jes dobre?a uz neodchadzaj prosimta bo samej sa tasko chudne.
baby ja mam daaky problem:vcera som pekne jedla ale furt som bola hladna a dnes to iste stale mi skrka v bruchu...

marijam

Dobre ráno kočky..tak akurát som dofrčala z práce..oči jako pásiky som súca len spať -_- Ej veru aj pôjdem..idem si najskôr dať prať a zaletím do obchodu a pôjdem. Zo stravou som na tom celkom fajne..včera o 19:15 rizoto..potom o polnoci jablko o druhej paradajka a ráno o 4 som si dala chlieb s paprikou..takto to budem robiť..myslím, že mi to bude vyhovovať :-) Teraz ma čaká voľný víkend lebo ktovie kedy ho budem mať najbližšie voľný :-/

kiki5599

baby tak 3.3. som u priateľa mala o 1,5 kg viac ako dnes takže od vtedy dole 1,5kg...nechce sa mi veriť...a to som sa vážila večer keď som mala pol litra čaju v sebe

Helus

baculka ja som presla vsetkymi moznymi dietami,tabletkami,4x som mala herbalajf,vselijake chudnuce prasky,a stale som schudla,a po skonceni diet nabrala naspet.A potom som si povedala,stacilo,taraz si davam pozor co zjem,a hlavne sa neprezieram,a sladke,minimalne,nahradila som to ovocim+ orechmi,a semiankami.

baculka

Dakujem Helus :) a to sa ti ako podarilo dať zo 100kg na 61,5 ??? velmi ťa obdivujem, ja neviem ale ako začať ?? čo zajtra ?

Helus

baculka to si sa musela vyslovene prezierat,ked si tak nabrala,to musi skoncit,cesta je tu my ti pomozeme,len musis chciet ty sama,a nesmies takto zmyslat,ako zmyslas.ja som mala volakedy 100 kil a teraz mam 61.3 a mala som ozajstnu nadvahu,pis sem a my ta podrzime.

bacuulka

Baby ja som tu písala asi pred 2 týždami , malas som 62 kg teraz mám 67 a som strašne nešťastná, ja sa neviem dať dokopy, neviem čo mám robiť, ako začať , mne sa stále zdá že to už sa nedá len prestať jesť alebo čo ... dnes som celý deň nejedla a o 5 večer som si dala kokos sušený s polkou džemu a 2 rožky s taveným syrom a paprikou !!!
Cítim sa fakt ako socka, poznáte to niektorá ? poradte mi prosím, lebo už nevládzem fakt, nechccem chodiť von, do školy lebo sa hambím za to ako vyzerám

Helus

Ahojte baby ja som dnes bola u kadernicky,mam letny strih a teraz mam veceru opecenu cuketu+ brokolicu,k tomu chrumem papriku zltu +syr KLEOPATRA.jA UZ NEMOZEM ANI ZELENINU DUSENU,NORMALNE MI NECHUTI.ASI SI DAM PAR DNI LEN NEJAKE POLIEVKY A SUROVU ZELENINU.UZ MI TA ZELENINA LEZIE USAMI,MUSIM SPRAVIT ZMENU.INAC DANA660 TY SI TA SKUPINA A.TERAZ SOM MALA SYR TAK SOM ZVEDAVA,CI MI BUDE TAZKO NA ZALUDOK.MARIJAM DRZIM PALCEKY V NOVEJ PRACI.