ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
Ahojte baby ja som sa vazila a ziadna sdlava mam o 2 kila viacej.neviem kde je pes zakopany ale jedla som veela bielkovinovych jedal,tak uvidim,tento tyzden zacinam na rastlinnej,co mne dobre travi.Stve ma to,ale idem dalej teraz pijem kavu+ zazvorovy caj.SYom nakopnuta,zmenit to,brucho mam jak balon,zle sa citim vseobecne.ALE bude to dobre,idem na tu rastlinnu stravu,a uvidim.Cely tyzden mam poobednu,tak aspon sa rano trochu vyspim do 7 dmej.Na obed si spravim hraskovu polievku+ zapekane fazulove lusky.Rodina ma fasirku+ zemiakovu kasu.
baculka to nemyslis vazne s tym jedalnickom?takto moozno schudnes ale hned to pptom naberesspat teda pride jojo efekt.ako mozes napisat ze sa snazis jest co najlepsie?vies co precitaj si nieco o zdravom stravovani a potom uvidis.ved ty telu tohi davas taaak malicko..sa necuduj ze potom jes sladke,teraz sa mozno budes tesit z daakeho ubytku ale pockaj o chvilku..
no baby ja sa chvalit nemam cim cele to kaslem a neviem vlastne prrco no nrjak sa mi nechcelo posledmu dobu zdravo jest uz to dlho kaslem.. vtedy ten tyzden potom malicko dni ok a zas nanic. sak ja uz mozno i 3tyzdne jem blbo ale tak ze medzi tym bol nejaky i dobry den...no co uz idem dalej potrebujem nakopnut ved ide k nam uz pekne pocasie tak musim zhodit bo si ani tricko nebudem moct dat.idem ranajkovat a co bude dnes na obed?ja som cez sobotu nedelu dost chodila takze aspon daco ale zas to jedlo co som pojedla...rezen puding nanuky vonku zemla s masom kolacik keksiky pizza... acch uz hned treba zas riadne zacat jak predtym je uz fakt cas bo potom si zas budem hlavu trieskat...inak mam toho smakouna co tu sa pisalo a zda sa ze to bude mnamka :)
baculka, kazdy pohyb sa rata, kludne na tych korculiach chodievaj :)
Helus, to ma mrzi, ze ta to jedlo tak potrapilo zas. ale dobre spravis, ked skusis tu rastlinnu stravu. asi to treba, telo vie, co potrebuje, drzim palceky, nech to je dobre :) daj potom vediet
Ahojte baby vcera som sem ani len nepachla,vecer som od unavy ani nevidela.Takze sa tu nic nezmenilo,vsetko po starom,baculka vidim,ze prispieva.Ja koncim s bielkovinovymi jedlami,dnes som mala doobeda pecivo+ jogurt a vracala som z neho,vobec mi to nestravilo zrazilo sa mi to v zaludku.A uz toho mam dost tak idem na rastlinniu stravu,na nejaky tyzden,vyskusam to,ako bude reagovat zaludok.Baby prajem vam pekny zaciatok tyzdna.
Tak baby :) po raňajkách som mala ešte hrsť sušeného ovocia a orechov okolo 10
o 1 som mala halušky ale nie s bryndzou ale s cibuľou + zase tú zmes suš. ovocia a orechov ( dnes som mala na to tak strašnú chuť, aj ked viem že veľa cukru a tak )
potom som spala a o 3 ked som sa zobudila som z chuti zjedla biely chleba s marh. džemom !!! hrúúza, strašne som bola plná z toho a to som ešte šla rovno na korčule
od 15:15 do 17 = som bola korčulovať :)
a teraz čakám do tzakej 18 a pôjdem si dať nejkú zel. zmes :)
Rozmýšlam že začnem chodiť do školy na korčuliach, mám to asi 20min peši od domu, čiže to mám 2x denne tak 6 min. na korčuliach :) :)
však aj ja hovorím :D
kiki, tak to potom fakt neriesim, ved to su idealne zdrave sacharidove ranajky!!! :D
anika- ja si z toho ťažkú hlavu nerobím aspoň mato naštartovalo do dňa :D tá torta bola jogurtovo ovocná nie čokoládová tak aspoň to :D
kiki, vzdy je lepsie si dat kolace, torty a sladkosti rano ako neskor, ja si z toho tazku hlavu nerobim, ak sa najem sladkosti rano, beriem to akoze sacharidy a tie sa rano maju predsa jest :D hlavne sa tym netreba stresovat, dobre si spravila
marijam, to je super, ze zacinas najblizsi tyzden rannu, na ten rezim si viac naucena, takze budes mat vacsi klud. aj co sa jedalnicka tyka aj pohybu. a teraz je uzasne pocasie, uz snad aj tam u vas, tak mozes popoludni chodit von :)
ja som si dnes dala celkom do tela, cvicila som doma skoro hodinu a pol naplno taebo, skoro nemam silu ani pisat :)
mne včera priateľ priniesol kúsok torty ale nechcela som si ju dať večer lebo by z môjho včerajšieho cvičenia bolo nič tak som si ju dala dnes ráno som zabila! :D dnes na obed budem mať ryžu a kurča dám si k tomu kooopu zeleninky už sa tešíím :)