Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

Maoam

Annika, dobre si to napisala, velmi pekne a trafila si to.
Napisala som to preto tak, ze v niecom ide sama proti sebe, lebo u kazdeho je to nieco ine.
U niekoho su to depresie, ktore potlaca ale trpi nimi uz dlhsie, u ineho je to tlak okolia, rodiny, partnera, u dalsej zeny je to osobny vnutorny tlak ci perfekcionizmus, ako si to aj ty napisala, pripadne nedostatok sebalasky, strach zo zlyhania.
Dovodov je vela a mozu byt aj viacere naraz.
Ale ked ma taketo stavy, tak v niecom ide proti sebe a je len dobre pre nu, ked to identifikuje, lebo s tym bude moct potom konkretne pracovat.

Maoam

bolo by dobre vediet, aku ma Sloniatenko krvnu skupinu, lebo od toho zavisi nielen strava, ale aj vhodny sport

pretoze napr. krvna sk. A ma uplne inu vhodnu stravu pre seba, ktoru potrebuje pre svoju spravnu funkciu a su pre nu vhodne aj uplne ine typy sportov, ako napr. pre krvnu skupinu 0

Nulky su zname tym, ze velmi potrebuju pohyb a su pre ne vhodne najmä dynamicke sporty, dokonca aj bojove umenia, pripadne beh, gymnastika, tae-bo, tanec, vsetko, kde sa vyzaduje dynamika, dobry rytmus, vydrz, kondicka. A-cka su ovela vhodnejsie na pokojnejsie typy pohybu a sportov, velmi im prospieva pilates, joga, posilovanie, stojickejsie veci.

0-ky strasne priberaju z muky a vsetkych obilovin, mali by sa prevazne stravovat bielkovinovo + tmave mäso, divina, hovädzie, obcas hydina, vela zeleniny. 0ky najlepsie chudnu za pomoci brokolice, spenatu a tmavych druhov mäsa.
Velmi zle travia najmä psenicnu muku a vyrobky z nej, pecivo, chlieb (ked uz, tak by mali jest spaldovu muku).

Ja som krvna sk. 0 a mozem to len podpisat, vsetko. Priberam, ked jem muku a vyrobky z nej, kolace, velmi zle mi travi a mam nafuknute brucho este tri dni potom. Ked sa nehybem, rychlo priberam. Ked sa pravidelne a dynamicky hybem, mozem zjest aj slona a nepriberiem.

Takze Sloniatenko, ak nevies, aku mas krvnu skupinu, daj si to zistit a zariad sa najmä podla toho.

Annika1987

Maoam, ja si myslim, ze pricinou tych skratovych obdobi, kedy zena v chudnuti rezignuje a hadze do seba cokolvek, je len strach zo zlyhania. Proste strach. Ako ked musis urobit skusku a bojis sa, ze ju neurobis. Lenze v chudnuti nie sme postavene k muru. To si vsak neuvedomujeme a tlacime na seba a vycitame si vsetko, co nie je podla nasej idealnej predstavy. Ked si uvedomime, ze mame vlastne more casu a mozeme byt k sebe laskave a trpezlive a chapave samy na seba, tak sa ten strach zo zlyhania strati. Neviem, ci som to dobre vysvetlila, ale ja to tak vnimam.

Annika1987

sloniatenko, vies, co mne zmenilo zivot? bola som presne ako ty. ale odkedy si kupujem permanentku na taebo a chodim tam pravidelne kazdy raz dva razy do tyzdna, som zrazu iny clovek, inak sa ku vsetkemu staviam, co sa tyka mojho tela a zivotospravy. prosim ta, skus si to premysliet, ci by to nepohlo aj s tebou. mne to fakt zmenilo zivot a uz od toho 18. januara ma to drzi a mam dojem, ze cim dalej, tym ma to bavi viac. tento vikend som si urobila taku riadnu taebo makacku aj doma s posilnovanim. toto vyskusaj. ak by si chcela, mozeme chodievat aj spolu, som tiez v BA, potiahnem ta :)
danuska660xz, papam tak, ako som si uz zvykla a ako mi chuti :). na ranajky to moje milovane psenko s mliekom, pomletymi lanovymi semienkami a posypane cistou mletou skoricou. na desiatu chrumkam jablcka. na obed si dam, na co mam chut, vacsinou je to hydina so zeleninou, lebo mam chut. ale ked je chut na ine, dam si cokolvek ine, ale sladke obedy mi na chut vobec nechodia, divne :D. na olovrant nakrajany tvrdy syr Boryna 20% a nakrajanu papriku, to mi strasne chuti. vecere mavam rada teple - miesane vajicka s rajcinami, sekany spenat s vajickom, ale vcera som mala napriklad moxzarellu s rajcinami alebo si dam kuracie maso so zeleninou, co bolo aj na obed. no a cez vikendiky sa obcas napracem cokoladiek a keksikov :D

Maoam

Sloniatenko, ja ti poviem, v com asi bude problem. Niekde, v niecom, ides sama proti sebe. Musis na to prist sama, ze kde a v com. To byva najcastejsia pricina tohoto problemu, ktory mas aj ty, ze vsetko hadzes cez palubu a zrazu sa spravas v jedeni 'ako nepricetna'.
Skus na to prist, kde sama sebe robis nasilie, alebo od seba vyzadujes nieco, co ti v skutocnosti ide uplne proti srsti.

sloniatenko

ahojte kocky tak ja som to vcera zas riadne dos...no a dnes idem na nastevu...viete co?ja vzdy ked chudnem schudnem 2maximalne 3kg a potom prestanem a za kratko mam este viac jak predtym...kde je chyba?ved tak ma to bavilo to zdrave jedenie...no ale vcera som sa nad sebou zhrozila
ahoj danka no uz sa snazim ranajkovat tak hodku po zobudeni ale nezjem cele ranajky vtedy :(
ahoj helus tebe vsetko tak zle telo prijma? :( inak mna zas straasne nafukuje nevies co by to mohlo byt?proste neh zjem cokolvek :(
ahoj annika ako?baby kedy mate vazenie meranie?ja 24ale ratam ze minimalne polka cm bude spat...

Helus

Maradona dik za tip dufam ze to nebude nakoniec HERBALAJF,s tym uz mam skusenosti,tak ako aj druhi,ale zavolam urcite,a necham si poradit.

Helus

Dobre slnecne ranko babulky.Dana660 tu panvicu s drazkami som videla aj ja v obchude nejakych 10 eurasov stala.Inac vikend mam volny,tak by sa zislo do zahrady ist pracovat,priatelm uz bol cez vikend,a nieco ugrilovat podla pocasia tiez neni od veci.Inac tie koktejly a vselijake veci na co sa pyta KIKI,mala som vseli co,za tie peniaze co som za zivot dp toho vrazila som mohla ist 3x na dovolenku IN EXKLUZIV,DO EGYPTA.Tak nejako ked to beries ides dole ale to je vsetko v hlave,po skonceni sa vratis k strave,a ide to pekne vsetko naspet.cely zivot som dietovala od 20 rokov a mam 46 a tak podrbany metabolizmus,ze az.Ale to som volakedy nevedela a sprosta dietovala som.Co uz vratit to naspet nejde.Ale da sa pokracovat zdravou stravou a trochu toho pohybu treba.Baby drzte sa a hlavne piste.

dana660xz

ahojte kočeny :)
tak včera bolo jozefa, bola som tatinovi ruku podat a zhresila som len troma hrtickami arasidov a asi troma hrstickami chipsov. vzhladom k tomu, co mi ponukali to bolo myslim nadludsky vykon :)
baculka mne sa tiez pozdava ten tvoj jedalnicek, mas tam dost bielkovin a aj sacharidky mas doobeda. tesim sa z teba :)
kikki a co ty by si furt len tie doplnky jedla, NEPOCHYBUJ O SEBE! ved ty nam tu ides prikladom. jablcny ocot v tabletkach je nic, udajne to stahuje zaludok, ja som to skusala, ale nic . u mna to nezabralo. ja teraz jem len chrom, kvoli chuti na sladke a rybi olej. to je dobre na neviem co :) kup si maximalne nejake vitaminy, ked velmi chces, ale to ti na chudnutie nepomoze. ziadne tabletky na chudnutie nepomahaju, ako ani ziadna dieta, lebo kazdy z nas je original a tie tabletky sa nepredavaju na tvoje telo.
mirijam joj 12stky robis? fuha, tak to uz je teda nieco. ale ja som presvedcena o tom, ze ty si zvyknes a aj tvoje telicko si zvykne, len mu daj cas nech sa spamata z noveho rytmu zivota, oki? myslim na teba moc moc moc !
danielka ako sa dari? co jahodovy koktejl? zabera?
sloniatenko ahojcek moja :) neboj aj ty to das, dame to kazda. a kazda svojim tempom. odopieraj si postupne, aby si nemala chutky a hlavne pravidelne. premoz sa s jedenim a hlavne s tymi ranajkami. tri hodiny od zobudenia to je uz desiata, teda vynechane ranajky. a vsade predsa pisu, ze zaklad zdravej stravy su ranajky.
annika ako sa dari? ides dnes na tae bo? ja by som velmi rada dnes vyskusala dance-aerobic, ale neviem ci som dostatocne tanecne zdatna na toto. dolava-doprava-otocka-vyskok a tak :) a ako si zmenila svoje stravovanie v udrziavacej faze?
helus ahojcek, dufam, ze ti vcera ubehla praca rychlo. co sa grilu tyka, tak ja mam taku panvicu a na nej su take drazky ako na grile a na tom grilujem. grilovanie je fajn, ale najlepsie je aj tak na ohni, ked je jedlo take zacmudene od dreva :) joj prave si mi pripomenula, ze ideme v sobotu opekat, ak vyjde pocasie.
babula majte sa krasne, prajem krasny prvy jarny den!

Annika1987

marijam, velmi ma mrzi, ze to mas teraz take narocne. uvedom si ale, co si ty uz dokazala! to nedokaze kazdy, je to obdivuhodne! a niekomu takemu, ako si ty, sa urcite podari zvladnut aj tuto velku vyzvu. pretoze ja som si na 100% ista, ze ty tomu vsetkemu prides na korienok a nakoniec si urobis taky stravovaci rezim, ze aj tvoje telicko bude spokojne, a aj ty si svojou postavou. velmi ti to zelam, lebo si velmi zlatucke a dobrucke dievca, taka velka symposka :). tak sa drzkaj, kto iny by mal zdolat tuto vyzvu, ak nie ty! :) drzim ti v tom palce :) pis priebezne, ako sa ti dari, mozno ti budeme vediet my ostatne niekedy poradit :)