ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
ahoj danka ja tiez neviem co mi je daako furt hresim a niekedy voobec nejem ak ako by som mala a niekedy tak pol na pol :( no a zajtra idem na navstevu...ale dnes docela ok rano chleba syr maslo rajcina potom mandarinka lyzicka mediku potom neskor jahody asi 210gramov potom obed zemiaky a plesnivec ale celeho som ho zjedla inokedy som jedavala len polku :( no k tomu 2rajcinky a teraz si dam bud cottage alebo hrusku
baculka ja to nemyslim zle ja ti chcem pomoct.a ako si jedavala ked si nechudla??kolko mas rokov?
dana660xz: Dakujem za rady :) ja sa fakt snažím , ale už som zmatená, ved čo mám jesť na raňanjky viac ako ovssené vločky s banánom a džemom ? :( ja fakt nedokážem zjesť viac
Sloniatko : Takisto, ale ja NEMAM DIETU, ako povedala predtym helus, len kontrolujem to čo zjem, v ničom sa neobmedzujem, okrem toho že sa snažím nejesť sladké a vyprážané a že poobede jem viac zeleninu než ovocie
To ako jem teraz, je moje maximum ako VELA som kedy jedla ak nerátam moje prežieracie obdobie.
Dnes :
6:00 psyllium + 0,5 l zeleného čaju
6:45 3 hrste ovsen.vločiek, banán, kokos + 3 lyžiče marhuľového džemu
7:00 pred odchodom som zjedla ešte jablko
9:30 2 veľké jablká
11: hrsť orechov vlašských
13:30 asi 200g pohánky + pol kompótu kyslích uhoriek
teraz si idem dať biely jogurt o 16:30
potom ešte nejakú zeleninu ked tak
Inak dnes aj včera mám veľmu nafúknuté brucho, netuším z čoho, mne sa zdá že mi to nestíha tráviť :/ uvidím čo zajtra, je to dosť nepríjemné najmä v škole . Uvidím čo zajtra teda
Držím vám palce ostatným :)
sloniatenko, len tak dalej, ide ti pekne to papanie. ktohovie, co je s tebou, ze si takto stratila motivaciu :( no hadam ti slniecko doda vela energie a sil do tohoto boja s tukovymi zasobami !
helus prajem prijemnu smenu v praci, nech to hlavne rychlo ujde.a co sa tyka tych tem o chudnuti, no dalo sa to cakat, ved vyslo prve slnko a to po velke noci toho este bude , ajaj :((
annika ahojcek, becherovka je fajn, ved su to vlastne len bylinky a tuk sa rozpusta v alkohole, takze po obede na travenie neuskodi :) a dnes je vlastne medzinarodny den muzov, mame dneska jozefa :D vecer idem aj ja tatinovi ruku podat .
tak ja som si dala po obede becherovku, kolega oslavuje narodeniny, vsak aspon mi lepsie vytravi :D
inak ja som krvna skupina nula, asi by som mala jest vela masa...
ahoj heluska jem ho casto hlavne preto ze je bez roboty a ked nemam cas nic ine spravit tak jem toto :) aaj mi to chuti :) no ja zemiaky v supke umyjem a nakrajam na tenke platky a nesolim a robim ich na eletronickom grile nasucho a su za par minutiek :) syr si prekrojim okorenim a tiez dam na gril vacsinou jem z neho len polku a helus ako pripravujes toho smakouna?
Sloniatenko vidim,ze casto jedavas ten plesnivec+ zemiaky,ako tie zemiaky pripravumjes?Ja tiez mam toho smakouna,ale na veceru mam spraveny mrkvovy perkelt+ nastruhane vajicko.Olovrant bude nejake pecivo+ med,to je moj plan.Inac to ARASIDOVE MASLO uz ho ust nedam,jak mi bolo blbo zase.Musela nastupit BYSTRINKA+ VEELA MINERALKY.Uz mi je lepsie obedujem a letim do prace,baby moje vecer si vas precitam.Inac tem na chudnutie tu na Zdravie pribuda,hojne.
no ahojte baby danka ahoj no pisala som dnes rano ako to so mnou je...ale dnes:tano chleba+syr+rajcinka+maslo potom mandarinka a neskor jahody obed bude polka plesnivca nasucho osmazeny+zemiaky nasucho bez soli opecene zeleninka a potom neviem kupila som si cottage tak mozno ten a vecer asi toho smakyho z terna to egecheese ci co to je :)
Ahojte baby Dana660 ty si tiez Acka krvna skupina pokjial si dobre pametam.Ja som pred 28 rokmi jedla salaty rezne klobasy slaninu,a teraz nic z toho,jednoducho mi to zaludom nestravi,a ide mi to naspet do krku.Bola som pred 2 rokmu na hadicke,mam zaludocny vred,a mala som zapal podzaludkovej zlazy dali mi lieky.Inac vtedy ked som nieco take zjedla mala som hnacky+ vracala som.Mne na neuzatvara chlopna na zaludku,a ked zle jem,tak mi to ide naspet.Zrazi sa mi to v zaludku,a uz to ide,horom aj dolom.moje jedlo zatial rano psyllium+ caj voda kava.potom za pol hodku jablko mega,voda samozrejme,neskorsie hrozienka+ orechy,a teraz som mala makovku+ trochu arasidoveho masla,je vraj dobre na moju skupinu,ale uvidime,co povie moj zaludok za chvilu.idem baby varit,poobede do prace.
Ahojte babulky moje! bola som na chate a kazdy den som na vas myslela!
mirijam moj priatel tiez robi na smeny, ked ide na nocnu, tak mu nabalim dve jedla, lebo ma dve prestavky. a vzdy nejake ovocicko a rohliky a tak. varene v noci jest nechce. ked ma rannu, tak mu dam rozky a normalny obed. na poobednu si nosi ako kedy- niekedy varene, niekedy len rohliky a ovocie. treba mat energiu, ked musis pracovat.a to , ze teraz iacej spapas suvisi s tym, ze mas aj vacsi energeticky vydaj predsa, tak nema depresiu z toho :) prajem ti krasny a uspesny den v praci, neboj sa zvyknes si aj ty aj tvoje telo :)
kikki dam ruku do ohna za to, ze sustaky sa nedaju roztiahnut ako rifle. takze si schudla! blahozema ti a tu tortu na ranajky uprimne zavidim. velmi ma to tesi kikki, ze ti to takto ide. spociatku som si myslela, ze to nezvladnes, ale velmi ma prekvapujes a ja inspirujes. zlatinko a 1,5 kil az atri tyzden je uplne uzasne a uplne zdrave. lebo sa pise, ze zdrave je schudnut maximalne 1% tvojej vahy tyzdenne,teda u teba maximalne 600gramov a ty si dala 500, co je uplne ukazkove! super. ja sa od februara vobec s vahou nehybem :/ ide ti to dobre , nepochybuj o sebe!
baculka ahoj , vitaj medzi nami. ako vidim z tvojho jedalnicku, potreujes este vela studovat. psylium je fajn aj ja ho jedavam, ale nie ako nahradu jedla. ranajky mas uplne slabe a ubohe :/ kdesi nizsie som dava jedalnicek podla relacie "jste to co jite". popozeraj si ho, aby si vedela, co je to racionalna strava dobre? viem, ze sa snazis papat pravidelne, za co ta aj velmi chvalim, ale skus pridat zeleninku a ovocie a skus jest doobeda sacharidy, poobede bielkoviny a viac zjest doobeda nez poobede, co sa kalorii tyka. ale inak, na zaciatocnicku e to fajn, nenechaj sa odradit dobre? drzim palecky :)
helus ahoj, uplne suhlasim s tou rastlinnou stravou. ako keby si mne z duse hovorila. pis co budes papkat, aby som mala aj ja nejaku inspiraciu dobre? inak dve kila hore-dole, neboj sa, raz pojdes na wc a bude po dvoch kilach :)
sloniatenko ako sa dari? mas uz spat svoju motivaciu? myslim na teba, tak sa drz, dobre?
annika mam z teba radost, ako makas a uz len udrziavas. tesim sa, ked aj ja budem v tejto faze zivota. :)
no a ja som na chate jedla, co mi dali, vyberat som si nemohla, bola som predsa len host a bola som stastna, ze mysleli na to, ze nejem maso. ale dopadlo to velice neslavne, v sobotu som uz vracala, telo mi povedalo, ze toto nie je jedlo pre moj zaludok. a v podstate neslo o nejake extra zle veci : fazulova, sosovicova polievka, kapustove halusky, cesnakov apolievka, pirohy, chipsy a tak. myslim, ze najviac mi uskodili chipsy. takze v nedelu som si navarila brokolicovu polievku, ale iba taku ze brokolica+ zemiaky a rozmixovala som to. davam si rastlinnu stravu ako helus, ale nie surovu, aj varenu. a idem sa objednat k lekarke na preventivku, nezda sa mi tento moj zaludok :/ kedysi som mohla jest cely tyzden majonezovy salat s reznami a teraz akoze nic?! nieco asi nie je v poriadku. uvidime. babulky moje drzte sa, piste ako sa vam dari!
Helus, to sa spravi, ty velmi dobre vies, ako na to :). my sa tu mozeme od teba ucit :).
ja som vcera dostala svoje dni, takze si to viete predstavit, tiez som taka nejaka velka :D ale vcera som riadne makala, tak snad to tento tyzden pri merani uz bude menej ako 94 cm v bokoch, ktore som mala uz pri dvoch poslednych meraniach...